آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

farajtel

کاربر
2008-02-05
95
1,093
سلام اول برو ارتباط مسی روی شماره گیر رو تست کن اگه درست بود حتما در قسمت زیر ال سی دی مدار مسی بعلت رطوبت قطع شده با تست لهم متر ی به راحتی این مشکل قابل حل خواهد بود اگه نشد با تماس تلفنی جواب خواهم داد موفق وپیروز باشید

aram51

کاربر
2012-04-01
2
7
تهران
سلام من یک تلفن پناس مدل CLD.F6660 دارم که دفترچه راهنمای آن را گم کردم و حالا اصلا نمی توانم آن را تنظیم کنم مثلا قبلا شماره را می خواند ولی حالا فقط چراغش روشن می شود و زنگ نمی زند و قبل از قطع شدن یکی دو بار زنگ می زند و طرف مقابل مدتها پشت خط می ماند مشکل دیگر هم این است که شماره ها پاک می کند و اصلا هیچ شماره ای در حافظه آن نمی ماند چطور می توانم تنظمیهای آن را انجام دهم؟

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام به اساتید عزیز
یک گوشی پناس مدل dfa33600 دارم که وقتی به خط وصل میکنم مقداری خش خش داره گاهی اوقات هم درست میشه به نظرتون مشکل از کجاست؟با تشکر

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
سلام دوست عزیزم
در حال صحبت خش خش میکنه یا ...........
ای کاش توضیحاتتون دقیق و کامل بود......
اگر از خط مطمئن هستین از ورودی شروع کنین دوشاخه , سیم و سوکتهای سیم خط و سیم فنری گوشی رو از لحاظ سولفاته و ... بررسی کنین همچنین مدار رو از لحاظ رطوبت و سست بودن بررسی کنید و در آخر هم سرویس و خشک کنین........

در تلفنهای پناس مشکل کلید هوک زیاد دیده شده مثل قطع وصل شدن میکروفون شما در آخر کلید قطع کن رو هم عوض کنید.

تا اینجا این مراحل را انجام دهید

علـــــــــــــی یارتان

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام دوست عزیزم
در حال صحبت خش خش میکنه یا ...........
ای کاش توضیحاتتون دقیق و کامل بود......
اگر از خط مطمئن هستین از ورودی شروع کنین دوشاخه , سیم و سوکتهای سیم خط و سیم فنری گوشی رو از لحاظ سولفاته و ... بررسی کنین همچنین مدار رو از لحاظ رطوبت و سست بودن بررسی کنید و در آخر هم سرویس و خشک کنین........

در تلفنهای پناس مشکل کلید هوک زیاد دیده شده مثل قطع وصل شدن میکروفون شما در آخر کلید قطع کن رو هم عوض کنید.

تا اینجا این مراحل را انجام دهید

علـــــــــــــی یارتان

سلام بر شما جناب bainery عزیز
راستش زمانی که گوشی رو برمیداریم این خش خش رو میشه حس کرد . کلید هوک منظورتون همون کلیدی هست که گوشی بر روی اون قرار میگیره؟درسته؟
آیا میشه این کلید رو از گوشی های دیگر که خراب شده برداشت و جایگزین کرد؟
با تشکراز شما

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام
کلید هوک خیلی فراوان و ارزان است و در اکثر فروشگاهها موجود است. ارزش ندارد از شاسی دیگر در آورده شود. توصیه ی دوست عزیز baineryرا خوب به کار ببندید. بند فنری و اتصالات آن را چک کنید
موفق باشید.

mohammad.t

کاربر
2010-04-27
18
53
سلام بر اساتيد.
من يه سوال داشتم.
يه تلفن روميزي معمولي پاناسونيك دارم كه همه چيزش طبيعي هست به جز كالر آي دي. شماره كسي كه تماس گرفته رو نشون نميده.
مي خواستم بدونم ممكنه از تنظيماتش باشه يا مشكل سخت افزاري هست؟
تا حدودي به قطعات و ... آشنايي دارم اگه ممكنه راهنمايي كنيد.

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام این ایراد میتواند از سیستم مخابرات منطقه شما باشد اول مشخصات گوشی خود را به منطقه مخابرات خودتان اطلاع دهید وبعد به دنبال عیوب دیگر بگردید در منطقه ما این مشکل برای بعضی مراکز مخابرات وجود دارد موفق باشید

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام
کلید هوک خیلی فراوان و ارزان است و در اکثر فروشگاهها موجود است. ارزش ندارد از شاسی دیگر در آورده شود. توصیه ی دوست عزیز baineryرا خوب به کار ببندید. بند فنری و اتصالات آن را چک کنید
موفق باشید.
با سلام
جناب shomal بند فنری رو چه جوری می تونم تست کنم ؟
کلید هوک رو از جاهایی که تعمیرات تلفن دارند باید تهیه کرد؟
با تشکر

بالا