آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
قطعاتی که مربوط به زنگ تلفن های چینی هست ابتدا قطع کن -چهار عدد دیود 4004-دو عدد مقاومت 1 کیلو اهم-دوعدد خازن الکترولیت با ظرفیت 10تا 33 میکروفاراد با ولتاژ50 ولت یا بالاتر -دیود زنر 27 ولت-آی سی (در مدلهای قدیمی تر2411)در صورت خرابی هر کدام از این قطعات تلفن زنگ نمیخورد در ضمن بلندگو رو هم چک کن ببین در حالت آیفون صدا داره یا نه.

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
سلام
همه رو چک کردم بلندگوسالمه ترانس وزنر وای سی وخازن روهم عوض کردم چراغ زنگ روشن می شه ولی فقط زنگ نمی خوره
با سلام
دوست عزیز شما اگه مطمئنین که تمام قطعات مدار زنگ سالم هستند پس باید دنبال قعطی یا قلع مردگی در قسمت مدار زنگ بگردید.اگرم جواب نگرفتین جای هیچ نگرانی نیست و میتونین از سه شاخه های زنگدار (زنگ دوم) استفاده کنید.

یا علی

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,315
اصفهان
سلام
همه رو چک کردم بلندگوسالمه ترانس وزنر وای سی وخازن روهم عوض کردم چراغ زنگ روشن می شه ولی فقط زنگ نمی خوره
با عرض سلام
یک راه آسان برای تست محل عیب اینست که یک بلندگوی کوچک بردارید و و یک خازن 10 میکروفارد سری کنید و به پایه های 8 و 5 آی سی زنگ وصل کنید و آزمایش کنید ببینید زنگ می خورد و نیز در صورت امکان یک LED که با یک مقاومت 470 سری شده را به پایه های 1 و 5 آی سی زنگ وصل کنید ببینید روشن میشود .
این یک راه بسیار ساده جهت مشخص شدن محل عیب است

ICT-ELEC

کاربر
2011-09-10
109
323
سلام يک تلفن چيني xizheshengدارم که وقتي به پريس تلفن ميزني حتما بايد دوپايه ترانزيستور A92 رو اتصال بدي تا روشن بشه و بعدا خوب کار ميکنه a92 و خازن 1000ميکرو رو عوض کردم فايده نداشت.زنرها هم سالمن مشکل از کجاست؟

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
من از این جور مشکلات با گوشی های چینی داشتم خیلی هم قطعه عوض کردم حتی کریستال پشت صفحه روهم عوض کردم یا سه تا ال ایی دی که روی برد هست عوض کردم (در بعضی از مدلهای چینی) بعضی مواقع هم با گذاشتن باتری تلفن راه افتاده اما در غیر اینصورت مربوط به آی سی قیری پشت ال سی دی هست.

ICT-ELEC

کاربر
2011-09-10
109
323
با تشکر یعنی منم کریستال و ال ای دی رو تعویض کنم یا فایده نداره از همون آی سیه؟

راستس اگه از آی سی هم باشه راهی نداره آی سی رو دوباره زنده کنیم؟

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
دوست عزیز اگه آی سی سوخته باشه هیچ کاریش نمیشه کرد تعویض کریستال آخرین راهکاره به غیر از اون فقط آی سی باید تعویض بشه بعضی مدلهای تکنوتل یا تکنیکال رو نمایندگیش توی تهران دارن ولی مارکهای بدون گارانتی رو میتونی از توی تلفن اوراق گیر بیاری.

بالا