آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
116
دوست عزيز از مدل قديمي ها هست
منظور من اينه كه مثلا موقعي كه مي خواهم باهاش قبض ها را پرداخت كنم كار نميكنه يا هر جاكه تلفن گويا داره و براي ارتباط به قسمت موردنظر بايد يك شماره را بگيرم كار نميكنه فكر كنم كه سيستم tone نداره حالا راهي هست كه اين سيستم را به آن اضافه كنم ؟ضمنا منظورتان از up و down چيست؟
متشكرم

آخرین ویرایش:

anjirizadeh

کاربر
2011-12-15
5
70
سلام خدمت همه بزرگواران

من یه تلفن کلاسیک که مشکل قطعی کامل داشتو تعمیر کردم و بوقش راه افتاد. اما ic شماره گیرش هم سوخته . شماره ic شمارهگیرش 91312N هست. اما من این مدل ای سی رو ندارم. کسی می دونه مشابه این ic چی هست؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنید

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
116
دوست عزيز از مدل قديمي ها هست
منظور من اينه كه مثلا موقعي كه مي خواهم باهاش قبض ها را پرداخت كنم كار نميكنه يا هر جاكه تلفن گويا داره و براي ارتباط به قسمت موردنظر بايد يك شماره را بگيرم كار نميكنه فكر كنم كه سيستم tone نداره حالا راهي هست كه اين سيستم را به آن اضافه كنم ؟ضمنا منظورتان از up و down چيست؟
متشكرم

من هنوز منتظر جواب هستم
لطفا راهنمايي فرماييد
متشكرم

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در مورد شماره هم سیستم شماره گیر شما پالس ولی میتونید شماره گیرش وعوض کنید که شماره گیر تن رو پشتیبانی بکنه البته فکر میکنم ازون شماره هایی هست که دو سیم داره و یا 4 سیمه هست و به سوکتهای برد نصب میشه (در بعضی از شماره گیرهای توی بازار حتی کلیدی هست که میتونین سیستم پالس و تن رو انتخاب کنید)
در مورد up و down هم باید بگم که در تلفن های دیجیتال برای قسمت تنظیمات (ساعت و ..........) و رفتن به نقاط مختلف دو کلید ستاره و مربع رو به up و down اختصاص میدن بازم بستگی به مدلش داره.
یا علـــــــــــی

mamal_kh

کاربر
2010-05-29
11
11
با سلام
گوشی بیسیم 2360 برق خورده و هنگام شماره گیری با بیس بوق مدام میزند.لطفا جهت تعمیر کمکم کنید.
متشکرم

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
با سلام
گوشی بیسیم 2360 برق خورده و هنگام شماره گیری با بیس بوق مدام میزند.لطفا جهت تعمیر کمکم کنید.
متشکرم
با عرض سلام
عزیزم احتمال بسیار زیاد ترانزیستور مثبت سر راه خط سوخته , یک ترانزیستور A92 جایگزین کنید

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام
دوست عزیز برای این کار باید به فروشگاههای سایت مراجعه کنید
http://www.irantk.ir/f120/
یا به فروشندگان لوازم و قطعات الکترونیک در شهر خودتون....... ولی اگر در ساخت مدارات الکترونیک سررشته داری میتونی مدارشو بسازی فکر میکنم در سایت باشه.

یا علـــــــــــی

mamal_kh

کاربر
2010-05-29
11
11
با عرض سلام
عزیزم احتمال بسیار زیاد ترانزیستور مثبت سر راه خط سوخته , یک ترانزیستور A92 جایگزین کنید
از راهنمایی شما متشکرم
لطفا ترتیب پایه های a92 را بگویید.
در ضمن زنر آن نیز سوخته است نمی دانم که چند ولت جایگزین کنم.
من 12 ولت گذاشتم و a92 را از دو طرف امتحان کردم ولی بعد از شماره گیری دیگر قطع نمی شود و line in use باقی می ماند.

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
دستگاه تستر تلفن از کجا پیدا کنیم؟ قیمتش چنده؟
با عرض سلام
بصورت خیلی ساده خودتان میتوانید بسازید
یک ترانس 30 تا 40 ولت 500 میلی آمپر
یک پل دیود دو عدد خازن 4700 میکروفارد که بین سر مثبت این دو خازن یک مقاومت 1 کیلو قرار دهید و منفی هر دو به پل دیود
دو سر خازن آخری به مدار تستر که همان دو سر راه به تلفنی که تست میکنید
یک کلید 6 پایه که دو سر وسط آن به خروجی تستر و چهار سر دیگر به ترتیب به همان خازنی که ذکر شد و دو سر دیگر به سیم قبل از پل دیود (ترانس AC )
هر وقت کلید را بالا دهید تلفن زنگ میخورد و در حالت دیگر تلفن روشن میشود ( بدون بوق )
برای نمایش شماره گیری ازیک کالر آی دی استفاده نمایید

بالا