آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

mahdi dav

کاربر
2010-11-24
15
32
سلام یه گوشی پاناسونیک دارم که برق خورده بود- a92 a42 , 8550 , رو عوض کردم همه چیز درست شده ولی صدای زنگ و آیفون بسیار ضعیف است(با آدابتور)
دقت نشه شنیده نمیشود-بلندگو رو چک کردم درسته- کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم- ضمنا پشت گوشی مدلشو زده بود kx-tsc2988d2cid

mahdi dav

کاربر
2010-11-24
15
32
این گوشی ممکنه مشکلش از 9013 باشه؟
مشابه 9013 چیه؟
راستی اینم بگم شماره هم میگیره فقط قطع نمیکنه:smilie_help:
منظورم گوشی برق خورده بود که همه چیزشو عوض کردم ولی هنوز مشغوله
صفحه 20 همین تاپیک

آخرین ویرایش:

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
د
سلام یه گوشی پاناسونیک دارم که برق خورده بود- a92 a42 , 8550 , رو عوض کردم همه چیز درست شده ولی صدای زنگ و آیفون بسیار ضعیف است(با آدابتور)
دقت نشه شنیده نمیشود-بلندگو رو چک کردم درسته- کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم- ضمنا پشت گوشی مدلشو زده بود kx-tsc2988d2cid

شما بیشتر دقت کنید ترانزیستوروذیود سوخته در مدار داریدمقاومتهای کم اهم را بررسی کرده نتیجه را اعلام کنید

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
تو گوشی های پاناسونیک معمولا در پشت برد هم قطعات به صورت SMD وجود دارد که احتمال خرابی آن ها
نیز هست . به هر حال هنوز در مدار نشتی وجود دارد که باید قطعات را با دقت بیشتری بررسی کنید

پرهاما

کاربر
2011-05-27
4
12
ممنون جواب دادین یک گوشی دیگه هم با همین خط استفاده میشه ممکن هست از اون باشه ولی اون بیسیم نیست ممنون

mahdi dav

کاربر
2010-11-24
15
32
مثلا چه ترانزیستوری احتمال داره خراب باشه؟
برای گوشی پاناسونیک میگم shomal عزیز

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
در مسیر بلندگو ترانزیستور تقویت کننده صدا وزنر اطراف ان را چک کنید دوست عزیز من نقشه این مدل را ندارم شما بهتر است مسیر سیم بلندگووالمانهای ان را بررسی کنید معمولا 2عدد ترانزیستورمیزارند ودر بیشتر تلفنها 9014 وزنر مشکل پیدا میکنند

پرهاما

کاربر
2011-05-27
4
12
سلام چند سوال در مورد گوشی بیسیم پاناسونیک داشتم مدلkx-tgاگه راهنماییم کنین ممنون میشم
1:منظور از فلش تایم چیه؟به چه دردی میخوره؟از90 هست تا 700ms
2:منظور از set line modeچیه به چه دردی میخوره؟
3:این گوشی شماره گیری سریع نداره مثلا 1 فلانی...
4:الارم بیدار باش من هر شب برای فردا تنظیم میکنم نمیشه حالت رپیت داشته باشه؟
5:نمیشه تنظیمش کرد که مثلا بعد از چند تا زنگ که خورد بره رو پیغام گیر؟
6:deregistrationچیه چه کاری انجام میده؟
جواب بدین واقعا ازتون ممنون میشم
با تشکر:eek:k:

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
سلام چند سوال در مورد گوشی بیسیم پاناسونیک داشتم مدلkx-tgاگه راهنماییم کنین ممنون میشم
1:منظور از فلش تایم چیه؟به چه دردی میخوره؟از90 هست تا 700ms
2:منظور از set line modeچیه به چه دردی میخوره؟
3:این گوشی شماره گیری سریع نداره مثلا 1 فلانی...
4:الارم بیدار باش من هر شب برای فردا تنظیم میکنم نمیشه حالت رپیت داشته باشه؟
5:نمیشه تنظیمش کرد که مثلا بعد از چند تا زنگ که خورد بره رو پیغام گیر؟
6:deregistrationچیه چه کاری انجام میده؟
جواب بدین واقعا ازتون ممنون میشم
با تشکر:eek:k:

تمام مواردی که گفتید در دفترچه راهنما گفته شده است و باید به آن مراجعه کنید منتهی
به طور خلاصه برای شما توضیح میدهم . فلاش تایم مدت زمان روشن بودن نور صفحه
است - ست لاین مود برای تنظیم حالت پالس و تن به کار میرود - اگر در منو گزینه
speed dial باشد امکان دادن شماره به حافظه کلید ها است در غیر اینصورت خیر
مورد الارم نیز باید در منو جستجو کنید که گزینه repeat یا renewal داشته باشد
در مورد پیغام گیر معمولا این امکان وجود دارد ولی محدود مثلا چند حالت مشخص
گزینه deregistration مربوط به خارج کردن گوشی اط ساپورت گوشی اصلی است
یعنی با این کار گوشی اصلی گوشی بیسیم را نمیشناسد و باید مجدد register کنید

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,525
شما مسیر سیم میکروفون را بررسی کنید ترانزیستور تقریت کننده میکرفون ومقاومت وخازنهای این مدار را بررسی کنید شما با ولتاژ گیری از دو سر میکروفن مقدار ولت ان را اعلام کنید ضمنا در مسیربیس ترانزیستور تقویت میکرفون یک خازن کوپلاژ وجود دارد بررسی کنید شما در اخر شماره گیر را هم با یک شماره گیر دیگر تست کنید چون برای اینکه در موقع شماره گیری برای خذف صدا در مدار از کلید یا مدار میوت استفاده میکنند شما این مورد را بررسی ونتیجه را اعلام کنید
سلام
استاد عزیز من خازنها و ترانزیستورهای اشاره شده را برای اطمینان عوض کردم و مقاومتها هم مشکلی نداشتند ولی شماره گیر را عوض نکردم چون تعمیرکاران پاساژ ابوالفضل تهران می گفتند از شماره گیر نیست ضمناً ولتاژ دوسر خازن یک و نیم ولت dc است خواهشمندم راهنمائی فرمائید

بالا