آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

shipar

کاربر
2012-11-22
1
2
با سلام
دوستان من یه تلفن میکروتل دارم که وقتی گوشی رو برمیدارم صدا از آیفون گوشی پخش میشه،چطور میتونم درستش کنم؟
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید
:smilie_help:

آخرین ویرایش:

masood789

کاربر
2012-02-09
251
621
با سلام
دوستان من یه تلفن میکروتل دارم که وقتی گوشی رو برمیدارم صدا از آیفون گوشی پخش میشه،چطور میتونم درستش کنم؟
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید
:smilie_help:
قلاب قطع کن رو ترجیحا عوض کنید و یا شست و شو بدید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
همکار گرامی شما مشکلات خودتان را در بخش مربوطه مطرح کنید تا پاسخ داده شوداین بخش مربوط به مشکلات تلفن میباشد
سلام من ضبط مدل sr-306cپراید فراموش کردم لطفا راهنمایی کنید#$V686

hadijon63

کاربر
2012-12-03
1
2
با سلام .
من يك گوشي پاناسونيك kx-tg3721 خريدم بعضي وقتها كه صحبت ميكني روي صدا نويز شديدي ميفته كه قادر به صحبت كردن نيستي و بايد گوشي رو قطع كني و مجدد تماس بگيري همچنين وقتي ميخاي تماس بگيري همين وضعيت رو داره هميشه اينطوري نيست .البته فروشنده بهم گفت كه گارانتي داره
ايا مشكل خاصي داره يا نه ؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين

masood789

کاربر
2012-02-09
251
621
با سلام .
من يك گوشي پاناسونيك kx-tg3721 خريدم بعضي وقتها كه صحبت ميكني روي صدا نويز شديدي ميفته كه قادر به صحبت كردن نيستي و بايد گوشي رو قطع كني و مجدد تماس بگيري همچنين وقتي ميخاي تماس بگيري همين وضعيت رو داره هميشه اينطوري نيست .البته فروشنده بهم گفت كه گارانتي داره
ايا مشكل خاصي داره يا نه ؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين
شما با خط دیگه تست کنید و از سالم بودن سیم کشی مطمئن بشید , نویز مودم ADSL نیست که احیانا ؟ استفاده از آداپتور نامناسب هم باعث ایجاد نویز میشه . برای چک کردن تلفن در حالت اینترکام ببینید باز هم نویز وجود داره یا خیر تا از قسمت فرکانسی و ارتباط رادیویی گوشی و کفی مطمئن بشید که در این حالت به خط تلفن ربطی نداره . در این صورت برای گارانتی گوشی رو ارسال کنید . موفق باشید .

max16

کاربر
2008-11-09
53
492
با سلام و خسته نباشید

تلفن panasonic بی سیم پایه دار دارم چند روز هست چراغهای lcd پایه شارژ روشن خاموش پشت سر هم می شود eror E1 می دهد مدل دستگاه model:KX-TG2635JX
ممنون

pmf

کاربر
2009-05-04
4
11
سلام
من یک تلفن با مارک grandtel مدل kx-t9937lmcid دارم که داغون بود.حالا تمام قسمتهاشو درست کردم فقط قسمت شماره گیر یعنی کی بردش کار نمیکنه در واقع بوق آزاد موقع شماره گیری قطع نمیشه:212:.ترانزیستورهای 8550 و 9014 هم تست کردم سالم بودن.لطفا راهنمایی کنید
-اگر نقشه این مدل را دارید بذارید.ممنون
2-من توی تلویزیون دیدم که هر قطعات هر طبقه از نقشه رو باکد خاصی شماره گذاری می کنند ،خواستم بدونم در مورد تلفن هم این قضیه هست؟؟مثلا قطعاتی که با عدد3 شروع میشن مربوط به بخش شماره گیری باشند.اگر چنین چیزی هست لطفا در مورد این مدل وسایر مدل ها لینک یا فایلشوبذارین.
با تشکرفراوان

بالا