آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mojtaba58

کاربر
2008-02-14
91
153
شهرکرد
به نام خدا
با سلام
دوستان عزیز یک عدد پاور سویز(swizz) زمین(سیم مشکی) و 5 ولت(سیم قرمز ) اتصال کوتاهند. با خروج هیت سینک دوم از روی بورد هم تغییری حاصل نشد. تکلیف؟

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
به نام خدا
با سلام
دوستان عزیز یک عدد پاور سویز(swizz) زمین(سیم مشکی) و 5 ولت(سیم قرمز ) اتصال کوتاهند. با خروج هیت سینک دوم از روی بورد هم تغییری حاصل نشد. تکلیف؟
با سلام
دوست عزیز بدون هیت روشن میکنید؟؟؟کاری کاملا اشتباه.شما از تعمیرات پاور آشنایی دارین؟؟؟؟اگر نه تایپیکها را بخونید بعدا سوالی بود در خدمتم.سعی کنید سوال خود را واضح مطرح کنید

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام شرکتها برای تبلیغ پاور خود فقط توان peak را روی آن مینوسند
چگونه میتوان به توان real آنها پی برد؟؟؟ ممنون
با سلام
دوست عزیز با تستر پاور میتوان توان واقعی را اندازه گیری کرد.ولی من با یک المنت با تست میکنم.المنت جریان میکشد و ..........
الان عجله دارم.بعدا کامل توضیح میدهم

mojtaba58

کاربر
2008-02-14
91
153
شهرکرد
با سلام
دوست عزیز بدون هیت روشن میکنید؟؟؟کاری کاملا اشتباه.شما از تعمیرات پاور آشنایی دارین؟؟؟؟اگر نه تایپیکها را بخونید بعدا سوالی بود در خدمتم.سعی کنید سوال خود را واضح مطرح کنید

به نام خدا
سلام
خیر بزرگوار.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
دوستان لطفا دقت فرمایند وسعی کنند سوال خود را بصورت واضح مطرح کنند.در اینصورت مطمئن باشند که به جواب میرسند.در زمینه پاور من شخصا با بیش از 4 سال سابقه تعمیر پاور در خدمت دوستان تعمیرکار هستم

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
در پاور دوم : ترانزیستور C4242 را خریدم و در هیتسینگ اول نصب کردم به برق زدم دیدم که بازم فیوز میسوزد و بعد دیود یکسو ساز ورودی را چک کردم دیدم دو تا از دیودها سوخته عوض کردم درست شد.
تنها مشکل این پاور، ولتاژ سیم سبز است که 2 ولت دارد علتش رو نمیدانم!!!!!!!!

(به دلیل اینکه نمی خواستم به شما زحمت بدم تا قطعه مورد نظر را بخرید و پست کنید خودم تهیه کردم از اینکه طول کشید شرمنده).

با احترامات و تشکرات سمیمانه از Bita_1th

reza388

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-09
297
659
با سلام خدمت اساتيد
من يك پاور كامپيوتر پاسكال دارم كه در ورودي به جاي موس فت از يك اي سي 8 پايه به شماره tda865 استفاده شده كه اين اي سي گيرم نيومد ممنون مي شم از دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارند راهنمايي كنند كه از چه قطعه اي به جاي اين اي سي استفاده كنم.
با تشكر

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام یک پاور پاسکال 450 وات دارم که روشن نمیشه ولتاژ سیم سبز 5 ولت است ولی سیم رنگی دیگه هیچ ولتاژی نداشتند البته ولتاژ خروجی ترانس t1 رو که گرفتم هیچکدام از پایه های آن ولتاژ نداشتند ممکن است از ترانس باشه.ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا