آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام دوستان عزیز
من یک پاور گرین 530 دارم که به مدت 10 ثانیه روشن میشه و بعد خاموش میشه
لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
با سلام
دوست من خازنها را نسبت به نشتی چک کن.خازنهای کنار هیت خروجی.باد شدگی از بالا یا نشتی از پائین خازن.در ضمن هیت دوم که همان خروجی است را نیز چک کن.احتمالا 2 عدد ترانزیستور 13007 و یک ماسفت باید باشد.تست کن و نتیجه را زود اعلام کن تا اگر نشد مرحله بعدی را خدمتتون بگم.
موفق و پیروز باشید

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
سلام دوستان عزیز
من یک پاور گرین 530 دارم که به مدت 10 ثانیه روشن میشه و بعد خاموش میشه
لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
با سلام مشخصات سیستم را بده ببینیم پاور جوابگوی سیستم هست یا نه
معمولا این مشکل بر اثر خرابی خازنهای پاور به وجود میاد (معمولا میترکن) که اگر هم نترکن میتونی رو خازن ها دست بزاری ببینی داغ میشن یا نه
(مواظب باش که خیلی از پاور ها ایزوله نیستن)

یه مساله دیگه. ما معمولا در اینجور عیبها فوری یقه ی پاور را میگیریم
همین مشکل برای من پیش اومد و در مادر برد پیدا کردم

خازنها و موس فتهای تغذیه مادر برد را هم چک کن

موفق باشی

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام . چرا خیلی از پاور ها را ایزوله نمیکنن؟
با یه اوپتوکوپلر میتونن این کار رو بکنن ختی پاور های با مارک خوب مثل Green ایزوله نیستن:confused:

crt

کاربر
2009-01-22
2
3
سلام-من یه چند تا پاور داشتم که تقریبا" همشون یه مشکل دارن اونم اینه که وقتی سوئیچ میکنی(سیم سیاه و سبز)فن چند دور میگرده و قطع میشه میدونم که این مشکل باید از یه اتصال تو خروجی باشه و اون هم معمولا" تو دیودهای شاکتی خروجیه اما من اونارو تست کردم ولی سالم بودند حالا من گیر کردم که چی باعث این حالت میشه و اتصال بوجود میاره مشکل از کجاست میتونین در این مورد به من کمک کنین پاورها تقریبا" همه از پاورهای پنتیوم 4 هست با تشکر

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
سلام-من یه چند تا پاور داشتم که تقریبا" همشون یه مشکل دارن اونم اینه که وقتی سوئیچ میکنی(سیم سیاه و سبز)فن چند دور میگرده و قطع میشه میدونم که این مشکل باید از یه اتصال تو خروجی باشه و اون هم معمولا" تو دیودهای شاکتی خروجیه اما من اونارو تست کردم ولی سالم بودند حالا من گیر کردم که چی باعث این حالت میشه و اتصال بوجود میاره مشکل از کجاست میتونین در این مورد به من کمک کنین پاورها تقریبا" همه از پاورهای پنتیوم 4 هست با تشکر

با سلام خازنها هنگام سوختن یا باد کردن که در واقع صفحه دی الکتریک آسیب میبینه به عنوان مصرف کننده از مدار جریان شدیدی میکشند بنابراین حتما خازنهای خروجی را هم چک کنید

موفق باشید !

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan

سلام بر دوستان
منو ببخشین که چند وقتی نبودم.خیلی گرفتار بودم.شرمنده دوستان
دوست عزیز تو قسمت خروجی کنار فت خروجی چی داری؟؟؟
اصولا آیسی 16 پا داری.شاید 7500 یا Tl494 ویا... باشه.ببین و اطلاع بده.اگر 7500 بود عوض کن.امید به خدا درست میشه.در ضمن 5 ولت بنفش را هم قبل از تعویض چک کن و اطلاع بده.فقط سریع تا بتونم کمکی بکنم.مرسی
خداوند بهتون برکت بده

آخرین ویرایش:

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
من یک عدد پاور دارم که دو عدد ترانزیستور یکی در هیتسینگ اول ودیگری در هیتسینگ دوم سوخته است من فقط تونستم یه چیزی جایگزین این دو ترانزیستور کنم.
بر روی هتسینگ اول 2n60 وجود دارد که به جای آن از 4n60 استفاده شده است و بر روی هیتسینگ دوم 40n03 وجود دارد که از 50n06 استفاده شده است که با جایگزین این دو ترانزیستور پاور روشن شده و تمام ولتاژها درست است.
1-تفاوت ترانزیستورهای جایگزین شده با ترانزیستورهای سوخته در چیست ؟
2- آیا جایگزین این دو ترانزیستور به جای ترانزیستورهای سوخته درست است ؟
3-آیا در آینده مشکلی ایجاد نمیکند ؟
با تشکر از شما

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
دوست من شما تقریبا کار درستی را انجام دادی
1: تا میتوانی خود قطعه سوخته را جای گزین کن یا از دوستان در سایت بپرس ( در بخش مشابهات) بجای 2n میتوانستی c4242 هم بگذاری ولی مشکلی نیست.قویتر استفاده کردی.اگر تو پاور مشکلی نداری و ولتاژها سالم است وتست کامل را انجام دادی مشکلی نیست.
برکت خداوند بر شما باد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا