آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eng.farshad

کاربر
2008-12-06
5
3
من تازه کارم و امروز عضو سایت شدم. از داخل پاور یک رسیور صدای سوت شنیده می شه. خازن ها رو نگاه کردم اشکال ظاهری مثل باد کردن نداشت. امکان داره صدا از داخل هسته باشه؟ یه همچین صدایی رو از داخل پاور یکی از کیس هام هم می شنوم. این صدا نشونه ی چی می تونه باشه آیا آسیبی به دستگاه می رسونه؟ امکان سوختن خود پاور هست؟ اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین. نشتی خازن تو مدار رو چجوری چک کنم؟
سلام ، دوست عزیز منم با نظر دوستمون که گفت از فن موافقم ولی اگه مطمئن شدی این فن نیست که داره باعت این صدا میشه به سراغ سینک دومت برو و شاتکی های ان رو چک کن . من عملا برخورد کردم که با خرابی انها که تست سردشون هم مثل دیود میمونه و باید تنها از یکطرف به هر دوپایه کنار راه بدن چنین صوتی به گوش برسه.انشالله که مشکلت برطرف میشه.یاحق

wwwwwww

کاربر
2009-07-01
1
1
فقط شماتيك (نقشه) پاور ؟؟

سلام خدمت دوستان من فقط نقشه ي يك پاور رو لازم داشتم كه رويش نوشته atx 400w p4 ودر مدار ش از آيسي هاي lp7510 و ka7500 استفاده شده است اگر از دوستان اطلاعاتي داند راهنمايي كنند:smilie_help::smilie_help:

amir_pow

کاربر
2009-07-01
1
1
با سلام ; بنده روی پاور مدل next کار میکنم در مدل 500 وات با لیبل قرمز مشکلاتی دارم که پیدا نمیکنم یک مورد اینکه استند بای داریم اما بعد از اتصال سیم مشکی و سبز پاور روشن نمیشود و فقط فن چند میلیمتر حرکت میکند خازنهای خروجی و ای سی 2005b و دیود های روی هیتسینک و دیودهای زیر سلف(FR103) و خود سلف رو هم تعویض کردم اما درست نشد لطفا راهنمایی کنید

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام ; بنده روی پاور مدل next کار میکنم در مدل 500 وات با لیبل قرمز مشکلاتی دارم که پیدا نمیکنم یک مورد اینکه استند بای داریم اما بعد از اتصال سیم مشکی و سبز پاور روشن نمیشود و فقط فن چند میلیمتر حرکت میکند خازنهای خروجی و ای سی 2005b و دیود های روی هیتسینک و دیودهای زیر سلف(FR103) و خود سلف رو هم تعویض کردم اما درست نشد لطفا راهنمایی کنید
با سلام
دوست عزیز علت تعویض این همه قطعه روی پاور چی بود؟؟آیا مطمئن بودید که این قطعات سوخته اند؟؟
2: بنفش 5 ولت موجود ؟؟
3 : قسمت خروجی پشت هیت دوم اصولا 1 یا 2 آیسی موجود است.مثله Ka7500و.. اینهارو هم اگر داری عوض کن
برکت خداوند بر شما باد

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
165
اصفهان
كسي اطلاعاتي pdf در مورد اي سي هاي سري 2000 داره
بيشتر green از اين نوع اي سي استفاده مي كنه
اي سي هاي ديگه مثل tl494 sg3525 ka7500
را امتحان كردم جواب نداد مشابهي كه تو با زار باشه سراغ نداريد

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,034
Azerbayjan Maragheh
از اساتيد بزرگوار خواهشمندم شكل داخل پاور را با توضيح قطعات با لحاظ شماره و كاركرد قطعات مهم و ايراد بوجود آمده براي آن قطعه را فراهم سازند و عيب هاي اساسي و پيش آمده به همان قطعه را با توجه به شكل توضيح دهند تا ما هم بتوانيم استفاده كنيم ميدونم خيلي مشكل است ولي با انتخاب پاور استانداري لا اقل ماهم بتوانيم استارتي در تعمير پاور بزنيم خيلي ممنون ميشوم تقريبا مثل كتابهاي تعميراتي موبايل پاناتل
و در ضمن سايت خيلي جالب و پرباري است و من كليه مطالب را مطالعه كردم نمونشو نديده ام
با تشكر وافر از تمامي اساتيد بي ريا و واقعا زحمت كش واقعا همتون لطف داريد دستتان درد نكنه و سربلند باشيد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
از اساتيد بزرگوار خواهشمندم شكل داخل پاور را با توضيح قطعات با لحاظ شماره و كاركرد قطعات مهم و ايراد بوجود آمده براي آن قطعه را فراهم سازند و عيب هاي اساسي و پيش آمده به همان قطعه را با توجه به شكل توضيح دهند تا ما هم بتوانيم استفاده كنيم ميدونم خيلي مشكل است ولي با انتخاب پاور استانداري لا اقل ماهم بتوانيم استارتي در تعمير پاور بزنيم خيلي ممنون ميشوم تقريبا مثل كتابهاي تعميراتي موبايل پاناتل
و در ضمن سايت خيلي جالب و پرباري است و من كليه مطالب را مطالعه كردم نمونشو نديده ام
با تشكر وافر از تمامي اساتيد بي ريا و واقعا زحمت كش واقعا همتون لطف داريد دستتان درد نكنه و سربلند باشيد

با سلام
دوست من این مسائل که شما فرمودید نه کتابی داره نه جزوه و نه ......
بیشتر تجربی هستند.شما باید:
1 : بیسی از الکترونیک بدونید.با رفتن به بخش آموزش الکترونیک و مطالعه حتما به مقصد نزدیک میشودید.چرا که تمام تعمیرات منجمله پاور از شناخت قطعات و نحوه تست آنها سرچشمه میگیره.
2 : پاور اوراقی را برای اول کار انتخاب و سوالاتتان را بر روی آن بپرسید تا جواب بگیرید.
3 : بیشتر تجربیات با از دست دادن زمان و ..... بدست می آید.ولی من به عنوان تعمیرکار پاور با تجربه 4 ساله در خدمت دوستان هستم
برکت خداوند بر شما ودوستان تعمیرکار باد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
دوستان توجه فرمایند بعد از تعویض قطعه سوخته روی پاور از لامپ تست در مدار استفاده کنید تا مشکل ترکیدن قطعات حل شود.در ضمن سوختن هر قطعه روی پاور علت دارد,باید دنبال علت سوختن و از بین رفتن قطعه نیز باشید.تعویض قطعه سوخته 50 % مواقع حلال مشکل است.
برکت خداوند بر دوستان باد

sara62

Banned
2009-03-05
48
75
با تشکر فراوان از استاد عزیز آقا امید بابت جوابدهی به دوستان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا