آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
سلام
استاد عزیز من خازنها و ترانزیستورهای اشاره شده را برای اطمینان عوض کردم و مقاومتها هم مشکلی نداشتند ولی شماره گیر را عوض نکردم چون تعمیرکاران پاساژ ابوالفضل تهران می گفتند از شماره گیر نیست ضمناً ولتاژ دوسر خازن یک و نیم ولت dc است خواهشمندم راهنمائی فرمائید

اگر از ترانزیستورهای تقویت صدا و مقاومتهای مسیرمطمئن هستید با یک شماره گیر دیگر نیز تست کنید
بعضی مواقع مشکل ضعیف بودن صدا از آن میباشد . در ضمن بلندگوی گوشی را ازاد یا با یکی دیگر تست
کنید بعضی مواقع خرابی این بلندگو باعث افت صدای میکروفن میشود . اگر نتیجه نگرفتید بهتر است وقت
خود را زیاد تلف نکنید یک مدار آماده برای دهنی و بلندگو تهیه کنید و نصب کنید

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,315
اصفهان
با عرض سلام
من خودم در تعمیرات از یک آمپلی فایر کوچک استفاده میکنم که در عیب یابی ضعیف بودن صدا و یا میکروفون کمک زیادی می کند شما نیز از اسن تجربه من استفاده نمایید و خواهید دید که کدام بخش تلفن ضعیف یا خراب شده است.
قربان شما

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
شما میتوانید از تستر اماده تلفن استفاده کنید زیاد گرانقیمت نیست هم امپلی فایر دارد هم میتوانید خط وشماره گیر را تست کنید ساختن تستر هم زیاد مشکل نیست دوست عزیز شما اگر تستر دارید میتوانید شماره گیر را تست کنید ویا دو سیم شماره گیر را از مدار خارج کرده ودر مدار با یک پنس به هم اتصال دهید وبا تستر صدای بوق وگوشی را تست کنید

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,315
اصفهان
شما میتوانید از تستر اماده تلفن استفاده کنید زیاد گرانقیمت نیست هم امپلی فایر دارد هم میتوانید خط وشماره گیر را تست کنید ساختن تستر هم زیاد مشکل نیست دوست عزیز شما اگر تستر دارید میتوانید شماره گیر را تست کنید ویا دو سیم شماره گیر را از مدار خارج کرده ودر مدار با یک پنس به هم اتصال دهید وبا تستر صدای بوق وگوشی را تست کنید
با سلام
دوست عزیز تستر کار را که یک آمپلی فایر ساده انجام میدهد نمی تواند .با آمپلی فایر با زدن پروب ورودی آمپلی فایر به نقاط مختلف تلفن از سالم بودن طبقات مختلف تلفن می توان آگاه شد

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,525
اگر از ترانزیستورهای تقویت صدا و مقاومتهای مسیرمطمئن هستید با یک شماره گیر دیگر نیز تست کنید
بعضی مواقع مشکل ضعیف بودن صدا از آن میباشد . در ضمن بلندگوی گوشی را ازاد یا با یکی دیگر تست
کنید بعضی مواقع خرابی این بلندگو باعث افت صدای میکروفن میشود . اگر نتیجه نگرفتید بهتر است وقت
خود را زیاد تلف نکنید یک مدار آماده برای دهنی و بلندگو تهیه کنید و نصب کنید
سلام
فرموده اید که مدار آماده برای دهنی و بلندگو تهیه کنم اولاً از کجا میتوان تهیه نمود و دوماً آیا راهنمای نصب دارد
از بذل محبت شما سپاسگذارم

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
سلام
فرموده اید که مدار آماده برای دهنی و بلندگو تهیه کنم اولاً از کجا میتوان تهیه نمود و دوماً آیا راهنمای نصب دارد
از بذل محبت شما سپاسگذارم

اگر در شهرهای کوچک کشور نباشید تقریبا در تمام تعمیرگاههای تلفن یا قطعات فروشیهای الکترونیک یافت میشود
راهنمای نصب خاصی ندارد فقط روی برد جای دهنی و گوشی و خط را مشخص کرده که باید در جای خود وصل شوند

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
دوستان اگر گوشی کریستالی داشته باشند میتوانند برای تست از ان استفاده کنند اما تلفنهای امروزی نیاز مبرم به نصب برد ندارد با کمی تلاش وهمت میتوان مدار صحبت تلفن را تعمیر کردچون در اغلب تلفنها از یک امپلیفایر وپری ساده ترانزیستوری استفاده شده است موفق باشید

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,525
اگر در شهرهای کوچک کشور نباشید تقریبا در تمام تعمیرگاههای تلفن یا قطعات فروشیهای الکترونیک یافت میشود
راهنمای نصب خاصی ندارد فقط روی برد جای دهنی و گوشی و خط را مشخص کرده که باید در جای خود وصل شوند
سلام
این مداری که فرمودید در بازار به چه نامی شناخته میشود و به عبارت دیگر باید از فروشنده چه بخواهم تا مدار مورد نظر رابدهد
از محبتهای شما قلباً سپاسگذارم

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
سلام
این مداری که فرمودید در بازار به چه نامی شناخته میشود و به عبارت دیگر باید از فروشنده چه بخواهم تا مدار مورد نظر رابدهد
از محبتهای شما قلباً سپاسگذارم
مدار معروف به برد جایگزین گوشی و دهنی است در واقع اگر فروشنده این مدار را داشته باشد بلافاصله متوجه خواهد شد
این مدار بیشتر در تلفنهای قدیمی که چوک آن یافت نمیشود استفاده میشود چون تلفنهای جدید اکثرا ترانزیستوری و قابل تعمیر هستند

aminnima2

کاربر
2007-12-09
67
51
andimeshk
سلام
من یه گوشی پاناسونیک 2361 گرفتم
از همون روز اول صدای دهنی بسیار ضعیفه اما گوشی صدای خیلی قوی داره

نمایندگی بردم میگه ایراد از خطه اما رو همون خط با سینوس 42 هیچ مشکلی نداره
راهی برای افزایش قدرت میکروفن هست
نقشه مدار رو پیدا نکردم و گر نه با تقویت گین مدار ÷ری تا یه حد مشکل رو حل میکردم
اگر کسی نقشه مدار یا راه حل برطرف کردن مشکل رو میدونه ممنون میشم بگه ....

بالا