آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
سلام دوست عزیز
در پاور اول شما هیت اول - آیسی عدسی شما سالم برو و هیت دوم را در بیار وچک کن.
پاور دوم: شما بدون جا زدن هیت روشن کردی ؟؟؟ کاری کامل اشتباه است.هیت اول را با ملتیمتر چک کن.ترانزیستورها باید دوپایه آنها ولتاژ داشته باشد.احتمال سوختن فت روی هیت اول کم است.در ضمن 4242 در بازاز بوفور یافت میشود

سلام
در پاور اول هیتسینگ دوم را در آوردم و همه ترانزیستورها (4عدد) فقط یک پایه(پایه وسط) به دیگری راه میدهد که اهم آن به ترتیب زیر است
PHm9942A5 در ورودی 392 اهم و در خروجی 392 اهم
MBR3045PT در ورودی 148 اهم و در خروجی 143 اهم
PSR16C40CT در ورودی 118 اهم و در خروجی 126 اهم
UG10DCT 0032 در ورودی 419اهم و در خروجی 419 اهم
من نمیدونم که اهم واقعی این ترانزیستورها باید چقدر باشد آیا سالم است ؟

در پاور دوم: بله بدون جا زدن هیتسینگ اول به برق زدم با این کار به نظر شما کجاهای این پاور آسیب دیده است؟ C4242 همه پایه هاش به هم اتصال دارد یعنی سوخته است ؟

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سالام
دوست عزیز کیومرث
ترانزیستورها اصولا پایه وسط آنها بیس است.شما مشکی را برروی وسط بگذار و ملتیمتر را تنظیم واندازه گیری کن.کاری به اهمی که میدهند نداریم ( فعلا ) دو پایه از 3 پایه ترانزیستور باید اهم بدهد.اگر داد تا اینجا سالم.البته خیلی از ترانزیستورها نیز بیس آنها وسط نیست .شما کاری که میکنی اول در پاوری که 5.2 را داری هیت دوم را صحیح چک کن.خازنهارا از نظر باذشدگی و نشتی چک کن.نشتی چه از زیر چه از بالا.با دقت چک کن و نتیجه را اعلام کن.
در پاور دوم: دوست عزیز کاره شما کاملا اشتباه بوده.تمام قطعات باید سر جای خودشان باشند.شما اول هیت 1 را چک کن تا بعد.خازنها.سیاه شدگیها.بقول استاد عزیز آقای محمدی در زیر نور کافی از تمام حسهای خودتان در تشخیص استفاده کنید.
در ضمن بهتر است اگر شما آشتایی کامل از قطعات ونحوه تست آنها ( دیودها . مقاومتها و ... ) ندارید دست به تعمیرات ( مخصوصا پاور ) نزنید
موفق و پیروز باشید

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام خدمت دوست عزیز
در پاور اول: دوباره تمام ترانزیستورهای روی هتسینگ دوم را چک کردم سیم منفی یا سیاه را روی بیس یا همان پایه وسط و سیم قرمز را به ترتیب به کاکتور و امیتر زدم و اهم روی کلکتور و امیتر را مطابق حدود قبل گرفتم یعنی در هر 4 ترانزیستور روی هتسینگ دوم(بیس-امیتر و بیس-کلکتور) این دو تا فقط اهم میدهد. ودر مورد خازن ها، همه خازنهای بین هتسینگ دوم و خروجی را در آوردم همه خازنها از نظر ظاهری سالم بودندو باد کردگی نداشتند و خازنها را از نظر شارژ و دشارژ تست کردم یعنی یک ولتاژ در حدود 9 ولت دادم وبا استفاده از یک led دشارژ شدن آنها را مشاهده کردم.

