آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
از راهنمایی شما متشکرم
لطفا ترتیب پایه های a92 را بگویید.
در ضمن زنر آن نیز سوخته است نمی دانم که چند ولت جایگزین کنم.
من 12 ولت گذاشتم و a92 را از دو طرف امتحان کردم ولی بعد از شماره گیری دیگر قطع نمی شود و line in use باقی می ماند.
با عرض سلام
عزیزم در پست دیگر تان پاسخ دادم

reza639

کاربر
2011-02-16
24
91
سلام من هم يه همچين موردي داشتم اول اينكه هيچ اميدي بهش نيست چون ميره تو فاز آي سي قيري و اين حرفا و بعدش تنها يه راه داري كه تلفنت رو روشن كني(باطري -آدابتور) بري تو تنظيمات و در حالت پالس راه اندازيش بكني

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
سلام دوستان من یه گوشی چینی دارم شمارهای 2--5--8 کارنمیکنه یعنی یکی از ردیفاش کار نمی کنه .مشکل برا چی هس؟؟
با عرض سلام
دو امکان وجود دارد :
1- سیم ارتباطی از صفحه کلید به مدار شماره گیر
2- خرابی آی سی شماره گیر

morteza.m

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-11-14
80
337
سلام خسته نباشی تلفنهای جدید اول سراغ ترانزستورهای سویج زنی a92-94-42-43 2n5401-2n5551اینها برای قطع نکردن خط میباشد 8550برای دهنی اگرتلفن برق زده بود بعداز تعویض ورستور ترانستورهای 92-aیک زینر 12یا5.6معمولئ نزدیکی کنتاک میباشد از مدار خارج کنید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام ابتدا سیم فلت را بررسی کنید قطع نباشد وبعد قطعی وخوردگی کربن ومدار ارتباط دهنده شماره گیر که با بند اه متر میتوانی مسیر قطعی را بررسی وپیدا کنید
سلام دوستان من یه گوشی چینی دارم شمارهای 2--5--8 کارنمیکنه یعنی یکی از ردیفاش کار نمی کنه .مشکل برا چی هس؟؟

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام تلفهای برق خوردهای که با دادن ولتاژ به باتری ال سی دی انها روشن شود قابل تعمیر شدن هستند واگر با سیستم پالس درست کار میکنند در قسمت شماره گیری تن المانهای سوخته دارند که عمدتا ترانزیستورهای8550 و8050 ومقاومت 100 اهم وزنر میباشد که پیدا کردن عیب حوصله ودقت میخواهد اما اگر با دادن ولتاژ به تغذیه ال سی دی روشن نش دیگر فاتحه اش را بخوانید موفق باشید
سلام من هم يه همچين موردي داشتم اول اينكه هيچ اميدي بهش نيست چون ميره تو فاز آي سي قيري و اين حرفا و بعدش تنها يه راه داري كه تلفنت رو روشن كني(باطري -آدابتور) بري تو تنظيمات و در حالت پالس راه اندازيش بكني

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
سلام
در بعضی تلفنها مانند میکروتل یا پانافون که شکل انها شبیه به گوشی پاناسونیک طراحی شده است زمانی که گوشی داخل
پریز است از بلندگوی دستگاه صدای هوم یا پا را زیت شنیده میشود و در بعضی موارد خط را نیز مشغول میکند . در چندین مورد
با تعویض کلید و ترانزیستورهای A92وA42 رفع شد اما بعضی مواقع ایراد باقی میماند و متاسفانه تمام قطعات مانند دیود و ترانزیستور
و مقاومتها خارج از مدار تست شده و قطعه معیوبی هم پیدا نکردم آیا دوستان با موارد این چنینی برخورد داشته اند
با تشکر

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام اگر دقیق به شاسی این مدل تلفنها نگاه کنید میبینید که خطوط مدار چاپی در امتداد هم وخیلی نزدیک به هم طراحی شدند وسولفاته شدن مدار چاپی وارتباط بین مدار باعث بروز این عیب میشود که ما تا جای که امکان دارد با کاتر این فضا را تمیز وخالی میکنیم واگر مقدار پوسیدگی زیاد باشد به مشتری توصیه میکنیم گوشی نو بخرد موفق باشید

aliale

کاربر
سلام
در بعضی تلفنها مانند میکروتل یا پانافون و.... که شکل انها شبیه به گوشی پاناسونیک طراحی شده است زمانی که گوشی داخل
پریز است از بلندگوی دستگاه صدای هوم یا پا را زیت یا رادیو شنیده میشود .
با تعویض کلید و ترانزیستورهای A92وA42 و9013 و9014 رفع نشد و ایراد باقی میماند و متاسفانه تمام قطعات مانند دیود و ترانزیستور
و مقاومتها خارج از مدار تست شده و قطعه معیوبی هم پیدا نکردم آیا دوستان با موارد این چنینی برخورد داشته اند
با تشکر

بالا