آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,525
سلام دوستان
یک دستگاه تلفن itmc ساخت شرکت کارخانجات مخابراتی ایران که سه ردیف شماره گیر دکمه ای دارد اشکالش این است که صدای دهنی آن ضعیف است میکروفون خازنی دهنی و سیم بند گوشی را عوض کرده ام ولی فایده نداشت از اساتیدی که در این مورد تجربه دارند خواهشمندم راهنمائی فرمایند

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام.
دوست عزیز ابتدا یک میکروفون جنس خوب و با رعایت کردن پلاریته عوض کن بعد ببین ترانزیستورهای اطراف سوکت بند گوشی که عمل تقویت را انجام می دهند سالم هستند.هر کدام خراب یا نشتی داشت تعویض کن.
زیر سایه بزرگترین مرد تاریخ
یا علی.

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,315
اصفهان
با سلام خدمت دوستان.
یک تلفن آکیتا چینی از این آی سی قیریا برا تعمیر اوردند که دست خورده بود احتمالا به برق خورده بود .من همه چیزش و درست کردم ولی وقتی قطع کن و فشار میدم تو تستر از شماره 1 تا 9 رو میگیره و LED صفحه کلید روشن میشه.فکر کنم از ای سی باشه چون ترانزیستورای سوییچش سالمه .
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟///
اگه کسی بلده یه توضیحی در مورد کار این ای سی های قیری تلفن بده که مثلا به این ای سی ها شک بدیم تا درست بشه یا از چند تا ترانزیستور درایور به جای این ای سی استفاده کنیم بگه لطفا چون تمام کارها با پردازش این ای سی (مردیم از دست این تلفنهای ای سی قیری دار)
با تشکر.
زیر سایه مرتضی علی
با سلام
دوست عزیز اول بیس ترانزیستور منفی که ترانزیستور سر راه خط را تحریک می کند با یک مقاوت 1 کیلو به منفی وصل کنید و سپس کنترل کنید آیا دوباره عمل شماره انداختن را انجام می دهد.
منتظر پاسخ تا دوباره راهنمای تان کنم

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
سلام دوستان
یک دستگاه تلفن itmc ساخت شرکت کارخانجات مخابراتی ایران که سه ردیف شماره گیر دکمه ای دارد اشکالش این است که صدای دهنی آن ضعیف است میکروفون خازنی دهنی و سیم بند گوشی را عوض کرده ام ولی فایده نداشت از اساتیدی که در این مورد تجربه دارند خواهشمندم راهنمائی فرمایند

از یک میکروفون جنس خوب المانی استفاده کن درست میشود

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,525
سلام
ضمن تشکر از محبت شما
دو مرتبه میکروفون عوض کردم که میگفتند جنس مرغوب ژاپنیه ولی نشد حالا میکروفون اصل آلمانی را در تهران از کجا تهیه کنم که مطمئن باشه

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
سلام
ضمن تشکر از محبت شما
دو مرتبه میکروفون عوض کردم که میگفتند جنس مرغوب ژاپنیه ولی نشد حالا میکروفون اصل آلمانی را در تهران از کجا تهیه کنم که مطمئن باشه
شما برای اطمینان از خرابی میکروفن قدیمی میتوانی ان را با یک گوشی مشابه ان یک لحظه تست کنی
البته ما ترفند دیگری برای اینکار استفاده میکنیم از کپسول گوشی بجای دهنی ال ایکس استفاده میکنیم ازمایش کن نتیجه را اعلام کن

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
شما ابتدا سوکت میکروفون وسیم رابط ان را از نظر سولفاته شدن وعدم ارتباط بررسی کنید ودر مرحله بعد کلید هوک را تعویض کرده ومیکروفون وترانزیستورمربوط به ان را چک کرده ولتاژ روی میکروفن را اعلام کنید در صورت سالم بودن حدود 2ولت باید داشته باشد

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,525

شما برای اطمینان از خرابی میکروفن قدیمی میتوانی ان را با یک گوشی مشابه ان یک لحظه تست کنی
البته ما ترفند دیگری برای اینکار استفاده میکنیم از کپسول گوشی بجای دهنی ال ایکس استفاده میکنیم ازمایش کن نتیجه را اعلام کن
سلام از پاسخ و بذل توجه شما سپاسگذارم اما متوجه نمی شوم منظورتان از کپسول گوشی بجای دهنی ال ایکس استفاده کردن چیست لطفاً اگر امکان دارد راهنمائی فرمائید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali
بالا