آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام دوست عزیز شما در تاپیک بالا این مشکل را مطرح کردید ودوست عزیز استاد باینری جوابتان را داده ایا کریستال ساعت را عوض کردید من زیاد مشکل اینچنینی داشتم که با تعویض کریستال ساعت رفع شد شما هم به توصیه دوستان عمل کرده واز زدن تاپیک تکراری خودداری فرمایید موفق باشید
دوستان کسی نیست منو یاری کنید...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(من یه تلفن (Techno tel) دارم بصورت خود به خود دهنی وشمارها و زنگ خوردنش از کار افتاده .ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند))

آخرین ویرایش:

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
با سلام دوست عزیز شما در تاپیک بالا این مشکل را مطرح کردید ودوست عزیز استاد باینری جوابتان را داده ایا کریستال ساعت را عوض کردید من زیاد مشکل اینچنینی داشتم که با تعویض کریستال ساعت رفع شد شما هم به توصیه دوستان عمل کرده واز زدن تاپیک تکراری خودداری فرمایید موفق باشید
شما با تعویض کریستال ساعت مشکل دهنی و شماره هارو برطرف میکنید.گوشی اصلا شماره نمیگیره که ال سی بخاد نشون بده >>مگه کریستال برای نمایش ال سی نیست .مشکل اینجاست که اصلا شماره نمی گیره و دهنی هم قطعه وصدا نمی بره .دهنی میکرفونم نعویض کردم بازم جواب نداد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام دوست عزيز شما كريستال ساعت را تعويض كرده ايد يا نه؟ شما در تعمييرات سعي كنيد عيب را محدود كنيد تا راحت تر بتوانيد عيب يابي كنيد

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
شما با تعویض کریستال ساعت مشکل دهنی و شماره هارو برطرف میکنید.گوشی اصلا شماره نمیگیره که ال سی بخاد نشون بده >>مگه کریستال برای نمایش ال سی نیست .مشکل اینجاست که اصلا شماره نمی گیره و دهنی هم قطعه وصدا نمی بره .دهنی میکرفونم نعویض کردم بازم جواب نداد

با سلام

دوست عزیز خرابی کـــــــریـــــســـــتال مستقیما با نداشتن صفحه نمایش و نگرفتن شماره در ارتباط است .............

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
116
سلام
من يه تلفن بيسيم پاناسونيك tg2361 دارم كه وقتي باطري شارژ شد باز آمپر شارژ يك خط پر را نمايش ميدهد و مرتب اعلام ميكند كه باطري بايد شارژ شود در صورتيكه با گوشي ديگر كه آن باطري را كنترل ميكنم شارژ را فول نمايش ميدهد
لطفا راهنمايي فرماييد چگونه ميتوانم اين مشكل را خودم برطرف كنم
متشكرم

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام مسیر شارژر سوکت های پایه وبیس ودر نهایت زنر بررسی شود ایا با همان باتری روی دستگاه دیگر تست میگیرید؟ گاهی خرابی جنس باتری هم این مشکل را بوجود میاورد

yaser.razavi

کاربر
2012-03-09
1
6
سلام تلفنم به برق خورد با استفاده از راهنمایی های این سایت چند ترانزیستور رو عوض کردم مشکل ظاهرا حل شد شماره میگیرد صدا خوب است اما یک مشکل است که خط یکسره است و با قطع کن قطع نمی شود و وقتی به پریز تلفن میزنیم از طرف مقابل نمیوانند تماس بگیرند و مشغول است . اما از این طرف میشود تماس گرفت اما قطع نمی شود . دیود زنر 18 ولت هم سوخته بود که قطعش کردم . یک سلف بالا ی قطع کن هم بود که سوخته بود انرا هم عوض کردم و یک سیم پیچ دستی گذاشتم. ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست . در ضمن وقطی قطع کن را میزنم صدا ها قطه میشود و در ظاهر تلفن قطع است اما عملا قطع نیست .

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام شما در قسمت سویچ ترانزیستور خراب دارید یکبار دقیق ترانزیستورهای a92-a42 وزنرهای مربوطه را روی رنج بالای اهم متر تست کنید ترانزیستور ها را هم حتما تعویض کنید مشکلتان حل میشود واگر نشد نتیجه را اعلام کنید

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
116
با سلام مسیر شارژر سوکت های پایه وبیس ودر نهایت زنر بررسی شود ایا با همان باتری روی دستگاه دیگر تست میگیرید؟ گاهی خرابی جنس باتری هم این مشکل را بوجود میاورد
بله دوست عزيز با همان باطري در گوشي ديگر كه امتحان ميكنم ميزان شارژ باطري درست هست و همچنين باطري گوشي ديگر را كه به اين گوشي خراب وصل ميكنم
باز نتيجه همان هست يعني با وجود شارژ كامل باطري آن را تشخيص نميدهد و ..... تقريبا مطمئن هستم كه مشكل از گوشي هست حالا كارهاي را كه گفتيد انجام ميدهم و بعد نتيجه را خبر ميدهم
مجددا از راهنمايي شما متشكرم

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
116
دوست عزيز من پشت گوشي خراب را باز كردم ولي نتوانستم قسمتهاي را كه گفتيد پيدا كنم وتازه اگر هم پيدا ميكردم قابل تعمير نبود چون قطعات آنقدر كوچك و لهيمها ظريف بودن كه امكان هيچگونه كاري براي من نبود
ضمنا لازم كه بگم گوشي باطري را شارژ ميكنه ولي قدرت نمايش فول شارژ در اسكرين را ندارد
لطفا راهنمايي فرماييد
متشكرم

بالا