آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
ضمن قدردانی از همکار گرامی از اینکه بعد از حل شدن مشکلشان ان را در سایت عنوان کردند همکاران گرامی اگر به مشکلی در کار برخورد کردن بعد از حل مشکل ماننداقای علیدلی ان را در سایت مطرح کنند تا موضوع به نتیجه رسیده واز تجارب دوستان بهره مند شویم موفق باشید

mgohari42

کاربر
2011-12-29
4
17
عرض سلام و تشکر از راهنمایی دوستان گرامی
مدل تلفن tf-501 techno tel
فلت را هم چک کردم ولی نتیجه نگرفتم.
ترانزیستورهای پوش پول و چک و خازن 1میکرو الکترولیتی هم داشت تعویض کردم جواب نداد.
صدای خیلی ضعیفی شنیده میشود.صدای زنگ خورش خوبه.
بازم تشکر

فرهاد ریگی

مدیر تعمیرات فتوکپی ، پرینتر و فکس
مدیر تالار
2010-10-30
2,584
30,871
بلوچستان
سلام دوستان
من 2تا تلفون دارم یکی وقتی شاسی رو قطع میکنم یعنی گوشیشو میزارم سر جاش میره رو ایفون.
یکی دیگه تو گوشی صدا ندارم گوشیرو عوض که میکنم درست میشه رو اسپیکرم قشنگ کار میکنه فقط تو گوشی صدای بوق ندارم
میشه راهنماییم کنین ممنونم

V.GHAEDY

مدیریت بازارچه
ناظم انجمن
مدیر تالار
2010-08-19
1,838
7,834
جنت شهر
سلام دوستان
من 2تا تلفون دارم یکی وقتی شاسی رو قطع میکنم یعنی گوشیشو میزارم سر جاش میره رو ایفون.
یکی دیگه تو گوشی صدا ندارم گوشیرو عوض که میکنم درست میشه رو اسپیکرم قشنگ کار میکنه فقط تو گوشی صدای بوق ندارم
میشه راهنماییم کنین ممنونم
سلام در مورد گوشي اول معمولا كليد قطع كن روي برد خراب ميشود كه با تعويض ايراد بر طرف ميشود در بعضي موارد هم خرابي ترانزيستور A92باعث اين كار ميشود در مورد گوشي دوم هم اين طور كه من متوجه شدم بايد بلنگوي گوشي معيوب ميباشد كه باتعويض بلنگو ايراد برطرف ميشود

rafie.elc

کاربر
2011-08-31
5
13
با سلام و خسته نباشيد يه گوشيه ميكروتل KX-TSC55D2CID دارم اشتباهي به برق وصل شد سوخت ، چند تا ترانزيستورشو ( A92 S9014 ) عوض كردم الان فقط صداي بوق مياد تو حالت تون كار نميكنه ، زنگ نميخوره ، صدا نميره ، آي سي مكالمه رو عوض كنم درست ميشه لطفا راهنمايي كنيد با تشكر

V.GHAEDY

مدیریت بازارچه
ناظم انجمن
مدیر تالار
2010-08-19
1,838
7,834
جنت شهر
با سلام و خسته نباشيد يه گوشيه ميكروتل KX-TSC55D2CID دارم اشتباهي به برق وصل شد سوخت ، چند تا ترانزيستورشو ( A92 S9014 ) عوض كردم الان فقط صداي بوق مياد تو حالت تون كار نميكنه ، زنگ نميخوره ، صدا نميره ، آي سي مكالمه رو عوض كنم درست ميشه لطفا راهنمايي كنيد
سلام دوست عزيز زينر هاي موجود در برد را از لحاظ نشتي چك كن كه معمولا در اثر برق خوردگي نشتي پيدا ميكنند و ترانزيستور s8050 يا s8550مربوط به قسمت ميكروفن را هم چك كنيد موفق باشيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام و خسته نباشيد يه گوشيه ميكروتل KX-TSC55D2CID دارم اشتباهي به برق وصل شد سوخت ، چند تا ترانزيستورشو ( A92 S9014 ) عوض كردم الان فقط صداي بوق مياد تو حالت تون كار نميكنه ، زنگ نميخوره ، صدا نميره ، آي سي مكالمه رو عوض كنم درست ميشه لطفا راهنمايي كنيد با تشكر
با سلام خدمت همکار گرامی شما برای شماره گیری تن یک مقاومت 100 اهم وترانزیستور8050 و8550 را بررسی ودر صورت امکان تعویض کنید من موارد زیادی داشتم که یک زنر نشتی داشته یک بار دیگر قطعات و مقاومت های کم اهم را بررسی کنید واما خرابی مدار زنگ مقاومت وزنر 27 ولتی مدار زنگ وخازن کوپلاژ وای سی زنگ را بررسی کنید موفق باشید

mohamedreza

کاربر vip
vip
کاربر
2007-08-15
233
692
با سلام
تلفن تکنو تل مدل tf-4153 صدا از ایفون پخش میشه. یعنی فرقی نمیکنه دکمه ایفون رو بزنی یا نه صدا از بلندگو پخش میشه.
خش خش هم میکنه.
با تشکر

بالا