آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hossien bagheri

کاربر
2008-01-10
13
24
سلام علی جان ممنون از راهنمایتون
طبق فرمایش شما مورد گفته شده رو تست کردم
زرد 0.24 ، قرمز 0، نارنجی 0 ، آبی 0.02 ،طوسی 0 ، بنفش 5.15 ، سبز 4.9 رنگ سفید نداره .

مقدار اهم سیم ها نصبت به هم = مشکی -نارنجی 13 اهم ، مشکی -بنفش 50 اهم ،مشکی -قرمز 41 بقیه اهم ها بالا است.

شماره آیسی =hs8108
:)
با تشکر منتظر راهنمایی شما هستم

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,685
شیراز
با يه پاور مشكل دارم و مشكل اينه كه سم زرد كه 12 ولت هست 7 ولت خروجي داره خازن هاي خروجي مشكل ندارن كدوم مقاومت رو بايد تغيير بدم ؟

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با يه پاور مشكل دارم و مشكل اينه كه سم زرد كه 12 ولت هست 7 ولت خروجي داره خازن هاي خروجي مشكل ندارن كدوم مقاومت رو بايد تغيير بدم ؟
با سلام
دوست عزيز پاور شمااز چه ماركي است خازنهاي كوپلاژ بين اوليه وثانويه را تعويض كنيد

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
سلام علی جان ممنون از راهنمایتون
طبق فرمایش شما مورد گفته شده رو تست کردم
زرد 0.24 ، قرمز 0، نارنجی 0 ، آبی 0.02 ،طوسی 0 ، بنفش 5.15 ، سبز 4.9 رنگ سفید نداره .

مقدار اهم سیم ها نصبت به هم = مشکی -نارنجی 13 اهم ، مشکی -بنفش 50 اهم ،مشکی -قرمز 41 بقیه اهم ها بالا است.

شماره آیسی =hs8108
:)
با تشکر منتظر راهنمایی شما هستم

باسلام

آقای باقری سیم قرمز(5ولت) مشکوک است

(مسیر آنرا گرفته تا رگولاتور یا دیود روی رادیات مال 5ولت را با آزاد کردن پایه ها تست کنید ونتیجه را با نحوه تست اعلام کنید)

سیم زرد را نیز(12ولت) نسبت به بدنه تست واعلام نمایید

من تاساعتی دیگر هستم اگر جواب بدین درخدمتم

موفق باشید

hossien bagheri

کاربر
2008-01-10
13
24

باسلام

(مسیر آنرا گرفته تا رگولاتور یا دیود روی رادیات مال 5ولت را با آزاد کردن پایه ها تست کنید ونتیجه را با نحوه تست اعلام کنید)

موفق باشید
سلام
علی جان در حال انجام فرمایش شما هستم .فقط یکی دو مورد هست گفتم شاید مهم باشه.ترانس بزرگ اصلا خروجی نداره . ترانس راخارج از مدار تست کردم سالم بود.2-نمی دونم خاطرتون باشه من به دلیل ترکیدن fet ها (غیر قابل خواندن شماره ها ) به سفارش دوستان دو تا به شماره irfp450 جایگزین کردم .FET سوم به شماره J5027 را عوض نکردم یعنی گیرم نیومد .فکر میکنم سالم باشه .مدار تسترش رو نداشتم .اهمی جکش کردم . راه انداز دو تا قبلی باید باشه .
با تشکر

آخرین ویرایش:

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,685
شیراز
با سلام
دوست عزيز پاور شمااز چه ماركي است خازنهاي كوپلاژ بين اوليه وثانويه را تعويض كنيد

والا روش نوشته گولدن ولي معلومه كه نقشه اصلي ماله يه پاوره ديگه هست خازن ها رو عوض كردم ولي جواب نداد بازم همونجوريه مشكل اينه كه ولتاژ از روي ديود shotky همون 7 ولت هست !

hossien bagheri

کاربر
2008-01-10
13
24

باسلام

موفق باشید
سلام علی آقا
طبق فرمایش شما عمل کردم
از خروجی 5v در زمان روشن بودن پاور (اتصال سبز و مشکی ) ولتاژ گرفتم .خروجی 5v با یک سلف به پایه وسط دیود شوتکا و از دیود به ترانس بزرگ متصله (ترانسی که گفتم اصلا خروجی نداره) .ورودی ترانس به FEt های که گفتم تعویض کردم وصله .
خروجی 12v هم دقیقا همین طور هست .
علی آقا من فکر میکنم آیراد ا ز FET IRFP450 باشه نظر شما چیه .
لطفا راهنماییم کنید چطور میتونم از کار کرد درست FET ها مطمن بشم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا