آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
با سلام
دوست عزیز فکر کنم تلفن شما ازین چینیهاست.
لطفا بیشتر توضیح بده اگر تو صفر اول اینجوریه باید قفل و چک کنید یعنی با کلید صفر اول و باز کنید که در بیشتر تلفن ها به رنگ سبز در قسمت بالای قفل وجود دارد بعد ازبررسی قفل مشکل شاید از مدار شماره گیر باشد یا.....................
یا علی

آخرین ویرایش:

raminrayat

کاربر
2011-06-13
5
16
سلام به دوستان عزیز.من یه تلفن پاناسونیک دارم که وقتی خط تلفن رو بهش وصل میکنی .مستقیما صدای بوق ازاد از پخشکن پخش میشه.لطفا راهنماییم کنید مشکل از کجاست

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
سلام به دوستان عزیز.من یه تلفن پاناسونیک دارم که وقتی خط تلفن رو بهش وصل میکنی .مستقیما صدای بوق ازاد از پخشکن پخش میشه.لطفا راهنماییم کنید مشکل از کجاست
با سلام.
دوست عزیز کاملتر توضیح می دادین بهتر بود.اگر با برداشتن گوشی صدای آیفون در میاد ایراد از هوک یا همون قطع کنه اگرم یکسره بدون برداشتن گوشی رو آیفون میره ایراد میتونه از دیودهای زنر و ترانزیستور های سوئیچ که در کنار کلید هوک هستند باشه که در بیشتر تلفنها به شماره a92,a42,5401,...... وجود دارند.
یا علی

raminrayat

کاربر
2011-06-13
5
16
سلام مجدد.من قطع کن و هر دو ترانزیستور کنار اون با نام های 9014 و8550 رو عوض کردم ولی حل نشد.زنر کناریش هم سالمه

بالا