آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

mohammad.t

کاربر
2010-04-27
18
53
با سلام این ایراد میتواند از سیستم مخابرات منطقه شما باشد اول مشخصات گوشی خود را به منطقه مخابرات خودتان اطلاع دهید وبعد به دنبال عیوب دیگر بگردید در منطقه ما این مشکل برای بعضی مراکز مخابرات وجود دارد موفق باشید

تشكر از لطفتون.
مدلش kx-t2375jxw هست. با توجه به اينكه گوشي ديگه شماره رو نشون ميده، طبق نظر شما ممكنه اين مدل با مخابرات منطقه سازگار نباشه؟ وقتي زنگ ميخوره فقط تاريخ رو نشون ميده و شماره نمي افته.
ممنون.

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
سلام خدمت دوست عزیز معمولا هر تعمیر کار تلفن باید این قطعات را به تعداد داشته باشد بند فنری معمولا از کنار سوکتها قطع و وصل میکنند یا روی سوکت سولفاته میشود که معمولا با یک عدد بند نو تست میکنیم وسوکتها هم قابل تعویض است اما اگر داخل بند فنری بر اثر کشیدن سیم ان ایجاد نویز میکند باید تعویض شود موفق باشید

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
تشكر از لطفتون.
مدلش kx-t2375jxw هست. با توجه به اينكه گوشي ديگه شماره رو نشون ميده، طبق نظر شما ممكنه اين مدل با مخابرات منطقه سازگار نباشه؟ وقتي زنگ ميخوره فقط تاريخ رو نشون ميده و شماره نمي افته.
ممنون.
با سلام
دوست عزیز اگر تلفن شما ازون پاناسونیک های اصل هستش همونجور که استاد عزیزم جناب خلیلی گفتن این ایراد میتواند از سیستم مخابرات منطقه شما باشد که در پاناسونیک ها این موارد قابل رویت است.
در یکی از پستها برای یکی از دوستان توضیح داده بودم که در اینجا برای اگاهی بیشتر قرار میدم.......
دوست من این ایراد میتونه از مرکز مخابرات یا تلفن شما باشه که سیگنال فرستنده و گیرنده باید سازگاری داشته باشن تا کالر آی دی را شما ببینید.(سیگنال FSK فرستنده (مخابرات)>>>پشتیبانی FSK گیرنده (تلفن شما) >>>>>>>> برای DTMF هم همین
شما ابتدا به مرکز مخابرات خود اطلاع دهید تا با تعریف کردن یک کد در سوئیچ (EWSD یا ........) مشکل رو حل کنند.

علـــــــــی نگهدارتان

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام

دوست عزیز منظورتون شماره های روی ال سی دی هست یا شماره گیر یا هر دو؟
شما با گذاشتن باطری صفحه را تست کنید ببینید در ال سی دی شماره ها نمایان میشود .......
اگر با گذاشتن باطری فقط نور صفحه دارید و شماره ها نمایان نیست به احتمال زیاد در صورت نداشتن قحطی در مدار ایراد از سی پی یو هست

راه کار:
ابتدا مدار و فلتها رو از لحاظ قحطی و ......بررسی کنید و سرویس نمایید
در مرحله دوم کریستال ال سی دی رو عوض کنید

یا علــــــــــی

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
با سلام

دوست عزیز منظورتون شماره های روی ال سی دی هست یا شماره گیر یا هر دو؟
شما با گذاشتن باطری صفحه را تست کنید ببینید در ال سی دی شماره ها نمایان میشود .......
اگر با گذاشتن باطری فقط نور صفحه دارید و شماره ها نمایان نیست به احتمال زیاد در صورت نداشتن قحطی در مدار ایراد از سی پی یو هست

راه کار:
ابتدا مدار و فلتها رو از لحاظ قحطی و ......بررسی کنید و سرویس نمایید
در مرحله دوم کریستال ال سی دی رو عوض کنید

یا علــــــــــی
نه نه شمارگیرش ازکار افتاده اصلا نمیشه باهاش شماره بگیری علاوه بر اون دهنی و زنگ خوردن هم از کار افتاده

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام خدمت دوست عزیز لطفا مشخصات دقیق ومدل فکس را بنویسید تا دوستان دقیقثر شما را راهنمایی کنند اما برای نویز ابتدا سیم خط را با یک گوشی دیگر تست کنید بند فنری وسوکت های ان را تست کنید ونتیجه را با ذکر مدل فکس عنوان کنید موفق باشید
سلام من یک فکس پاناسونیک دارم هم نویز داره تو گوشی وهم بعد از چند ساعت یک دفعه به کلی هنگ میکنه لطفا مرا راهنمایی کنید.

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
دوستان کسی نیست منو یاری کنید...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(من یه تلفن (Techno tel) دارم بصورت خود به خود دهنی وشمارها و زنگ خوردنش از کار افتاده .ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند))

آخرین ویرایش:
بالا