آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام
دوستان توجه فرمایند بعد از تعویض قطعه سوخته روی پاور از لامپ تست در مدار استفاده کنید تا مشکل ترکیدن قطعات حل شود.در ضمن سوختن هر قطعه روی پاور علت دارد,باید دنبال علت سوختن و از بین رفتن قطعه نیز باشید.تعویض قطعه سوخته 50 % مواقع حلال مشکل است.
برکت خداوند بر دوستان باد

سلام.ممنون. خوب حالا چه کنم

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,034
Azerbayjan Maragheh
پاور رنگ طلايي داراي 2 فن مدل پاور SHAYAN 450W silent power موقع روشن كردن يك لحظه فنهايش كار مي كنند و سپس خاموش ميشود با توجه به راهنماييهاي شبيه اين در صفحات قبل فكر ميكنم ايراد از خروجي باشد كدام قسمت را بايد تست يا عوض كنم و فرموديد كه در خروجي سيمهاي قرمز و نارنجي و زرد با بدنه (مشكي) توسط اهم متر تست شوند از نظر اتصال كوتاه.
ميشه طرز تست را توضيح بدهيد در حالت اهم يا ديود؟ اگر ديود بايد در حالت درست بودن مسير صدا داشته باشيم يا نه؟ آيا نقشه اين پاور موجود است ؟
زرد و نارنجي و قرمز مربوط بكدام قطعه روي برد يا هيت سينگ خروجي ميباشند ؟
با تشكر و سپاس

آخرین ویرایش:

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,034
Azerbayjan Maragheh
پاور گرين 20 پين مدل green gp 230e4 300w دارم كه ولتاژ سيم زردش 10.88 ولت و سيم قرمز 5.33 و نارنجي 3.36 ولت است اين پاور مشكل دارد؟
در صورت امكان براي يادگيري مدار نقشه اين پاور را هم برايم معرفي بفرماييد با تشكر

آخرین ویرایش:

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
پاور گرين 20 پين مدل green gp 230e4 300w دارم كه ولتاژ سيم زردش 10.88 ولت و سيم قرمز 5.33 و نارنجي 3.36 ولت است اين پاور مشكل دارد؟
در صورت امكان براي يادگيري مدار نقشه اين پاور را هم برايم معرفي بفرماييد با تشكر

100% مشکل داره .

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
پاور رنگ طلايي داراي 2 فن مدل پاور shayan 450w silent power موقع روشن كردن يك لحظه فنهايش كار مي كنند و سپس خاموش ميشود با توجه به راهنماييهاي شبيه اين در صفحات قبل فكر ميكنم ايراد از خروجي باشد كدام قسمت را بايد تست يا عوض كنم و فرموديد كه در خروجي سيمهاي قرمز و نارنجي و زرد با بدنه (مشكي) توسط اهم متر تست شوند از نظر اتصال كوتاه.
ميشه طرز تست را توضيح بدهيد در حالت اهم يا ديود؟ اگر ديود بايد در حالت درست بودن مسير صدا داشته باشيم يا نه؟ آيا نقشه اين پاور موجود است ؟
زرد و نارنجي و قرمز مربوط بكدام قطعه روي برد يا هيت سينگ خروجي ميباشند ؟
با تشكر و سپاس
با سلام
دوست من راه را اشتباه رفتی.شما
1 : سیم بنفش را ولتاژگیری و اعلام کن باید5+ (کمی زیاد و کم) داشته باشی.اگر بود یعنی هیت یک،دیوهای اطراف آن سالم
2 : پاور سوخته و خراب که ولتاژ زرد و و..... ندارد
3 : این مشکل بیشتر برمیگرده به آیسی 8 پا و یا 10 پای خروجی.زیر سوکت برق.شاید ka7500 ویا غیره باشه.ببین و اطلاع بده
برکت خداوند بر شما باد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
مشکل بیشتر به قسمت خروجی که بازهم ربط داره به خازنها برمیگرده.پاور را زیر نور زیاد و خوب با دقت نگاه کن.یادمون باشه: یه تعمیرکار خوب از حس هایش استفاده میکنه و زیر نور کافی به ایراد میرسه.
ببین سر خازنها باد شدگی میبینی؟؟ سیاه شدگی جایی از برد؟؟؟ ترکیدگی؟؟؟
ببین و اطلاع بده
برکت خداوند بر شما باد

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
165
اصفهان
كسي اطلاعاتي pdf در مورد اي سي هاي سري 2000 داره
بيشتر green از اين نوع اي سي استفاده مي كنه
اي سي هاي ديگه مثل tl494 sg3525 ka7500
را امتحان كردم جواب نداد مشابهي كه تو با زار باشه سراغ نداريد

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
165
اصفهان

طبق گفته شما ولتاژ 12 پاور شما كم شده كه مربوط به خازنهاي قسمت 12 ولت است با عوض كردن انها مشكل هل ميشود با بالا بردن ظرفيت اين خازنها ميتوانيد تاحدي كمبود ولتاژ را جبران كنيد
اگر باز هم ولتاژ بالا نيومد مربوط به ديود شادكي يا همون ديود يكسو كنده است
كه رويه هيت پيچ شده

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
كسي اطلاعاتي pdf در مورد اي سي هاي سري 2000 داره
بيشتر green از اين نوع اي سي استفاده مي كنه
اي سي هاي ديگه مثل tl494 sg3525 ka7500
را امتحان كردم جواب نداد مشابهي كه تو با زار باشه سراغ نداريد

با سلام
دوست من دفعه دوم است که شما این سوال را مطرح میکنید
لطفا دقت فرمائید و سوال خود را در قسمت مشابهتها مطح کنید.وقتی کسی جواب نمیدهد دال بر ندانستن نیست.شما اشتباه آمدین
برکت خداوند بر شما باد.

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
165
اصفهان
سلام . پاور کولرمستر 390w دیود های ورودیش سوخته بود تعویزشون کردم به برق زدم همه شون ترکیدن اشکال از کجاست

همان طور كه دوست عزيزمون گفت قبل از تعمير علت را پيدا كن
احتمالا ترانزيستورهاي اصلي كه به هيت پيچ شده اند اتصال كوتاه شده اند
يا خازن هاي ورودي خراب شده اند
اگر ترانزيستور ها سوخته بودند قبل از تعويض
قطعاتي را كه سر راه پايه بيس قرار دارند را چك كن(2عدد ديود شيشهاي و دوعدد مقاومت)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا