آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
در مورد ترانزیستور 50n06 که به جای 40n03 استفاده شده است نیز همین نظر را دارید ؟ یعنی قویتر است ؟
(در بخش مشابهات نتونستم جوابم رو پیدا کنم).

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
  • 4n60 - 4 amps, 600 volts n-channel power mosfet
  • 2n60 - 2 amps, 600 volts n-channel mosfet
  • 40n03 - 40 amps, 30 volts n-channel power mosfet
  • 50n06 - 50 amps, 60 volts n-channel power mosfet

با سلام
این اطلاعات را چطوری میشه بدست آورد ؟ لطفا یک توضیح کلی بدهید (من در سایت هایی که در قسمت مشابهات وجود دارد نتوانستم چیزی بدست بیاورم)

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
دوست من ساده ترین را در بخش مشابهات شماره آیسی مورد نظر را تایپیک بزن استاد عزیز جناب آقای قدرج جواب شما را میدهند
برکت خداوند بر شما باد

peyman13618

کاربر
2009-06-28
8
61
من تازه کارم و امروز عضو سایت شدم. از داخل پاور یک رسیور صدای سوت شنیده می شه. خازن ها رو نگاه کردم اشکال ظاهری مثل باد کردن نداشت. امکان داره صدا از داخل هسته باشه؟ یه همچین صدایی رو از داخل پاور یکی از کیس هام هم می شنوم. این صدا نشونه ی چی می تونه باشه آیا آسیبی به دستگاه می رسونه؟ امکان سوختن خود پاور هست؟ اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین. نشتی خازن تو مدار رو چجوری چک کنم؟

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
من تازه کارم و امروز عضو سایت شدم. از داخل پاور یک رسیور صدای سوت شنیده می شه. خازن ها رو نگاه کردم اشکال ظاهری مثل باد کردن نداشت. امکان داره صدا از داخل هسته باشه؟ یه همچین صدایی رو از داخل پاور یکی از کیس هام هم می شنوم. این صدا نشونه ی چی می تونه باشه آیا آسیبی به دستگاه می رسونه؟ امکان سوختن خود پاور هست؟ اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین. نشتی خازن تو مدار رو چجوری چک کنم؟

با سلام
دوست عزیز صدای سوت اصولا از فن است.شما موقع روشن بودن پاور با دست فن را نگه دار ببین صدا قطع میشه یا نه؟؟؟ نشتی یعنی باد شدگی چه از زیر چه از رو.بعضی مواقع باری من اتفاق افتاده که خازن نه از رو نه از زیر بادشدگی داشته باشه ولی همان خازن خراب بود.فقط با تجربه به خیلی موارد میرسی.
فن پاور نقش خنک کننده را انجام میده که باید صحت وسلامت آن مورد تائید باشه.
برکت خداوند بر شما باد

peyman13618

کاربر
2009-06-28
8
61
با سلام
دوست عزیز صدای سوت اصولا از فن است.شما موقع روشن بودن پاور با دست فن را نگه دار ببین صدا قطع میشه یا نه؟؟؟ نشتی یعنی باد شدگی چه از زیر چه از رو.بعضی مواقع باری من اتفاق افتاده که خازن نه از رو نه از زیر بادشدگی داشته باشه ولی همان خازن خراب بود.فقط با تجربه به خیلی موارد میرسی.
فن پاور نقش خنک کننده را انجام میده که باید صحت وسلامت آن مورد تائید باشه.
برکت خداوند بر شما باد

ممنون از اینکه به این سرعت جواب دادید. فن سالم هستش. بدون فن هم صدای سوت ممتدی از روی برد شنیده میشه .انگار از سمت ترانس سوییچینگ باشه یا خازن های جلوش. فقط نمیدونم خازن ها رو چجوری چک کنم؟ وقتی برق وصل هستش خازن ها رو ولتاژگیری کنم میشه فهمید نشتی داره یا نه؟ میشه یه راه تست کردن بهم معرفی کنین تا خازن ها رو چک کنم؟ راه تست ترانس های تغذیه چی هستش؟ یکی از دوستام می گفت امکان داره هسته ی ترانس فاصله افتاده باشه؟ حرفش درسته؟ در این مورد چکاری میشه انجام داد؟ هسته رو عوض کرد؟

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
ممنون از اینکه به این سرعت جواب دادید. فن سالم هستش. بدون فن هم صدای سوت ممتدی از روی برد شنیده میشه .انگار از سمت ترانس سوییچینگ باشه یا خازن های جلوش. فقط نمیدونم خازن ها رو چجوری چک کنم؟ وقتی برق وصل هستش خازن ها رو ولتاژگیری کنم میشه فهمید نشتی داره یا نه؟ میشه یه راه تست کردن بهم معرفی کنین تا خازن ها رو چک کنم؟ راه تست ترانس های تغذیه چی هستش؟ یکی از دوستام می گفت امکان داره هسته ی ترانس فاصله افتاده باشه؟ حرفش درسته؟ در این مورد چکاری میشه انجام داد؟ هسته رو عوض کرد؟

با سلام
دوست من
1 : نحوه تشکر کردن یعنی فشار دادن کلید تشکر
2 : در بیشتر مواقع که با دیدن به نشتی نمیرسیم اتصال کوتاه در برد اتفاق می افتد که یکی از علل آن خرابی خازن است
3 : اگر ایراد از ترانس باشد مغرون به صرفه نیست مگر از روی برد اوراقی نمنه همان ترانس را استفاده کنید.
4 : ولتاژ گیری انجام دهید طبق تایپیکهای قبلی و اعلام کنید
5 : لطفا نحوه ولتاژگیری را نپرسید.چرا که در تایپیکهای قبلی کامل توضیح داده شده است
برکت خداوند بر شما باد

eng.farshad

کاربر
2008-12-06
5
3
احتمالا تو سینک اول یا سینک دوم پاورت به مشکل برخورد کرده.موس فتهای سینک اول و شاتکی های موجود تو سینک دوم رو چک کن حتما خرابی از یکی از این دو جاست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا