آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام شما ابتدا کلید هوک را تعویض کنید وسپس مدار را با تینر شستشو وخشک کنید اگر مشکلتان بر طرف نشد ترانزیستور های مدار سوئچ را تعویض کنید موفق باشید

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
با سلام شما ابتدا کلید هوک را تعویض کنید وسپس مدار را با تینر شستشو وخشک کنید اگر مشکلتان بر طرف نشد ترانزیستور های مدار سوئچ را تعویض کنید موفق باشید
کلید هوک رو تعویض کردم ولی مشکل همچنان باقیست.تمام ترانزیستورها رو امتحان کردم به ظاهر سالم بودن

mgohari42

کاربر
2011-12-29
4
17
با عرض سلام
تلفنی دارم که ظاهرا به برق خورده بوده فطعات سوخته را تعویض کردم همچی درسته الا صدا در آیفون نمیاید.
قطعات مسیر را چک کردن سالم بنظر میآید.(بلندگو/ترانزیستورها/زینرها)ولی نتیجه نگرفتم لذا خواهشمندم راهنمایی فرمایید.
با تشکر وسپاس از شما

آخرین ویرایش:

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
با عرض سلام
تلفنی دارم که ظاهرا به برق خورده بوده فطعات سوخته را تعویض کردم همچی درسته الا صدا در آیفون نمیاید.
قطعات مسیر را چک کردن سالم بنظر میآید.(بلندگو/ترانزیستورها/زینرها)ولی نتیجه نگرفتم لذا خواهشمندم راهنمایی فرمایید.
با تشکر وسپاس از شما
با عرض سلام
عزیزم ، مارک و مدل تلفن را اعلام فرمایید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
سیم های فلت اگر از مدار به بلندگو ارتباط دارد را تست کنید گاهی در حال کار کردن روی مدار نا خواسته قطع میشود مسیر کلید هوک وخود کلید را بررسی کنید وسعی کنید نوع ومدل تلفن را اعلام کنید تا دوستان راهنمایی تان کنند موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
دوست عزیز سعی کنید ترانزیستورهای سوئچ خصوصا a92-a42 را تعویض واز نوع صد درصد مطمعن استفاده ونتیجه را اعلام کنید
کلید هوک رو تعویض کردم ولی مشکل همچنان باقیست.تمام ترانزیستورها رو امتحان کردم به ظاهر سالم بودن

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام دو تا تلفن چینی دارم

یکی به نام GOLD ZEST هست که زنگ میخوره ولی وقتی روی ایفون میره ویزه میده .همه چی سالمه و زنگ هم میخوره .فقط رو ایفون ویزه میده و نمیشه صدای بوق رو تشخیص داد.ضمن اینکه اصلا ای سی نداره.

یکی دیگه به نام CALL USE زنگ میخوره صداش هم خوبه ولی صدای ایفون خیلی ضعیف هست .بلندگو 8اهم ،نیم وات هست که تعویض کردم ولی هنوز صدای ایفون ضعیف.اینم مجداد ای سی نداره

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
موارد زیادی داشتم که صدای بوق ایفون ضعیف همراه با نویز بوده که در مسیر یک خازن خراب بوده دقیقا ظرفیت خازن نظرم نیست ولی شاید تا1000 شما خازن ها را بررسی کنید ونتیجه را اعلام کنید

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
سلام دو تا تلفن چینی دارم

یکی به نام GOLD ZEST هست که زنگ میخوره ولی وقتی روی ایفون میره ویزه میده .همه چی سالمه و زنگ هم میخوره .فقط رو ایفون ویزه میده و نمیشه صدای بوق رو تشخیص داد.ضمن اینکه اصلا ای سی نداره.

یکی دیگه به نام CALL USE زنگ میخوره صداش هم خوبه ولی صدای ایفون خیلی ضعیف هست .بلندگو 8اهم ،نیم وات هست که تعویض کردم ولی هنوز صدای ایفون ضعیف.اینم مجداد ای سی نداره
با عرض سلام
عزیزم بعد از پل دیود ورودی خط دو عدد ترانزیستور A92 استفاده شده یکی از این دو مربوط به آیفون است احتمال ضعیف شدن و یا سر راه کلکتور یکی از این دو یک زنر قرار دارد یک سر دیود را از مدار خارج کنید ، ببینید عیب بر طرف میشود
مورد دوم هم احتمال خرابی زنر دارد به همان روش بالا عمل کنید

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
موارد زیادی داشتم که صدای بوق ایفون ضعیف همراه با نویز بوده که در مسیر یک خازن خراب بوده دقیقا ظرفیت خازن نظرم نیست ولی شاید تا1000 شما خازن ها را بررسی کنید ونتیجه را اعلام کنید
سلام
از بابت راهنماییتون متشکرم .اره 2 تا خازن 1000 میکرو داشت عوض کردم مشکل برطرف شد

بالا