در پاور دوم: در روی هتسینگ اول دو عدد c4242 دارد که سوخته است و نمیتونم گیر بیارم آیا فقط همین c4242 خراب است یا جاهای دیگر هم احتمال خرابی دارد؟

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
دوست عزیز
باسلام
شما تا حدودی خوب عمل کردی.نیازی به در آوردن وتست خازن نیست.در پاور اول هیت اول را هم چک کن.اگر سالم بود دیودهای حدود هیت دوم را 1 پایه آزاد وتست کن
در پاور دوم شما با تعویض 4242 پاورتان احتمال 95% راه میوفتد.اگر 4242 پیدا نکردی به ( البته با اجازه دوستان) من دارم.بگو تا برات بفرستم
موفق وپیروز باشید

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام خدمت دوست عزیز
در پاور اولKing Star : با توجه به توصیه شما اول اکثر دیودها، تقریبا همه را چک کردم همه سالم بودند یعنی فقط در یک جهت اهم میدادند. بعد رفتم هیتسینگ اول را در آوردم دیدم یک ترانزیستور STD13007 سوخته (ببخشید یکم دیر شد من دنبال 13007 بودم) تعویض کردم درست شد فقط سیم نارنجی 3.18 ولت دارد که فکر کنم یکمی کمتر از اونچه که باید باشد دارد لطفا بگید چی رو عوض کنم؟
در ضمن در مدار یک عدد ترانزیستور شبیه C945 وجود دارد که پایه های آن کمی سیاه شده ولی نترکیده، در آوردم و چک کردم سیم سیاه را به پایه وسط و قرمز را به دوتای دیگر زدم و اهم دادند به همین ترتیب سیم سیاه را به پایه سمت راست و سمت چپ زدم و سیم قرمز را چرخوندم بازهم اهم داد یعنی این ترانزیستور در 6 جهت اهم دارد به نظر شما ترانزیستور سالم است یا سوخته ،اگر سوخته پس چرا پاور کار میکند ؟ ( روی ترانزیستور کلماتی مثل H وSDو667Aو56وBCوTA نوشته شده است).
چرا در این پاور در روی هتسینگ دوم رگولاتور وجود ندارد ؟ معمولا وجود دارد .
در پاور دوم : چطوری باید C4242 رو از شما بگیرم؟
با تشکر

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
باسلام
دوست عزیز یکی از علتهای کم بودن ولتاژدر سیمها ترانسهای موجود در پاور ویا اتصال کوتاه در یکی از قطعات است.
خیلی از قطعات ظاهری سالم دارند وبهنگام تست نیز سالم هستند ولی وقتی باری وارد آن میشود قدرت خود را از دست میدهند.بقول خودمان نیم سوز.مدار هر پاور با دبگری فرق میکند.خیلی از پاورها در هیت دوم 3 ترانزیستور دارن و بعضیها 2 ترانزیستور و یک ماسفت.بهرجهت....
شما از طریق پیام خصوصی سفارش بدین من در خدمتم.

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
من یک پاور پاسکال 300w دارم که وقتی پایه سبز و مشکی را به هم وصل میکنیم روشن نمیشود من میخواهم با تعمیر همین پاور تعمیر پاور را یاد بگیرم آيا دوستی هست که من را راهنمایی کند و اصول تعمیر پاور را به من بگد
با تشکر از دوستان

آخرین ویرایش:

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
من یک پاور پاسکال 300w دارم که وقتی پایه سبز و مشکی را به هم وصل میکنیم روشن نمیشود من میخواهم با تعمیر همین پاور تعمیر پاور را یاد بگیرم آيا دوستی هست که من را راهنمایی کند و اصول تعمیر پاور را به من بگد
با تشکر از دوستان
با سلام
دوست عزیز شما از الکترونیک وتست قطعات چیزی میدونین؟؟؟لطفا تایپیکهای قبل را کامل بخونین.من به عنوان تعمیرکار حرفه ای پاور در خدمتم

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
کار کردهام اگر شما بتونید با یک نقشه مانند نقشه 300w پاسکال مدارات آن را توضیح دهید ممنونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا