آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,034
Azerbayjan Maragheh
با سلام
دوست من راه را اشتباه رفتی.شما
1 : سیم بنفش را ولتاژگیری و اعلام کن باید5+ (کمی زیاد و کم) داشته باشی.اگر بود یعنی هیت یک،دیوهای اطراف آن سالم
2 : پاور سوخته و خراب که ولتاژ زرد و و..... ندارد
3 : این مشکل بیشتر برمیگرده به آیسی 8 پا و یا 10 پای خروجی.زیر سوکت برق.شاید ka7500 ویا غیره باشه.ببین و اطلاع بده
برکت خداوند بر شما باد

ضمن تشكر از شما استاد ارجمند ولتاژها عبارتند از:
بنفش 5.12 ولت
سبز 5.04 زرد 0.44 قرمز 0 آبي 0.1 نارنجي 0 سفيد 0 طوسي 0
اما دو آيسي هست يكي نزديك فيوزميباشد 8 پايه بنام sg6848
ديگري 20 پايه دقيقا جاي ka7500b در برد پاور گرين با نام sg6105d

اجركم عندا..

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,034
Azerbayjan Maragheh
با سلام
مشکل بیشتر به قسمت خروجی که بازهم ربط داره به خازنها برمیگرده.پاور را زیر نور زیاد و خوب با دقت نگاه کن.یادمون باشه: یه تعمیرکار خوب از حس هایش استفاده میکنه و زیر نور کافی به ایراد میرسه.
ببین سر خازنها باد شدگی میبینی؟؟ سیاه شدگی جایی از برد؟؟؟ ترکیدگی؟؟؟
ببین و اطلاع بده
برکت خداوند بر شما باد

باتشكر و سپاس از شما و دوست عزيز nader333es
خازنها از زير و رو كاملا سالم بنظر ميرسند اگه صلاح بدونيد خازن سنج دارم خازنها را از روي برد بردارم تست كنم؟ و اگر روشي براي تست روي برد هست عمل كنم؟
در هيت سينگ اول 3 ترانزيستور دوتاش C4242 و ديگري C5027 ميباشد كه در روي برد اطراف پايه هاي C5027 قهوه اي يا سوخته بنظر ميرسد.

اجركم عندا..

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
ضمن تشكر از شما استاد ارجمند ولتاژها عبارتند از:
بنفش 5.12 ولت
سبز 5.04 زرد 0.44 قرمز 0 آبي 0.1 نارنجي 0 سفيد 0 طوسي 0
اما دو آيسي هست يكي نزديك فيوزميباشد 8 پايه بنام sg6848
ديگري 20 پايه دقيقا جاي ka7500b در برد پاور گرين با نام sg6105d

اجركم عندا..

با سلام
دوست من هیت اول و ....... سالم ( قبلا توضیح دادم)شما ka7500 را عوض کن.قیمتش 350 تا 400 تومان است
همان 20 پایه را .
برکت خداوند بر شما باد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
خازنها از زير و رو كاملا سالم بنظر ميرسند اگه صلاح بدونيد خازن سنج دارم خازنها را از روي برد بردارم تست كنم؟ و اگر روشي براي تست روي برد هست عمل كنم؟
در هيت سينگ اول 3 ترانزيستور دوتاش C4242 و ديگري C5027 ميباشد كه در روي برد اطراف پايه هاي C5027 قهوه اي يا سوخته بنظر ميرسد.

اجركم عندا..

با سلام
دوست عزیز نیاز به تست با خازن سنج نیست ولی برای تجربه بد نیست.
c4242 ترانزیستور 3 پایه و فت کناری آنرا چک کن.اگر به فت شک کردی تعویض کن حتما راه می افتد
برکت خداوند بر شما باد

msharokni

کاربر
2009-07-13
4
5
tehran
با سلام و خسته نباشید.مشکلی برای لب تاپ من پیش امده خواهش میکنم اگر کسی میدونه راهنمای بفرمایید.ویندوز وقتی میخواد بالا بیاد میره در قسمتsafe .....در واقع بالا نمیاد.وقتی هم میخوام برم قسمت بایاس تا کلا ویندوز پاک کنم و دوباره ویندوز بریزم.بایاس از من پسورد میخواد.با اینکه من پسورد ندادم.نمی دونم چه باید کرد؟؟؟لطفا راهنمای کنید.acer travelmate 6000

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام و خسته نباشید.مشکلی برای لب تاپ من پیش امده خواهش میکنم اگر کسی میدونه راهنمای بفرمایید.ویندوز وقتی میخواد بالا بیاد میره در قسمتsafe .....در واقع بالا نمیاد.وقتی هم میخوام برم قسمت بایاس تا کلا ویندوز پاک کنم و دوباره ویندوز بریزم.بایاس از من پسورد میخواد.با اینکه من پسورد ندادم.نمی دونم چه باید کرد؟؟؟لطفا راهنمای کنید.acer travelmate 6000

با سلام سوال را در تاپیک مناسب مطرح کنید . اینجا فقط برای مشکلات پاور هست

ممنون.

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,034
Azerbayjan Maragheh
ضمن تشكر از دوستان دنبال قطعات سوخته دو پاور كه راهنمايي فرموديد ميگردم و نتيجه را ميگويم
اما
پاورmedax 1806 atx 420w نزديك هيت دوم بغل فت 40n03p يك مقامت سوخته و رنگهاش مشخص نيست وقتي به برق ميزنم بدون اينكه سبز و بدنه را بهم وصل كنم همان مقاومت داغ كرده و دود ميكنه و بغل همان مقاومت يك عدد ديود نيز ميباشد كه داغ ميكند در حالتي كه به برق وصل است بو ميده و خروجي سبر 0.55 ولت و بنفش 0.95 ولت است و خيلي كم كم ولتاژ افزايش پيدا ميكنه
اين پاور قابل تعمير ميباشد؟
ايراد از چيست و چگونه ميتوان مقدار آن مقاومت را پيدا كرد و علت سوختن آن مقاومت را لطفا راهنمايي بفرماييد
با تشكر

آخرین ویرایش:

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
در هيت سينگ اول 3 ترانزيستور دوتاش c4242 و ديگري c5027 ميباشد كه در روي برد اطراف پايه هاي c5027 قهوه اي يا سوخته بنظر ميرسد.

اجركم عندا..

با سلام روش خاصی برای تست خازن وجود نداره و حتی بهترین خازن سنج ها هم نمیتونن صحت عملکرد خازن را تایید کنن چون تستر های خازن بر اساس شارژ و دشارژ شدن صحت خازن را میگن ولی تست اصولی خازن اینه که در حداکثر ولتاژ مجاز خازن و پس از شارژ کامل جریانی کمتر از میکرو آمپر از خازن بگذره. در حالت کلی اگه خازن از نظر ظاهری سالم باشه سالم هست تنها در مواردی خاص میتواند ظاهری سالم و باطنی نا سالم داشته باشد.

آخرین ویرایش:

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
165
اصفهان
ضمن تشكر از دوستان دنبال قطعات سوخته دو پاور كه راهنمايي فرموديد ميگردم و نتيجه را ميگويم
اما
پاورmedax 1806 atx 420w نزديك هيت دوم بغل فت 40n03p يك مقامت سوخته و رنگهاش مشخص نيست وقتي به برق ميزنم بدون اينكه سبز و بدنه را بهم وصل كنم همان مقاومت داغ كرده و دود ميكنه و بغل همان مقاومت يك عدد ديود نيز ميباشد كه داغ ميكند در حالتي كه به برق وصل است بو ميده و خروجي سبر 0.55 ولت و بنفش 0.95 ولت است و خيلي كم كم ولتاژ افزايش پيدا ميكنه
اين پاور قابل تعمير ميباشد؟
ايراد از چيست و چگونه ميتوان مقدار آن مقاومت را پيدا كرد و علت سوختن آن مقاومت را لطفا راهنمايي بفرماييد
با تشكر

توي پاور هاي atx قبل از روشن شدن كامل
مدار كنترل پاور احتياج به ولتاژي حدود 15 ولت داره كه بوسيله اون فتي كه گفتي توليد ميشه البته ولتاژ 5 ولت usb راهم همين فت ميسازه
كم بودن ولتاژ بخاتر درست نبودن مدار اسيلاتور اين فت بوده
اول ببين ديود يكسوساز بعداز هسته سالمه (يكسوساز 5ولت usb)
اگه سالم بود پايه هايي كه اون مقاومت بعون متصل مي شه را بگوتا راهنمايت كنيم
اگه تونستي عكسه پاورت را هم بزار

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا