آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

mmf191

کاربر
2010-09-12
3
22
سلام. توجه کنید اگه به محض اینکه گوشی قطع میشه بوق روی ایفون میاد a92 Q01اما اگه چند لحظه طول میکشه A42 ها را روی مدار عوض کنید اما این ایراد وقتی پیش میاد که خط اتصالی داشته باشد امکان داره دوباره به مشکل بر بخرید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام باتری دستگاه را نیم ساعت از دستگاه در بیاورید وبعد سیم خط رو وصل کنید ونتیجه را اعلام کنید
با سلام مشكلي در تلفن تكنوتل مدلtf-8453دارم كه روي صفحه پيغام 00callsنوشته شده و تلفن بوق ندارد نه روي ايفن و نه گوشي واصلا خط وصل نمي شود با تشكر

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,315
اصفهان
با سلام مشكلي در تلفن تكنوتل مدلtf-8453دارم كه روي صفحه پيغام 00callsنوشته شده و تلفن بوق ندارد نه روي ايفن و نه گوشي واصلا خط وصل نمي شود با تشكر
با عرض سلام
عزیزم آیا سیم خط تلفن سالم است و یا تلفن اشتباها به پریز برق وصل نشده ؟

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام من بعضی مواقع یه سری گوشی میاد پیشم که وقتی وصلش می کنم به خط تلفن ،،خط تلفن رو اتصال کوتاه می کنه مثل اینکه دو تا خط تلفن رو بهم وصل کرده باشی .الته خودم حدسم میزنه که خازنی در مدار شورت کرده.تلفن هم از نوع چینی های بازار می باشد.ممنون میشم دوستان کمکم کنند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bageri

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام دوست عزیز معمولا هر دستگاه با توجه به نوع ومدل خاص خودش ایراد مخصوص به خودش را دارد شما بهتر است نوع گوشی وایراد وکارهای انجام شده روی ان گوشی را ذکر کنید تا دوستان بهتر شما را راهنمائی کنند اما مشکل شما بطور کلی اگر گوشی المانی باشددر مسیر خط تغذیه میتواند اتصال کوتاه باشد که ابتدا واریستور خط که شبیه خازن هست را تست سپس دیود پل را تست کنید .اما در تلفنهای چینی واریستور خط شبیه دیود است که شورت میشود بعداز این قصیه ترانزیستورهای سوئچ هم بررسی شود
سلام من بعضی مواقع یه سری گوشی میاد پیشم که وقتی وصلش می کنم به خط تلفن ،،خط تلفن رو اتصال کوتاه می کنه مثل اینکه دو تا خط تلفن رو بهم وصل کرده باشی .الته خودم حدسم میزنه که خازنی در مدار شورت کرده.تلفن هم از نوع چینی های بازار می باشد.ممنون میشم دوستان کمکم کنند

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام این نوع تلفن واریستور نداره ..کدام ترانزیستورها برای سوئیچ می باشند?چندتا دیدم اگراشتباه نکنم نامهای a92 ,... .وفکرکنم c8058 تو این مایه ها بود.یه قطعاتی در اکثر تلفنها هست مثل خازن عدسی هست ولی به رنگ ابی هست.اسمش چیه وکاربردش در مدار چیه؟ایا امکان سوختن این قطعه در مدار هست؟

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام
دوست عزیز ترانزیستورهای a92 , a42 و 5401 که مشابه a92 است ترانزیستورهای سوئیچ میباشند.
اون قطعه که به رنگ آبی هست اسمش واریستوره که موازی با خط قرار میگیره و وقتی تلفنی رو به برق میزنی این قطعه اتصال کوتاه میشه و یک عاملی که باعث اتصال پریزهای تلفن میشه همین واریستوره که استاد عزیزم جناب خلیلی توضیحات لازم و دادند.

یا علــــــــــی

sshmha

کاربر
2011-09-01
39
116
سلام
دوستان من يك تلفن روميزي دارم كه دو كليد ستاره * و مربع # را دارد ولي درمواقع لزوم كار نميكنه آيا راهي براي فعال كردن آن هست؟
منتظر جواب هستم
متشكرم

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام
دوست عزیز منظورتون و متوجه نمیشم شما مدل تلفن و بگو و در کدام مواقع کار نمیکند ......
اگر تلفن شما ازین قدیمیاست که در بعضی ها بستگی به شماره گیرش داره که مربع قطع میکنه و ستاره تکراره
در دیجیتالی ها هم کار خاصی رو انجام نمیدن بستگی به مدل تلفن up و down هست یا نیست و ......

یا علـــــــــــی

بالا