آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام یک پاور پاسکال 450 وات دارم که روشن نمیشه ولتاژ سیم سبز 5 ولت است ولی سیم رنگی دیگه هیچ ولتاژی نداشتند البته ولتاژ خروجی ترانس t1 رو که گرفتم هیچکدام از پایه های آن ولتاژ نداشتند ممکن است از ترانس باشه.ممنون
با سلام
دوست عزیز برو روی هیت دوم و 3 ترانزیستورهارا چک کن.نحوه تست و نتیجه را اعلام کن
ترانس را چطور چک کردی؟؟؟؟اگر ترانس بسوزه باید نشانه داشته باشه.مانند شوختن روکش ترانس یا سوختن روکش سیمهای سیم پیچ یا ....
نشانه چی داری ؟؟؟؟

m_shr

کاربر
2007-05-11
11
34
باسلام

طریقه تست پاور ساپلای

اکثر مواردی که دیدم . دوستان نیاز به تست پاور ساپلای دارند .لذا طریقه تست پاور را

بزبان ساده ومختصر توضیح میدهم

1. با استفاده از یک تکه سیم یا جامپر و...سیم سبز را به یکی از سیمهای مشکی اتصال دهید
(که در صورت سلامت پاور باید روشن شود)

2. 12 +ولت را روی سیم زرد بگیرید ( 11.5 تا 12.5 موردی ندارد )

3. 5 +ولت را روی سیم قرمز بگیرید

4 . 3.4 +ولت را روی سیم نارنجی بگیرید

5 . 12- ولت را روی آبی ( از 10.80 تا 13.20 موردی ندارد)

6. 5- ولت را روی سفید ( از 4.5 تا 5.5 موردی ندارد )

7. 5 ولت را روی طوسی ( power ok )

توضیح : همه رنگهایی که با هم هستند فقط از یک نقطه (tp )ولتاژ میگیرند .پس نیازی نیست که
سیمهای همرنگ را جدا جدا تست کنید ( تست یکی کفایت می کند )

یک توضیح دیگر اینکه : با انجام مورد ( 1 ) وروشن شدن پاور ملاک بر سالمی 100 در صد آن نیست بلکه با انجام تست کامل فوق وok تمامی موارد می توان گفت پاور سالم است

موفق باشید

ببخشيد 5 +ولت را روی سیم قرمز بگیرید يعني چي؟
اون سر ديگه مولتي متر به چه سيمي وصل باشه مشكي منظورتونه؟

آخرین ویرایش:

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,882
TEHRAN
ببخشيد 5 +ولت را روی سیم قرمز بگیرید يعني چي؟
اون سر ديگه مولتي متر به چه سيمي وصل باشه مشكي منظورتونه؟

باسلام

یعنی اینکه سیم مشکی مولتی متر به یکی از سیمهای مشکی

وسیم قرمز مولتی متر به یکی از سیمهای قرمز پاور وصل میشود

در این حالت باید ولتمتر 5.1 ولت را نشان دهد

===============

برای گرفتن ولتاژ همیشه سیم مشکی به بدنه(شاسی) یا همون منفی دستگاه وصل میشود و سیم قرمزروی نقاطی که ولتاژدارد

جابجا میشود ونیازی به جابجایی سیم مشکی نمی باشد

===============

موفق باشید

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام خدمت اساتید محترم من دیدم که واسه تست پاور اکثرا ولتاژ گیری را پیشنهاد میکنن
حتی تستر های پاور و قسمت pc healt مادر بردها هم سالم بودن پاور را بر اساس ولتاژ تشخیص میدن و این به (نظر من )غلطه چون پاور در اساس یه رگولاتور ولتاژه و حتی در حالت نزدیک به overload هم ولتاژش ثابت است و حتی چندین بار واسه من پیش اومده که خازن های صافی خروجی ترکیده ولی ولتاژ خروجی به ظاهر درسته (حتی در صورت وصل بودن به سیستم ) ولی به دلیل داشتن ریپل کامپیوتر ریستارت میشد
یه مثال دیگه: مثلا پاور ما 300w هست و سیستم ما 350w توان لازم داره میبینید که سیستم هنگ میکنه و گاهی ریستارت میشه ولی اگه ولتاژ را بستجیم ولتاژ را درست نشون میده پس چون ولتاژ وتوان ثابت هست میمونه جریان. ما باید جریان رو بسنجیم و ببینیم این پاور جوابگوی سیستم هست یا نه .ولتاژ را با اسکوپ بسنجیم بدونیم خازن ترکیده یا نه.
درسته؟؟؟؟؟

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
دوست من آقا مجید فرمایش شما صحیح ولی من در یکی از تایپیکها هم گفتم برای تست باید پاور مورد نظر را زیر بار گذاشت.من شخصا از تستر ابدایی خودم استفاده میکنم که شاید 2000 تومان هم خرج نداشته باشد.با این تستر بار زیادی از پاور میکشم و همزمان ولتاژگیری میکنم.به راحتی. تا توان و ولتاژ واقعی را بدست آورم.چرا که بعد از تعمیر یک پاور من و شمای تعمیرکار باید پاور را متحمل بار کنیم.من سعی میکنم در اولین فرصت نحوه ساختن تستر را شرح بدهم
موفق وپیروز باشید

