آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,315
اصفهان
با عرض سلام

جواب سوالتان در مورد گوشی 51 ، آیا اسکوپ و یا فرکانس متر دارید ؟
اگر ندارید در عیب یابی کمی مشگل پیدا میکنید ولی با سعی میتوانید عیب را مرتفع کنید
منتظر جواب تان هستم

termejoon

کاربر
2011-10-11
5
7
با عرض سلام
عزیزم من نمیدانم آیا از پس اینکار بر میآیید یا نه ! اگر همت کردید نترسید شروع کنید و با سعی و تلاش به تمام خواسته هایتان خواهید رسید ( جوینده یابنده)
چشم برای تمام دوستان عملکرد تلفنها را شروع خواهم کرد
ممنون.چشم انتظار بخش جدید می مونم

مجید89

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-12-14
799
4,106
شمال
سلام گوشی کارین 2030دارم که همه چیزش درست کار می کنه فقط زنگ نمیزنه دیودها وزنرهاوa92رو عوض کردم ولی درست نشد در ضمن اگه اطلاعاتی در مورد این گوشی ها دارید لطفا منو راهنمایی کنید چون جند تا گوشی کارین دارم اصلا درست نمیشن
سلام دوست عزیز
بنده تاحالا چندتا از اینها رو تعمیر کردم ، در مورد زنگ نخوردن چندتا مشکل میتونه وجود داشته باشه :
1 - دیود زنر 27 ولت که آی سی 2410 یا 2411 رو روشن میکنه رو چک کن
2 - خود آیسی سوخته
3 - بعد از بعضی احنمالات مثل فلت ارتباطی و سوختگی بلندگو و ... در اخر اشکال از آیسی قیریه که دیگه کاریش نمیشه کرد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bageri

m_dadgar64

کاربر
2011-10-21
2
3
سلام من یه گوشی بر خورده مونده دستم که تکنو تل تی اف 7085 هست کسی میتونه راهنماییم کنه یا شماتیکش رو بده؟

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
دوست عزیز چیا داخل تلفن سوخته اگه فیوز شیشه ایی داره اونو عوض کن اگه vdr داره که مشکی رنگ و شکل دیود هست و موقع برق خوردن تلفن اتصال کوتاه میشه و باید عوضش کنی بیشتر توضیح بده تا راهنماییت کنم.

termejoon

کاربر
2011-10-11
5
7
خرابی 1:
دوستان عزیز یک تلفن پاناسونیک دارم فقط روی اسپیکر شماره گیری می کنه در ضمن در حالت پالس شماره گیری نمیکنه .سایر موارد درسته .ممنون میشم راهنماییم کنید.

خرابی2: دریک مدل دیگه از همین مارک همه چیز درسته فقط صدای بوق را در گوشی ندارم.مسیر رو چک کردم ظاهرا مشکلی نیست .خیلی سخته چون اکثر قطعات smd هستن.

آخرین ویرایش:

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
خرابی 1:
دوستان عزیز یک تلفن پاناسونیک دارم فقط روی اسپیکر شماره گیری می کنه در ضمن در حالت پالس شماره گیری نمیکنه .سایر موارد درسته .ممنون میشم راهنماییم کنید.

خرابی2: دریک مدل دیگه از همین مارک همه چیز درسته فقط صدای بوق را در گوشی ندارم.مسیر رو چک کردم ظاهرا مشکلی نیست .خیلی سخته چون اکثر قطعات smd هستن.

دوست من ای کاش مدل تلفن و میگفتی و اینکه ازین چینیهاست یا...........
در مورد اول در صورت وجود ترانزیستورهایی مثل 8850 یا 8550 ..... اونارو چک کن.
در مورد دومم ابتدا قاب دستی رو باز کن اسپیکر و چک کن احتمال داره سوخته باشه میتونی اهمم بگیری و یا یه گوشی دیگه باهاش موازی کنی ببینی اصلا بوق داره یا نه اگه داشت اسپیکر و عوض کن اگرم نداشت باید سیمها و سوکت و جاسوکتها رو از لحاظ قعطی چک کنی و در آخر هم میرسی به مدار که در اونجا قطعات کنار جاسوکتی رو هم چک کن مخصوصا ترانزیستورها ...... یا قلع مردگی و قعطی در مدار
اگه ازین ژاپنیهاست با توجه به مدلش در آخر میرسی به آی سی

یا علی

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
دوست عزیز در مورد ایراد تلفنی که روی تن شماره نمیگیره و بوق هم نداره ترانزیستور s8550 در قسمت پایین مدار سوخته و مقاومت 18 اهم کنار اون هم چک بشه البته در صورتیکه تلفن چینی باشه اگه اصلی باشه قضیه فرق میکنه.

ICT-ELEC

کاربر
2011-09-10
109
323
سلام تلفن میکروتل وقتی گوشی روی تلفن هست از بلندگو صدای خش خش میده.مدار و شست وشو دادم عیب پابرجاست.
یک مشکل دیگه اینه که اگه ما تو تعمیر تلفنهای چینی مثلا مشکل دهنی یا مشکل زنگ یا شماره نیافتادن و نگرفتن اگه قطعات و چک کردیم سالم بودن میتونه در این 3 یا 4 مورد ایراد از اون آی سی سیاهه پشت ال سی دی باشه؟تشکر

بالا