رد: پاسخ : مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد
سلام دو ترانزیستوری که گفتید رو عوض کردم ولی مشکل برطرف نشد مقاومت ها رو چک کردم مقادیر درسته خودمم گیج شدم هر قسمت مدار رو می رم جلو مشکلی پیدا نمی کنم ولتاژ زنر رو هم چک کردم در حالتی که یک پایه رو از مدار خارج کردم ولتاژ گرفتم دقیقا 5.5 ولت روی دو سر اون زنر هست حالا این ولتاژدرسته به نظر شما یه مشکل دیگه هم به غیر از شماره گیری tone وقتی کسی زنگ می زنه و می خوام جواب بدم طرف صدای من رو اصلا دریافت نمی کنه هم روی گوشی اینطوریه و هم روی حالت اسپیکر ... اگر نقشه ای از این تلفن دارید ممنون می شم اون رو هم قرار بدید با توجه به موارد کدوم قسمت رو چک کنم و سئوال اخر دقیقا ما چهار سیم داریم برای دهنی و گوشی رنگ زرد و سیاه مربوط به گوشی میشه رنگ قرمز و سبز برای دهنی می خواستم بدونم در حالت شماتیک مگه نباید فقط یک سیم به عنوان سیگنال استفاده بشه و سیم دیگه به زمین اصول تلفن رو من دقیقا نمی دونم ولی تا اونجا که می دونم برای سیگنال ژنراتور که به عنوان ورودی در ازمایشگاه هم می دادیم به یک امپلی دقیقا همین بود یعنی فقط یک سیم عملا برای سیگنال استفاده می شود
شما باز هم در مدار قطعه سوخته دارید احتمالا یک مقاومت 100 اهم وترانزیستور8550 و8050 را تعویض کنید مشکلتان حل میشود عمدتا در تلفن های برق خورده خرابی این قطعات وزنر باعث بروز این عیب میشود