آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

shahbaz66

کاربر
2012-11-02
4
12
با سلام
من به هدست گوشی رمز دادم ولی رمزش رو فراموش کردم ودیگه نمیتونم از اون استفاده کنم.لطفا راهنماییم کنید
مدل گوشی:kx- tg3531bx

خواهشمندم راهنمایی نمایید.لینک قبلی چیزی نداشت.لطفا نحوه ریست کردن رو توضیح بدید.ممنونم

pmf

کاربر
2009-05-04
4
11
سلام
آقا کسی نیست پاسخ پست 430 ما رو بده؟؟؟ یک هفته بیشتر گذشته ها . . . .
ی سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که کریستال تلفن رومیزی چند هرتزه؟؟؟؟ آخه چیزی روش ننوشته
ممنون میشم کسی پیدا بشه وجواب این پست وپست 430 منو بده

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام ایا همراه با بوق گوشی ودهنی دارید.شما باید ترانزیستورهای مشکوک را تعویض کنید واگر میتوانید با ولتاژگیری وتست اختلاف ولتاژ ترانزیستور از بایاسینگ وکار کردن ترانزیستور مطمئن شوید توصیه میکنم ترانزیستور 92 و42 را با جنس خوب تعویض کنید زنرها را با رنج بالا تست کنید تلفن های چینی غالبا از استاندار بخصوصی پیروی نمیکنند معمولا یک مدل تلفن گاهی از بردهای متفاوت استفاده میکنند ونقشه هم ما نتوانستیم پیدا کنیم بعضی از مدل های تلفن را گذاشتیم ودر سایت موجود است موفق باشید
سلام
من یک تلفن با مارک grandtel مدل kx-t9937lmcid دارم که داغون بود.حالا تمام قسمتهاشو درست کردم فقط قسمت شماره گیر یعنی کی بردش کار نمیکنه در واقع بوق آزاد موقع شماره گیری قطع نمیشه:212:.ترانزیستورهای 8550 و 9014 هم تست کردم سالم بودن.لطفا راهنمایی کنید
-اگر نقشه این مدل را دارید بذارید.ممنون
2-من توی تلویزیون دیدم که هر قطعات هر طبقه از نقشه رو باکد خاصی شماره گذاری می کنند ،خواستم بدونم در مورد تلفن هم این قضیه هست؟؟مثلا قطعاتی که با عدد3 شروع میشن مربوط به بخش شماره گیری باشند.اگر چنین چیزی هست لطفا در مورد این مدل وسایر مدل ها لینک یا فایلشوبذارین.
با تشکرفراوان

erfan2012

کاربر
2012-10-09
29
68
باسلام من یک تلفن pikonics مدل cid- B 332f دارم وقتی گوشی را برمیداری صدای خور خور مانندی میاد که باتعویض خازن 1000 میکر فاراد 10 ولت مقداری کم شد

ولی باز صدای کمی به گوش میرسد لطفا مرا راهنمای کنید. متشکرم

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
باسلام
من یه تلفن چینی بنام میکروتل دارم که وقتی وصلش میکنم به خط .کلا بوق ازاد داره و اصلا قطع نمیکنه .کلید هوک هم عوض کردم ولی بازم بوق ازاد داره ممنونم دوستان و اساتید در این زمینه راهنمایی بفرمایند.

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
باسلام
من یه تلفن چینی بنام میکروتل دارم که وقتی وصلش میکنم به خط .کلا بوق ازاد داره و اصلا قطع نمیکنه .کلید هوک هم عوض کردم ولی بازم بوق ازاد داره ممنونم دوستان و اساتید در این زمینه راهنمایی بفرمایند.

سلام از دوستان کگسی نبود راهنمایی کنه؟؟

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
آخرین ویرایش:

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
ابتدا مدار را شستشو وهیتر بگیرید چون سولفاته شدن وارتباط مدار هم باعث ایجاد این صدا ها میشود بعد سوکت بند گوشی را تست ودر صورت خرابی تعویض کنیدوخازن ها را در مدار بررسی ونتیجه را اعلام کنید

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
با سلام
من به هدست گوشی رمز دادم ولی رمزش رو فراموش کردم ودیگه نمیتونم از اون استفاده کنم.لطفا راهنماییم کنید
مدل گوشی:kx- tg3531bx

خواهشمندم راهنمایی نمایید.لینک قبلی چیزی نداشت.لطفا نحوه ریست کردن رو توضیح بدید.ممنونم
برای آنلاک کردن گوشیهای 3521 کد زیر را به ترتیب واردکن
وارد قسمت دیال لاک DIAL LOCK به ترتیب 726276642 سپس OFF را OK کن.

بالا