آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
یکی از ایرادهای گوشی پاناسونیک مدل2360 و2361 بعد از مدتی کار کردن ضعیف شدن صدای دهنی است شما میتوانید یک مقاومت33کیلو اس ام دی روی مقاومتr122 موازی کنید مشکل شما حل میشود

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام چند روزي سرم شلوغ بود
دوست عزيز اين مدار به برد گوشي و دهني معروفه که داراي يک ورودي و 2 خروجي که يکي برا گوشي و يکي برا ميکرفون است من اونو چند ساله پيش از تهران پاساژ ابوالفضل گرفتم که فکر کنم شرکتي به نام پرتو سازندش بود.

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
سلام
من یه گوشی پاناسونیک 2361 گرفتم
از همون روز اول صدای دهنی بسیار ضعیفه اما گوشی صدای خیلی قوی داره

نمایندگی بردم میگه ایراد از خطه اما رو همون خط با سینوس 42 هیچ مشکلی نداره
راهی برای افزایش قدرت میکروفن هست
نقشه مدار رو پیدا نکردم و گر نه با تقویت گین مدار ÷ری تا یه حد مشکل رو حل میکردم
اگر کسی نقشه مدار یا راه حل برطرف کردن مشکل رو میدونه ممنون میشم بگه ....
دوست عزیز ابتدا میکرفون قدیمی را با یه میکرفون از این جنس خوبا که توش فت تقویت کننده سیگنال داره رو عوض کن اگر نتیجه نگرفتید مقاومتهای اس ام دی کنار میکرفون و چک کنید تا تغییر ظرفیت نداده باشد.

ghotoloo

کاربر
2010-06-15
4
7
کمک microtel kx-tsc168cid

سلام خسته نباشید
من یک تلفن microtelدارم که روی تلفن نوشته CALLER IDکه برق خورده شده دوتامقاومت ورودی سیاه شده معلوم نیست چیه عدد زیر مقاومت هم از شدت سوختگی پاک شده لطفا کمک کنید
:(

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام دوست عزیز
1. اگه دسترسی به یک تلفن شبیه خودت داری بازش کن ببین اون 2 تا مقاومته چندن .
2. با دقت ببین رنگ سومشون اصلا معلومه چون رنگه سوم مهمه خیلی.
3.به جاش از مقاومت 1 کیلو استفاده کن ببین چی میشه.
علی بزرگترین مرد تاریخ است
یا علی

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
پاسخ : کمک microtel kx-tsc168cid

اگر مقاومتها در ابتدای خط قرار گرفته اند مقاومتهای زیر 10 اهم میباشد یا سلفهایی هستند که نقش محافظ مدار در برابر برق خوردگی را بر عهده دارند از مقاومت نیم اهم استفاده کن تا اگر دفعه بعد هم این مشکل پیش اومد تعمیر بشه موفق باشی

AAZ

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-12-18
256
1,717
باسلام : و عرض تبريك بمناسبت فرارسيدن عيد سعيد فطر
يكدستگاه تلفن روميزي تكنوتل مدل 5079D به مغازه بنده اوردند به برق 220 زده بودند باز كردم فقط فيوز سوزانده بود
بنده بجاش مفاومت يك اهم يك هشتم وات گذاشنم خوب شد همه چيز امد بجز صداي بوق و ايفون درتلفنهاي ديگر
باتعويض ترانزيستور 8050 يا 8550 اين مشكل حل ميشد ولي در اين تلفن فقط يك ايسي كوچك 8 پايه به شماره KA2411 دورديفه طرح
ايسي اپرايم تلويزيون دارد درروي بردهيچ ترانزيستوري وجود ندارد ولي درپشت برد قطعات اس ام دي ازقبيل ترانزيستور خازن مقاومت و ديودهست لذا
خواهشمندم دوستانيكه اطلاعاتي دارند ذرسايت بگذارند تامورد استفاده اين حقيروسايردوستان قرارگيرد ضمنازنگ هم ميخورد شماره گيري ميكند باكليد قطع كن زير گوشي كه بازي ميكنيم صداي تق تق ضعيفي از گوشي شنيده ميشود همين وبس با تقديم
احترام موفق و مويد باشيد.

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام
دوست عزیز شما به جای اون مقاومته میتونستی از یک سیم بوبین نازک هم استفاده کنی.
اگه خود تلفن بوق نداشت اشکال در ترانزیستورهای سوییچ 92 و 42 هستش.
اگرم گوشی بوق نداشت خط سیم زرد (سیم گوشی) را دنبال کنید به چند تا ترانزیستور تقویتی مثل 8050 و 8550 که خودتون اشاره کردین می رسید اونها رو چک کنید حتی از لحاظ نشتی هم بررسی کن.در ضمن دیود زنر (مهم) و مقاومت های قسمت مربوطه را چک کن.
اون آی سی که شما گفتی آی سی تولید کننده تن سیگنال زنگ است.2411
امام علي ع فرمود : کسی را که نزدیکانش واگذارند ، بیگانه اورا پذیرا میگردد
دست علی یارت.

آخرین ویرایش:

m.takhti

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-05-16
209
315
bandar abas
باسلام
من تلفن پاناسونیک مدل kx-t2375mxw دارم که هتگامی که به خط تلفن وصل میکنم دکمه 0 کار نمیکن ولی وقتی که انرا از خط جدا میکنم ودکمه 0 را مزنم روی صفحه 0 را نشان میدهد

لطفا راهنمایی کنید

بالا