آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

mahdi dav

کاربر
2010-11-24
15
32
سلام یک گوشی برق خورده تعمیر کردم که اول هیچی نداشت 9012 و 9013 و a42 و 5401 و زینرها همه رو تست و عوض کردم ولی بازم خط رو اشغال داره و قطع نمیکنه کسی میتونه راهنماییم کنه ضمنا A 92 نداره واریستور- a42 وزینر روهم تعویض کردم

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
دوست عزیز مشکل شما مربوط به مدار وترا نز یستور سویچ میباشد یکبار دیگر ترانزیستور A42 و5401 را جنس خوب بزنید ومدار جانبی وزنر را دقیق بررسی کنید کلید هوک را در صورت امکان از مدار خارج کنید ودر صورت خرابی ان را عوض کنید اگر مدل تلفن را بیان کنید دوستان میتوانند شما را بهتر راهنمای کنند

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,525

دوست عزیز مورد شما شاید مربوط بهمدار تقویت کننده میکروفون باشد واگر چک دارد ان را بررسی کنید اگر برایتان امکان دارد یک عکس از مدار بگذارید تا بیشتر توضیح داده شود
سلام استاد عزیز
همانطوریکه قبلاً Goshi1.jpgGoshi.jpgGhoshi2.jpgگفتم گوشی مارک itmc که دارای شماره گیر سه ردیفه است صدای دهنی ضعیف است که یک عدد میکروفون خازنی دهنی مرغوب از یک گوشی آلمانی گذاشتم و حتی از بازار یک عدد نو تهیه کردم و سیم بند گوشی و دهنی را عوض کردم ولی تغییری نکرد و صدای دهنی ضعیف است و همانطوریکه خواسته بودید عکسهائی از آن تهیه کرده ام که با همین پست ارسال می کنم لطفاً راهنمائی بفرمائید
متشکرم

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
شما مسیر سیم میکروفون را بررسی کنید ترانزیستور تقریت کننده میکرفون ومقاومت وخازنهای این مدار را بررسی کنید شما با ولتاژ گیری از دو سر میکروفن مقدار ولت ان را اعلام کنید ضمنا در مسیربیس ترانزیستور تقویت میکرفون یک خازن کوپلاژ وجود دارد بررسی کنید شما در اخر شماره گیر را هم با یک شماره گیر دیگر تست کنید چون برای اینکه در موقع شماره گیری برای خذف صدا در مدار از کلید یا مدار میوت استفاده میکنند شما این مورد را بررسی ونتیجه را اعلام کنید

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
سلام یک گوشی برق خورده تعمیر کردم که اول هیچی نداشت 9012 و 9013 و a42 و 5401 و زینرها همه رو تست و عوض کردم ولی بازم خط رو اشغال داره و قطع نمیکنه کسی میتونه راهنماییم کنه ضمنا A 92 نداره واریستور- a42 وزینر روهم تعویض کردم
دوست عزیز مطمئنا از ترانزیستور سوییچ 5401 که همون a92هستش اگرم سالم نشون میده عوضش کن چون احتمالا نشتی داره.

پرهاما

کاربر
2011-05-27
4
12
سلام دوستان من از تعمیرات گوشی بی سیم هیچی نمیدونم ولی مشکلی برام پیش امده اگه کمکم کنین واقعا ممنون میشم مدتی هست که گوشی بیسم پاناسونیک خریدم هر چند وقت زمان مکالمه صدای مخاطب خیلی ضعیف میشه یا قطع و وصل میشه ولی این مشکل داعم نیست مثلا هر 2 یا 3 روز اتفاق میفته ضربه نخورده و کاملا نو هست یک ماهه کار میکنه ممنون میشم اگه جوابم بدین به ایدیم::smilie_help::051::051::051::051:

آخرین ویرایش:

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
دوست عزیز گذاشتن ادرس ایمیل در سایت خلاف مقررات است اما مشکل گوشی شما ایا صدا با خرخر و************** ضعیف میشه یا صدا صاف است وضعیف میشود شما باتری کپسول گوشی ومدار را ازلحاظ لحیم سردی چک کنید ونتیجه را اعلام کنید

پرهاما

کاربر
2011-05-27
4
12
سلام ممنون جواب دادین باید بگم صدا صاف هست و ضعیف میشه صدای مخاطب من متعصفانه اصلا از تعمیرات گوشی هیچی نمیدونم:sadwalk:

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
شما ابتدا جای دستگاه مادر رو عوض کنید شایدم زمانی که گوشی رو نزدیک یک وسیله ای که نویز تولید میکنه میبرید این اتفاق رخ میده و مطمئن شوید وسیله ای هم فرکانس با این تلفن بیسیم در خانه ندارید(چون گفتین تلفن و نو خریدم)
اگر مشکل حل نشد از لحاظ سخت افزار مشکل دارد.

بالا