آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
سلام
من امروز 1پاور را تعمیر کردم ولی فن 1 دور میزند و دیگر کار نمیکند.خازن 10v - 2200 آنرا عوض کردم.هیت ورودی و هیتسینگ دوم همه سالم.دیودهای خروجی را نیز چک کردم همه سالمند ولی روشن نمیشه.لطفا راهنمایی کنید
ممنون
با سلام
دوست عزيز به احتمال زياد ديود فركانس ان مكمل سوخته يا خازن عدسي ان اتصال هست tl494را چك كنيد اپتو ترانزيستور منفي مربوط به درايور را چك كنيد

sara62

Banned
2009-03-05
48
75
با سلام
دوست عزيز به احتمال زياد ديود فركانس ان مكمل سوخته يا خازن عدسي ان اتصال هست tl494را چك كنيد اپتو ترانزيستور منفي مربوط به درايور را چك كنيد
با سلام
ممنون از راهنماییتان

اپتو ترانزيستور منفي مربوط به درايور کدام ترانزیستور است ؟؟؟؟
شرمندما.من تازه کارم

sara62

Banned
2009-03-05
48
75
با سلام به اساتید
پاور 500 پاسکال.هیتسینگ اول و دوم سالم و برق 5 ولت سبز را هم داریم.روشن نمیشود ولی در زرد حدود 0.8 برق داریم
ممنون از همکارییتان

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
سلام
من امروز 1پاور را تعمیر کردم ولی فن 1 دور میزند و دیگر کار نمیکند.خازن 10v - 2200 آنرا عوض کردم.هیت ورودی و هیتسینگ دوم همه سالم.دیودهای خروجی را نیز چک کردم همه سالمند ولی روشن نمیشه.لطفا راهنمایی کنید
ممنون

باسلام

دوست عزیز قطعا یکی از قطعات هیت سینک خروجی shrt

هستش

اونا رو از مدار خارج کرده (دیود پل وموس فت ویا رگولاتور)

تست وسوخته را تعویض کن

میتونی اهم زرد --قرمز---ونارنجی را نسبت به بدنه بگیری

وهرکدام پایین یا صفر بود قطعه مربوط به اون را تعویض کن

موفق باشید

sara62

Banned
2009-03-05
48
75
سلامی مجدد
پاور خودش روشن میشود و خاموش نمیشود.قطعات روی هردوی هیتسینگهارا چک کردم وسالمند.tl494 را عوض کردم.پائین tl494 1 مقاومت است که سیاه شده ولی پایه آنرا آزاد کردم و با ملتیمتر چک کردم سالم بود .به برد لحیم سردی زدم و دیگر نمیدانم.ولتاژها سالمند ولی خاموش نمیشود و بدون سیئیچ روشن میشود
شرمندم دوستان.من تازه کارم

ali_r714

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-08-25
404
2,339
خراسان رضوی
سلامی مجدد
پاور خودش روشن میشود و خاموش نمیشود.قطعات روی هردوی هیتسینگهارا چک کردم وسالمند.tl494 را عوض کردم.پائین tl494 1 مقاومت است که سیاه شده ولی پایه آنرا آزاد کردم و با ملتیمتر چک کردم سالم بود .به برد لحیم سردی زدم و دیگر نمیدانم.ولتاژها سالمند ولی خاموش نمیشود و بدون سیئیچ روشن میشود
سیم سبز را نسبت به زمین اهم چک کنید احتمالا شورتی تو مسیر است

BRGHI

کاربر
2009-03-09
1
3
با يك تكه سيم سيم سبز بين دو سيم مشكي پاور را به يكي از دو سيم مشكي ارتباط دهيد در صورت سالم بودن فن پاور شروع به كار خواهد كرد و در اين صورت احتمال سالم بودن پاور شما زياد است

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با يك تكه سيم سيم سبز بين دو سيم مشكي پاور را به يكي از دو سيم مشكي ارتباط دهيد در صورت سالم بودن فن پاور شروع به كار خواهد كرد و در اين صورت احتمال سالم بودن پاور شما زياد است
با سلام
دوست عزیز باید توجه داشته باشید که مورد صحبت تعمیرا ت است نه روشن کردن ابتدایی پاور که همه ما بلدیم.ممنون که با دقت جواب دادی دوست عزیز

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
سلامی مجدد

دوست عزیز ما تمام وقت وبا کمال میل درخدمت

دوستان تازه کار هستیم

چنانچه علی آقای عزیز گفتند شورتی یا نشتی وجود دارد

اول اهم سیم سبز را نسبت به بدنه بگیر نباید اتصال کوتاه

یا اهم کم باشد (که باحتمال زیاد هست)

اگر بود از سیم سبز تا آی سی قطعاتی که روی این خط هستند

یک پایه (پین) آنها را آزاد کن وتست کن

حتما عیب را خواهید یافت

موفق باشید .نتیجه را اعلام کن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا