با سلامبا سلام و خسته نباشید
من میخواهم اسم قطعاتی که روی برد پاور هست را بشناسم کسی میتواند همراه با عکس قطعات و کارایی آنها را به من آموزش بده با تشکر فراوان
با سلامسلام من وقتی کامپيوترم را خاموش ميکنم بعد از اینکه خاموش شد باخاموش کردن لامپ اتاق کامپيوترم روشن میشود لطف کنيد راهنمایی کنید
با سلامسلام من نقشه پاور پاسکال 500 را می خواستم با تشکر
دوستان من منتظرم
با سلام دوست عزیز شما در هر دو پاور اول مشخص کنید ببینید بعد از استارت در سیمه بنفش ولتاژ داریم یا نه؟باید حدود 5.2 باشه.اگر بود بگین تا باقی مراحل را بریم.با سلام
من دو عدد پاور دارم که هر دو تا مشکل دارد
پاور اول:king star ks-102 :قبل از دیود یکسو ساز 221 ولت و بعد از خازن ورودی (330میکرو فاراد 200ولت) 310ولت دارد در هت سینگ اول سه ترانزیستور به شماره std 13007 وstd13007و c3150 و در هت سینگ دوم چهار عدد به شماره به شماره mbr3045pt و phm9942a5 و psr16c40ctو 0032 وجود دارد و دو عدد ic به شماره 7500و lm339 وجود دارد
پاور دوم:access 300w : به محض وصل کردن به برق فیوز 5 امپر میسوزد و کنتربرق میپرد در هتسینگ اول سه ترانزیستور به شمارهc5027 و c4242 و c4242 و در هتسینگ دوم s10c40c و s16c40c و 7805 و دو دیود که سر به سر به هم بسته شده وجود دارد و دو عدد ic به شماره 7500 و kia393 وجود دارد
امید وارم که با کمک شما درست شود با تشکر.
با سلام دوست عزیز شما در هر دو پاور اول مشخص کنید ببینید بعد از استارت در سیمه بنفش ولتاژ داریم یا نه؟باید حدود 5.2 باشه.اگر بود بگین تا باقی مراحل را بریم.
در ضمن سوختن فیوز بی دلیل نیست.اتصال کوتاه در برد یا نشتی قطعات یا .....
هیت اول را بیرون آورده و چک کنید
نتیجه را اعلام کنید
موفق وپیروز باشید
سلام دوست عزیزسلام خدمت دوست عزیز
در پاور اول: سیم سبز 3.97 و سیم بنفش بین 5.1 تا 5.3 متغیر میباشد
در پاور دوم: بعد از در اوردن هیتسینگ اول و زدن به برق نیز فیوز پرید. و در ضمن دو تا از ترانزیستور های روی هتسینگ اول(c4242) هر سه پایه آن به هم اتصال دارد و من در نتونستم این ترانزیستور را گیر بیارم.
در ضمن نوروز مبارک