آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

r_hosseini

کاربر
2008-01-02
39
111
Tehran
"من دو عدد پاور دارم كه مشابه هم ديگست.هردوي پاور ها همزمان يك مشكل رو پيدا كردن.يك مقاومن كه به پايه 12 آي سي 7500 رفته جريان كشيده(پايه vcc) و يك ديود كه از خط منفي با مقاومت باياس معكوس شده هم خرابه.يك خازن 1000 ميكرو هم كه كنار مقاومت قرار داره ولي از خط بدنه به خط ولتاز متصل هم باد كرده بود .همه قطعات معيوب رو عوض كردم ولي مشكل حل نشد.چطور آي سي 7500 رو تست كنم
متشكرم"

با سلام ؛
اگر منظورتان همان آي سي 16 پايه PWM Controllerباشد بلوك دياگرام آن بصورت زير است :
موفق باشيد!

پیوست‌ها

• 23.3 کیلوبایت بازدیدها: 558
آخرین ویرایش:

reza388

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-09
297
659
با سلام خدمت اساتيد
من يك پاور پاسكال 500 وات دارم كه روشن نميشه روي سيم سبز هم 5 ولت دارم خازنها هم سالم هستند و ديودها را هم چك كردم مشكلي ندارند و اي سي آن هم به شماره sg6105dz است ممنون مي شوم راهنمايي كنيد.
با تشكر

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
با سلام خدمت اساتيد
من يك پاور پاسكال 500 وات دارم كه روشن نميشه روي سيم سبز هم 5 ولت دارم خازنها هم سالم هستند و ديودها را هم چك كردم مشكلي ندارند و اي سي آن هم به شماره sg6105dz است ممنون مي شوم راهنمايي كنيد.
با تشكر

باسلام

آقا رضا این قسمت مشخص شده را در پاورتان چک کنید (درسته شماره قطعات فرق میکنه ولی تقریبا همین

است راحت میتونید اشکال را پیدا کنید
مقاومت های کم اهم -اپتوکوپلر-زینروترانزیستور

اگر موفق نشدید اعلام کنید

32.jpg

reza388

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-09
297
659
با سلام
علي جان متاسفانه اشكال از اين قطعات هم نبود ولي عجيب اينجاست كه بعضي از دفعات پاور استارت مي كند و روشن مي شود ولي اغلب اوقات روشن نمي شود در ضمن اي سي sg6105dz هم عوض كردم ولي مشكل هنوز پابرجاست ممنون مي شوم راهنمايي كنيد.
با تشكر

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
با سلام
علي جان متاسفانه اشكال از اين قطعات هم نبود ولي عجيب اينجاست كه بعضي از دفعات پاور استارت مي كند و روشن مي شود ولي اغلب اوقات روشن نمي شود در ضمن اي سي sg6105dz هم عوض كردم ولي مشكل هنوز پابرجاست ممنون مي شوم راهنمايي كنيد.
با تشكر

با سلام

آقا رضا اگر همون اول می گفتید بعضی وقتا روشن میشه من یه جوره دیگه راهنمایی می کردم وقضیه اش با اصلا روشن نشدن کاملا تفاوت داره

نوشته شما :
===============
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza388
با سلام خدمت اساتيد
با تشكر

==================
موفق باشید

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام

آقا رضا اگر همون اول می گفتید بعضی وقتا روشن میشه من یه جوره دیگه راهنمایی می کردم وقضیه اش با اصلا روشن نشدن کاملا تفاوت داره

نوشته شما :
===============
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza388
با سلام خدمت اساتيد
با تشكر

==================
موفق باشید
با سلام
دوست عزيز اگر از اوليه مطمن هستيد ترانزيستورهاي c945كه از ثانويه از ايسي فرمان ميگرند وچوك درايور پاور اصلي را تحريك ميكنند را تعويض كنيد

reza388

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-09
297
659
با سلام
دوست عزيز اگر از اوليه مطمن هستيد ترانزيستورهاي c945كه از ثانويه از ايسي فرمان ميگرند وچوك درايور پاور اصلي را تحريك ميكنند را تعويض كنيد

با سلام​

آقا رضا اگر همون اول می گفتید بعضی وقتا روشن میشه من یه جوره دیگه راهنمایی می کردم وقضیه اش با اصلا روشن نشدن کاملا تفاوت داره​

با سلام خدمت اساتيد
علي جان اولا كه بعد كه باهاش در گير شدم ديدم يك بار روشن شد و ديگه نشد و جناب آقاي داوود پور اين ترنزيستورها را چك كردم مشكلي ندارند ممنون مي شوم راهنمايي كاملتري بكنيد.
با تشكر​

تصون

کاربر
2009-01-07
1
2
تهران
دوست عزیز شما بعد از وصل کردن پاور به برق باید ببینید برق 5 ولت sb وارد پاور میشود یا نه.اگز 5v sb بود که خیلی از مشکلات ممکن وجود داشته باشه از دیود های ورودی تا دیود زینر های ان که باید با دستگاه تست پاور تعمیر شود

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام
با تشكر
با سلام دوست عزيزولتاژ استند باي وجود دارد يا نه شما مدار را يك بار لحيم كاري كنيد اگر ولتاژ استد باي باشد شما براي انكه از قسمت قدرت پاور مطمئن شويد سالم هست يا نه پايه چوك درايور را (كناري سمت اوليه)ازاد كنيد در حالت سري با لامپ (دراين حالت ولتاژ ها بالا ميروند فقط سريع امتحان كنيد اگر استارت زد قسمت قدرت پاور سالم هست و مشكل در فرمانها هست
اين روش قابل استفاده درتمام پاورها هست

reza388

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-09
297
659
با سلام دوست عزيزولتاژ استند باي وجود دارد يا نه شما مدار را يك بار لحيم كاري كنيد اگر ولتاژ استد باي باشد شما براي انكه از قسمت قدرت پاور مطمئن شويد سالم هست يا نه پايه چوك درايور را (كناري سمت اوليه)ازاد كنيد در حالت سري با لامپ (دراين حالت ولتاژ ها بالا ميروند فقط سريع امتحان كنيد اگر استارت زد قسمت قدرت پاور سالم هست و مشكل در فرمانها هست
اين روش قابل استفاده درتمام پاورها هست
با سلام
دوست عزيز من متوجه نشدم مي شود بيشتر راهنمايي كنيد.
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا