آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

pmf

کاربر
2009-05-04
4
11
با سلام ایا همراه با بوق گوشی ودهنی دارید.شما باید ترانزیستورهای مشکوک را تعویض کنید واگر میتوانید با ولتاژگیری وتست اختلاف ولتاژ ترانزیستور از بایاسینگ وکار کردن ترانزیستور مطمئن شوید توصیه میکنم ترانزیستور 92 و42 را با جنس خوب تعویض کنید زنرها را با رنج بالا تست کنید تلفن های چینی غالبا از استاندار بخصوصی پیروی نمیکنند معمولا یک مدل تلفن گاهی از بردهای متفاوت استفاده میکنند ونقشه هم ما نتوانستیم پیدا کنیم بعضی از مدل های تلفن را گذاشتیم ودر سایت موجود است موفق باشید

متشکرم
اما چطور بفهمم کدام ترانزیستور جنسش خوب است؟؟؟ اینجاکه فقط یک نوع وجود دارد!!!
منظورتان از "همراه بوق دهنی وگوشی دارید" چیست؟؟کلا بوق آزاد به همرا میکروفون وسایر قسمتهای سالم دارم
با تشکر

رامین0098

کاربر
2012-08-27
141
548
خراسان جنوبی
سلام
من یک تلفن با مارک grandtel مدل kx-t9937lmcid دارم که داغون بود.حالا تمام قسمتهاشو درست کردم فقط قسمت شماره گیر یعنی کی بردش کار نمیکنه در واقع بوق آزاد موقع شماره گیری قطع نمیشه:212:.ترانزیستورهای 8550 و 9014 هم تست کردم سالم بودن.لطفا راهنمایی کنید
-اگر نقشه این مدل را دارید بذارید.ممنون
2-من توی تلویزیون دیدم که هر قطعات هر طبقه از نقشه رو باکد خاصی شماره گذاری می کنند ،خواستم بدونم در مورد تلفن هم این قضیه هست؟؟مثلا قطعاتی که با عدد3 شروع میشن مربوط به بخش شماره گیری باشند.اگر چنین چیزی هست لطفا در مورد این مدل وسایر مدل ها لینک یا فایلشوبذارین.
با تشکرفراوان

سلام دوست عزیز پشتکارتون جای تحسین داره...
اگه فقط مشکل شماره گیری دارید ترانزیستور 8550 رو تعویض کنید شاید تو تست با مولتی متر سالم نشون بده تعویض کنید بهتره....راستی چک کنید در حالت پالس شماره میگیره یا نه که باید شماره گیری را انجام بده....دیود زنر 12v رو هم از مدار خارج کنید... امید وارم مشکلاتان حل شود ...............یاعلی

رامین0098

کاربر
2012-08-27
141
548
خراسان جنوبی
سلام
آقا کسی نیست پاسخ پست 430 ما رو بده؟؟؟ یک هفته بیشتر گذشته ها . . . .
ی سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که کریستال تلفن رومیزی چند هرتزه؟؟؟؟ آخه چیزی روش ننوشته
ممنون میشم کسی پیدا بشه وجواب این پست وپست 430 منو بده
تشکر[/QUO
سلام شما میتونید تو بازار به اسم کریستال ساعت پیداش کنید این کریستال در حد K HZ هست و با 32/..... شروع میشه .....اگه متوجه نشدید بیشتر توضیح بدم.......یاعلی

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام معمولا ترانزیستور 92و42 موجود در بازار کمی مشکل دارند باید تست بگیری اگر خوب جواب مید هند از همان مارک بخرید منظور مرا خودتان بیان کردید بوق گوشی وسالم بودن میکروفون با تستر موفق باشید
متشکرم
اما چطور بفهمم کدام ترانزیستور جنسش خوب است؟؟؟ اینجاکه فقط یک نوع وجود دارد!!!
منظورتان از "همراه بوق دهنی وگوشی دارید" چیست؟؟کلا بوق آزاد به همرا میکروفون وسایر قسمتهای سالم دارم
با تشکر

milad_gh

کاربر
2013-01-16
1
3
سلام دوستان.من يك تلفن پاناسونيك مدل kx-tg2584 دارم كه هم رو ميزي هستش هم بيسيم. من با بيسيمش مشكلي ندارم. مشكلم اينه كه قسمت روميزيش صدا خيلي ضعيف مياد. بايد چكارش كنم؟ ممنون ميشم كمكم كنيد

masoudelec

کاربر
2013-02-03
1
1
با سلام یه تلفن پیکونیکس دارم که یکسره شده و رو آیفون مونده و قطع نمیشه وقتی باز کردم یه زنر ش سوخته ولی مقدارش مشخص نیست ممکنه راهنمایی کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

menda

کاربر
2013-01-30
2
2
مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

با سلام خدمت دوستان.گوشی بیسیم پاناسونیک مدل kxtg2584 در صفحه نمایشگر عدم لایت دارم.اعداد مشخص هست ولی لایت نداره.لامپش رو جدا گانه تست کردم مشکلی نداشت.چکارش کنم؟ایراد از چه قطعاتی هست؟با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام شما در صورت امکان یک عکس از مدار قرار دهید تا موقعیت زنر مشخص شود شما با ازاد کردن زنر مشکلتان حل شد اگر حل نشد ترانزیستور های سوئچ والمان های مربوطه را بررسی کنید واگر حل شد با اهم متر یک ولتاژ از موقعیت دو سر زنر گرفته ونتیجه را اعلام کنید
با سلام یه تلفن پیکونیکس دارم که یکسره شده و رو آیفون مونده و قطع نمیشه وقتی باز کردم یه زنر ش سوخته ولی مقدارش مشخص نیست ممکنه راهنمایی کنید

بالا