آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
دوست عزیز قطعات ومدار 2360اس ام دی میباشد وشما باید در این رابطه کار کرده وابزارهای لازم را داشته باشید در غیر این صورت به دستگاه اسیب جدی وارد میکنید اما دلیل درست نشان دادن ال سی دی برای شارژ باتری میتواند از زنرهای مسیر شارژ باتری باشد بررسی کنید

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
116
دوست عزيز براي بررسي بيشتر بايد همانطور كه گفتيد ابزار مخصوصي داشته باشم اگر امكان دارد آن وسايل (هويه و....)ومشخصات لازمه را بنويسيد تا تهيه كنم در غير اينصورت ديگه كار خودم نيست وبايد به نمايندگي مراجعه كنم
متشكرم

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
دوست عزيز براي بررسي بيشتر بايد همانطور كه گفتيد ابزار مخصوصي داشته باشم اگر امكان دارد آن وسايل (هويه و....)ومشخصات لازمه را بنويسيد تا تهيه كنم در غير اينصورت ديگه كار خودم نيست وبايد به نمايندگي مراجعه كنم متشكرم
دوست عزیز شما نیاز به هیتر ولپ وابزارهای اندازه گیری ویک شناخت از اس ام دی کد والبته تجاربی از تعمییرات در این زمینه مقدمه کارتان تا در مراحل بعد با تجارب اندوخته هایتان انشا الا به دیگران اموزش بدهید موفق باشید

jef_omran20

کاربر
2011-10-15
2
12
سلام چند روزی تلفن یکی از دوستان گرفتم برای تعمییر مشکلی که گفت نداشتن صدای گوشی بود یعنی صدا از این طرف میرفت اما از اونطرف نمیامد که با تعویض ترانزیستور خروجی تقویت صدا (C945) درست شد که بعدش معلوم شد مشکل دیگه ای که داره اینه که وقتی گوشی رو بر میداری بوق ازاد داره اما شماره گیر کار نمیکنه و اگه شماره 3و6و9 رو بگیرم یه صدای بوق ممتد میاد و اگه تلفن دیکه به خط وصل باشه شماره گیر اونم از کار میفته تلفنم سیلیکا بدون صفحه نمایشه معمولی مشورت شما را می خواستم خودم نطرم به ای سی HM9102D شه که مدل مشابهه SC9102D گرفتم اما هنوز وقت نکردم وصل کنم مدارشم کپی نمونه مدار داخل دیتاشیت SC9012D که در زیر قرار دادمه البته تجربه تعمییر تلفن اولمه اینم حیثیتی شده طرف میگه صداش خودش یکدفه قطع شد ممکنه مدار اسیب دیده باشه و ای سی جدیده هم به رحمت ایزدی بره لطفا راهنمایی کنید.

07545879045889968364.jpg

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام خدمت دوست عزیز شما قبل از تعویض ای سی صفحه کلید شماره گیر را تست وبررسی کنید وببینید یکی از دکمه ها در گیر نباشد ویا سولفاته نشده باشد ودر مرحله بعدی ای سی شماره گیر را تعویض ونتیجه را اعلام کنید موفق باشید

loliwash

کاربر
2011-12-10
1
4
سلام.یک تلفن ایرانی با برند اریان یا ارین مدل 3030 .وقتی همکارم می میخواسته باطری براش بذاره همه باطری ها رو بر عکس گذاشته.یعنی 4 تا باطری رو کلا بر عکس گذاشته.حالا تلفن اگر تماس بگیرن زنگ میخوره و براحتی جواب میده اما از این طرف نه شماره گیر کار میکنه نه ال سی و نه صدای بوق.هنوز بازش نکرم بردش رو ببینم .لطفا راهنمایی کنید.

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام خدمت همکار گرامی شما چند ساعت باتری وسیم خط را از تلفن خارج کنید ببینید مشکلتان حل میشود واگر حل نشد باتری نو یا با منبع تغذیه ولتاژ لازم را به تلفن بدهید ببینید صفحه ال سی دی روشن میشود یا نه در صورت روشن نشدن کریستال ساعت را تعویض ونتیجه را اعلام کنید موفق باشید

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام .بچه ها من یه گوشی المانی مدل ACTRON دارم .قبلا تو برق خورده بود و با تعویض قطعات درست شد.ولی مدار خود به خود الان از کار افتاده .عکسو قرار میدم دوستان راهنمایی کنند.متشکرم از لطفتتون

پیوست‌ها

• 78.5 کیلوبایت بازدیدها: 279
  • 48.7 کیلوبایت بازدیدها: 255

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام همکار گرامی بعد از درست کردن مدار برق خورده چه مدت کار کرد؟ شما ولتاژ مسیر خط و اتصالات سوکت وترانزیستور سویچ را بررسی ونتیجه را اعلام کنید

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
يه تلفن دارم که بعضي اوغات با اين که کسي هم باهاش صحبت نميکنه قرقر ميکنه
صداش مثل کشيدن اب بيني ميمونه
icon_sad.gif

امکان داره از شاسی قطع و وصل باشه ؟؟
ممونم دوستان راهنمایی کنند