آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,866
44
Azarbayjan-Miandoab
سلام تلفن میکروتل وقتی گوشی روی تلفن هست از بلندگو صدای خش خش میده.مدار و شست وشو دادم عیب پابرجاست.
یک مشکل دیگه اینه که اگه ما تو تعمیر تلفنهای چینی مثلا مشکل دهنی یا مشکل زنگ یا شماره نیافتادن و نگرفتن اگه قطعات و چک کردیم سالم بودن میتونه در این 3 یا 4 مورد ایراد از اون آی سی سیاهه پشت ال سی دی باشه؟تشکر
سلام
دوست عزیز در مورد عیب تلفن میکروتل کلید زیر گوشی را تعویض کن

amiralfred

کاربر
2011-11-18
9
19
سلام....
تلفنی دارم مدل MICROTEL-TSC39CID
مشکلات این تلفن :
1)وقتی گوشی رو بر میداری صدای بوق آزاد و صدای خش خش شدید میاد-حین شماره گرفتن باز هم صدای خش خش خیلی زیاد میاد.
2)خط رو اشغال میکنه(هرکس به خط بزنگه اشغاله)
لطفا کمکم کنید...ممنون از همه

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام
دوست من اگه خط شما مشکلی نداشت یا پریز از لحاظ سولفاته........
ابتدا مدار و شست و شو بده و قطع کن و ترانزیستور سوئیچ A92 رو چک کن.

زیر سایه مرتضی علــــــی

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با بکار گیری توصیه دوست عزیز کلید هوک را تعویض ومدار را از لحاظ سولفاته شدن خوب بررسی کنید گاهی اوقات مدار رطوبت گرفته واتصال ایجاد میکند که باید با کاتر خوب تمیز کرده وفاصله بین دو خط مدار چاپی را تمیز کاری کنید

anjirizadeh

کاربر
2011-12-15
5
70
با سلام خدمت دوستان عزیز.

من یه گوشی برای تعمیر داشتم که برق زدگی داشت. تمام قطعات سوخته رو عوض کردم . همه چیزش درست شد. منتها ال سی دی آن از اول نصفو نیمه میومد. منم از کنجکاوی بازش کردم دیدم یه تیکه از فلت آن بلند شده بود. یکم اتو کشیدمش چسبید.. ولی تو انجام کار فلتش یکم تکون خورد. با این کار همه سیستم تلفن خراب شد. بم میگن که زدم ای سی صفحه رو سوزوندم.

حالا بنظر شما درست می گن؟

راه حل چیست؟
تلفن microtel بی سیم بود. ای سی صفحشم خمیری بود.

ممنون میشم کمکم کنید

با سلام خدمت دوستان عزیز.

من یه گوشی برای تعمیر داشتم که برق زدگی داشت. تمام قطعات سوخته رو عوض کردم . همه چیزش درست شد. منتها ال سی دی آن از اول نصفو نیمه میومد. منم از کنجکاوی بازش کردم دیدم یه تیکه از فلت آن بلند شده بود. یکم اتو کشیدمش چسبید.. ولی تو انجام کار فلتش یکم تکون خورد. با این کار همه سیستم تلفن خراب شد. بم میگن که زدم ای سی صفحه رو سوزوندم.

حالا بنظر شما درست می گن؟

راه حل چیست؟
تلفن microtel بی سیم بود. ای سی صفحشم خمیری بود.

ممنون میشم کمکم کنید

با سلام خدمت شما.

ال سی دی و مدار آن را تعویض کنید.

در خدمتم. مهدی عباسی.

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام
شما ابتدا از یک میکرفون جنس خوب استفاده کنید و هنگام تعویض پلاریته را رعایت کنید (+ و -)در مرحله بعد سیم فنری,سوکتها و جا سوکتها رو بررسی کنید.
ترانزیستورهای 8050 و 8550 را در صورت وجود چک کنید همچنین زنر

یا علـــــــی

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
شما بند فنری وسوکت انرا بررسی کنید اگر مشکل حل نشدولتاژ سر میکروفون را اعلام کنید حدود 2 ولت باید داشته باشید اگر این ولت را ندارید ترانزیستور9014 ومدار مرتبط با تقویت میکروفون را بررسی ونتیجه را اعلام کنید

ICT-ELEC

کاربر
2011-09-10
109
323
سلام تلفن میکروتل وقتی گوشی روی تلفن هست از بلندگو صدای خش خش میده.مدار و شست وشو دادم عیب پابرجاست.
یک مشکل دیگه اینه که اگه ما تو تعمیر تلفنهای چینی مثلا مشکل دهنی یا مشکل زنگ یا شماره نیافتادن و نگرفتن اگه قطعات و چک کردیم سالم بودن میتونه در این 3 یا 4 مورد ایراد از اون آی سی سیاهه پشت ال سی دی باشه؟تشکر

مشکل حل نشد

بالا