آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
سلام دوستان
یک دستگاه تلفن itmc ساخت شرکت کارخانجات مخابراتی ایران که سه ردیف شماره گیر دکمه ای دارد اشکالش این است که صدای دهنی آن ضعیف است میکروفون خازنی دهنی و سیم بند گوشی را عوض کرده ام ولی فایده نداشت از اساتیدی که در این مورد تجربه دارند خواهشمندم راهنمائی فرمایند
دوست عزیز مورد شما شاید مربوط بهمدار تقویت کننده میکروفون باشد واگر چک دارد ان را بررسی کنید اگر برایتان امکان دارد یک عکس از مدار بگذارید تا بیشتر توضیح داده شود

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام خدمت استادان و دوستان عزیز.
از اونجا که کاربران و دوستان عزیز به این مشکل خیلی بر میخورند باید بگم که اگه بخوایم بصورت روش کلی بگیم طبق زیر انجام میشه:
Function >>> “Change password

reza98

کاربر
2011-04-29
2
8
استان بوشهر
سلام ضمن تشكر از شما عزيز درموردتلفن صا ايران sa_72cid ميكروفن ترانزيستور وسيم وسوكت مشكلي ندارند آيا موردي ديگر مانده كه بررسي كنم؟ جهت اطلاع من دوست دارم اصولي ياد بگيرم تعمير كنم هزينه اش مهم نيست . كتاب خوب ومفيد وآموزنده معرفي كنيد .

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
سلام ضمن تشكر از شما عزيز درموردتلفن صا ايران sa_72cid ميكروفن ترانزيستور وسيم وسوكت مشكلي ندارند آيا موردي ديگر مانده كه بررسي كنم؟ جهت اطلاع من دوست دارم اصولي ياد بگيرم تعمير كنم هزينه اش مهم نيست . كتاب خوب ومفيد وآموزنده معرفي كنيد .
شما ولتاژ روی میکروفون را ذکر نکردید در داخل میکروفون خازنی غیر از لایه های سازنده میکروفون یک ترانزیستور با اثر میدانی fet نصب شده تا بصورت تقویت کننده دامنه سیگنال میکروفون را که بسیار کم است چند میکرو ولت را به حد مطلوب 5 میلی ولت برساند در اینگونه میکروفن برای تغذیه داخلی ان نیاز به2 ولت مستقیم روی میکروفون است ایا این ولت را دارید دیود زنر ومدار صحبت را چک کنید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
معرفی کتاب تعمیرات تلفن برای رضا 98
1تعمیرتلفن بزبان ساده انتشارات گام
اموزش تضمینی تلفن_تلفن منشی وتعمیر ان_ تشریح وتعمیر مدارات تلفن الکترونیک_ تلفن بیسیم وتعمیر ان_ انتشارات گام
از تلفن تا موبایل نوشته محمد حسن افصحی دو عدد کتاب دیگر هم هست که فعلا حضور ذهن ندارم البته خودتان باید همراه با مطالعه عملا در کار تجربه کنید

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,525

دوست عزیز مورد شما شاید مربوط بهمدار تقویت کننده میکروفون باشد واگر چک دارد ان را بررسی کنید اگر برایتان امکان دارد یک عکس از مدار بگذارید تا بیشتر توضیح داده شود
سلام
از محبت شما سپاسگذارم و در اولین فرصت حتماً عکسی از مدار تهیه و ارائه می نمایم

بالا