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,882
TEHRAN
با سلام خدمت اساتید محترم من دیدم که واسه تست پاور اکثرا ولتاژ گیری را پیشنهاد میکنن
حتی تستر های پاور و قسمت pc healt مادر بردها هم سالم بودن پاور را بر اساس ولتاژ تشخیص میدن و این به (نظر من )غلطه چون پاور در اساس یه رگولاتور ولتاژه و حتی در حالت نزدیک به overload هم ولتاژش ثابت است و حتی چندین بار واسه من پیش اومده که خازن های صافی خروجی ترکیده ولی ولتاژ خروجی به ظاهر درسته (حتی در صورت وصل بودن به سیستم ) ولی به دلیل داشتن ریپل کامپیوتر ریستارت میشد
یه مثال دیگه: مثلا پاور ما 300w هست و سیستم ما 350w توان لازم داره میبینید که سیستم هنگ میکنه و گاهی ریستارت میشه ولی اگه ولتاژ را بستجیم ولتاژ را درست نشون میده پس چون ولتاژ وتوان ثابت هست میمونه جریان. ما باید جریان رو بسنجیم و ببینیم این پاور جوابگوی سیستم هست یا نه .ولتاژ را با اسکوپ بسنجیم بدونیم خازن ترکیده یا نه.
درسته؟؟؟؟؟

باسلام

دوست عزیزبا این وقت کم

اگه بخواهیم از مقدمه شروع کنیم تا پیشرفته پیش بریم

راهنمایی دوستان تعمیر کار ومطالب وارائه اطلاعات رو کی بده

اگه بخوایم حرفه ای راهنمایی کنیم دوستان آماتور ومبتدی چیکار کنند

خلاصه باید بنحوی پیش بریم با وقت کمی که داریم هر تایپکمون هم

بدرد مبتدی وهم بدرد آماتور وحرفه ای ها همه بتونند استفاده

همزمان ببرند
پس خواهش می کنم اگر در توان تون هست اطلاعات وتجارب

خودتون رو در اختیار دوستان قرار دهید

آقا مجید منتظریم مقاله وآموزش کامل واستاندارد همین سنجش توان واقعی و...پاورها را شما به دوستان ارائه بدید

من هم استفاده میکنم وممنونتون میشم

با تشکر

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام خدمت اساتید . یه قسمت یادم رفته بود که در مورد تست پاور ذکر کنم . اون هم اینه که هدف من از درج این مطلب خدای نکرده توهین به نظر کسی نیست حتی اگه تو مطلب دقت کنید کلمه "نظر من" را در داخل پارانتز نوشتم .(این مطلب را نوشتم تا سو تفاهمی پیش نیاد )

SUNMOON

کاربر
2008-01-18
1
2
ذوستان سلام
من يه پاور كه كار نمي كرد رو از يه نفر گرفتم تا از چند تا از قطعاتش استفاده كنم ولي وقتي بازش كردم ديدم تقريبا سالمه . با كمك مطالب اين بخش فهميدم كه احتمالا مشكل از يكي از ماسفت هاست كه فكر كنم حدسم درسته چون اون ورقه نازك كه بين ماسفت و هيت سينك قرار داره كاملا ذوب شده بود و ماسفت به هيت سينك چسبيده بود ولي با اينكه ماسفت رو از هيت سينك جدا كردم باز هم پاور كار نمي كنه
تمام 4148 ها رو چك كردم كه تو باياس مستقيم مولتي متر 936 رو نشون ميده

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
ذوستان سلام
من يه پاور كه كار نمي كرد رو از يه نفر گرفتم تا از چند تا از قطعاتش استفاده كنم ولي وقتي بازش كردم ديدم تقريبا سالمه . با كمك مطالب اين بخش فهميدم كه احتمالا مشكل از يكي از ماسفت هاست كه فكر كنم حدسم درسته چون اون ورقه نازك كه بين ماسفت و هيت سينك قرار داره كاملا ذوب شده بود و ماسفت به هيت سينك چسبيده بود ولي با اينكه ماسفت رو از هيت سينك جدا كردم باز هم پاور كار نمي كنه
تمام 4148 ها رو چك كردم كه تو باياس مستقيم مولتي متر 936 رو نشون ميده

با سلام
دوست من هیت اول را تست کردی یا دوم؟؟؟فت را عوض کردی یا ترانزیستور را؟؟؟ اگر به فت شک کردی تعویض کن.ترانزیستور هارا اول چک کن.ببین ولتاژ 5+ در بنفش داری یا نه؟؟؟؟ با همان فت سوخته.سر جمع مراحل کار خود را کامل توضیح بده تا بتونیم از کیلومترها اینطرفتر کامل راهنمایت کنیم.پاور را براحتی میتوان تعمیر کرد.

ehsanarn

کاربر vip
کاربر
2009-04-15
244
521
سلام دوستان عزیز
من یک پاور گرین 530 دارم که به مدت 10 ثانیه روشن میشه و بعد خاموش میشه
لطفا راهنمایی کنید
متشکرم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا