آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,893
9,818
49
خراسان بزرگ!
با درود.
یک راهی شنیدم قبلا ولی منطقی نیست.در اخرین حالات نا امیدی امتحان کنید1
شوک!
ولتاژی بالاتر از ولتاژ باطری ها را یک لحظه بدین به دستگاه!شاید راه بیافته!مثلا 12 ولت!
البته راه اصلا پایه اساس نداره اما اینطوری تعمیر میکنن ظاهرا!!!

ولی در مجموع لعنت بر تلفنهای چینی در حالیکه شیراز تا چند سال پیش تلفنهای زیمنس را میساخت!!!

بدرود.

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
شما در صورت داشتن جا باطری باطریها رو عوض کنید.
یک احتمال دیگه ممکن ناسازگاری سیستم تلفن شما با مرکز باشه(dtmf,psk)

یا علی.

با سلام
باطری ها عوض شد ولی مشکل همچنان پابرجاست.
چنانچه مشکل از تلفن باشد چه قسمتی از تلفن باید تعویض یا تعمیر شود؟

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام
باطری ها عوض شد ولی مشکل همچنان پابرجاست.
چنانچه مشکل از تلفن باشد چه قسمتی از تلفن باید تعویض یا تعمیر شود؟
با سلام
داداش شما با یه تلفن دیگه خط و آزمایش کن ببین بازم اینجوریه اگه مشکل با تلفن دیگه حل نشد به مخابرات خبر بده.
این ایراد میتونه از آی سی باشه.

یا علی

ansaroody

کاربر
2011-09-28
5
13
ممنون از راهنمایی همتون از میکروفون و خازن استفاده کردم صدای زنگ اومد : بخا طر اینکه عجله داشتم زنگ رو از ای سی با یک میکروفون وخازن مستقیما وصل کردم دیگه نمی دونم بعدامشکلی پیش بیاد یا نه:ضمنا از اینکه دیر جواب دادم عذر می خوام کامپیوترم یه مشکلی پیدا کرده بود نمی تونستم جواب بدم

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
سلام
از دوستان کسی تونسته تلفنهایی مانند مارک پناس یا تکنوتل که خود به خود از کار میافتند و فقط بوق ازاد دارند را درست کنه ؟
لازم به ذکر است که قطعه خرابی در برد یدا نکردم احتمالا هرچی هست در برد آیسی قیری است . با تشکر

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
دوست عزیز اگه صفحه نمیاره و فقط بوق آزاد داره ابتدا کریستال پشت صفحه رو عوض کن اگه جواب نداد کل صفحه ال سی دی که آی سی قیری هم روی اون هست باید عوض بشه.

آخرین ویرایش:

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام دوست عزیز ایا ال سی دی دارید . ویا همراه با بوق دهنی هم دارید مقداری دقیق تر توضیح دهید من موارد زیادی داشتم که کریستال ساعت وال ای دی کنار ای سی قیری خراب بود که عیب رفع شد البته داشتم مواردی کهای سی قیری خراب بود که شرکت تکنو تل مرجع کردم وانها هم غیر قابل تعمییر ز دند وتعویض کردند موفق باشید

termejoon

کاربر
2011-10-11
5
7
من 4ساله تعمیر آیفون تصویری انجام میدم (به صورت تجربی) جدیداٌ یک پیشنهاد برای تعمیر تلفنهای رومیزیpanasonicدارم .میخواستم نظر شما دوستان رو در این مورد بدونم که ایا از پس این کار بر میآم ؟ یک مقدار اطلاعات هم در مورد سیستم و روش کار این تلفن ها میخوام.ممنون

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
با سلام دوست عزیز ایا ال سی دی دارید . ویا همراه با بوق دهنی هم دارید مقداری دقیق تر توضیح دهید من موارد زیادی داشتم که کریستال ساعت وال ای دی کنار ای سی قیری خراب بود که عیب رفع شد البته داشتم مواردی کهای سی قیری خراب بود که شرکت تکنو تل مرجع کردم وانها هم غیر قابل تعمییر ز دند وتعویض کردند موفق باشید

سلام
در این مدل گوشی ها دستگاه خود به خود از کار افتاده و به جز بوق ازاد چیز دیگری ندارد (نه دهنی نه ال سی دی نه شماره گیر نه زنگ)

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,315
اصفهان
من 4ساله تعمیر آیفون تصویری انجام میدم (به صورت تجربی) جدیداٌ یک پیشنهاد برای تعمیر تلفنهای رومیزیpanasonicدارم .میخواستم نظر شما دوستان رو در این مورد بدونم که ایا از پس این کار بر میآم ؟ یک مقدار اطلاعات هم در مورد سیستم و روش کار این تلفن ها میخوام.ممنون
با عرض سلام
عزیزم من نمیدانم آیا از پس اینکار بر میآیید یا نه ! اگر همت کردید نترسید شروع کنید و با سعی و تلاش به تمام خواسته هایتان خواهید رسید ( جوینده یابنده)
چشم برای تمام دوستان عملکرد تلفنها را شروع خواهم کرد

بالا