آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام خدمت دوستان.
یک تلفن آکیتا چینی از این آی سی قیریا برا تعمیر اوردند که دست خورده بود احتمالا به برق خورده بود .من همه چیزش و درست کردم ولی وقتی قطع کن و فشار میدم تو تستر از شماره 1 تا 9 رو میگیره و LED صفحه کلید روشن میشه.فکر کنم از ای سی باشه چون ترانزیستورای سوییچش سالمه .
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟///
اگه کسی بلده یه توضیحی در مورد کار این ای سی های قیری تلفن بده که مثلا به این ای سی ها شک بدیم تا درست بشه یا از چند تا ترانزیستور درایور به جای این ای سی استفاده کنیم بگه لطفا چون تمام کارها با پردازش این ای سی (مردیم از دست این تلفنهای ای سی قیری دار)
با تشکر.
زیر سایه مرتضی علی

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
با سلام خدمت دوستان.
یک تلفن آکیتا چینی از این آی سی قیریا برا تعمیر اوردند که دست خورده بود احتمالا به برق خورده بود .من همه چیزش و درست کردم ولی وقتی قطع کن و فشار میدم تو تستر از شماره 1 تا 9 رو میگیره و LED صفحه کلید روشن میشه.فکر کنم از ای سی باشه چون ترانزیستورای سوییچش سالمه .
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟///
اگه کسی بلده یه توضیحی در مورد کار این ای سی های قیری تلفن بده که مثلا به این ای سی ها شک بدیم تا درست بشه یا از چند تا ترانزیستور درایور به جای این ای سی استفاده کنیم بگه لطفا چون تمام کارها با پردازش این ای سی (مردیم از دست این تلفنهای ای سی قیری دار)
با تشکر.
زیر سایه مرتضی علی

سلام
اگر از سالم بودن ترانزیستور ها و بقیه قطعات مطمئن هستید . و ایراد اگر از آیسی باشد متاسفانه راهی برای تعمیر ندارد

sam62

کاربر
2011-03-15
5
9
سلام
اطراف خروجی صدا مربوط به قسمتی است که چهار سیم به سمت سوکت سیم فنری میرود
صفحه نمایش باید در حالتیکه به خط تلفن متصل شود نیز فعال شود . در غیر اینصورت هنوز
در ولت رسانی به آیسی ایراد وجود دارد . در ضمن در تلفنها بیشتر از یک دیود زینر به کار رفته
است که باید تمامیآنها بررسی شوند . ترانزیستورهای a92-a42-5401-8050-8550بیشتر از
بقیه ایراد پیدا میکنند . آنها را حتما بیرن مدار تست کنید . مقاومتها هم با اهمتر دیجیتال چک کنید
باسلام
من یک یار دیگه تلفن رو چک کردم و خوشبختانه بوق دار شد ولی حالا شماره نمیگیره. 5401 و 8050 و 8550 و a92 هم سالمن . الان ایراد از کجا میتونه باشه؟ البته زنگ میخوره و میشه از آیفون صحبت کرد ولی صدا ضعیفه.
با تشکر

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,525
سلام دوستان محترم
یک دستگاه تلفن آزبست مدل CID.F5300 از آن مدلی که دارای ال سی دی رنگی می باشد به برق خورده ، vdr ها شورت بودند که از مدار خارج شدند ، در مسیر ورودی لاین جرقه زدگی و قطعی پرینت مدار بود که شستشو داده و سیم کشی کردم ، تمام دیودهای پل و سایر دیودها و دیود زنر ها و اکثر ترانزیستورها تست شدند که سالم بودند و فقط دو عدد مقاومت 4.7 و 10 اهمی در کنار میکروسوئیچ قطع کننده خط بودند که قطع بودند و آنها را عوض کردم ، در این حالت بوق با صدای تقریباً ضعیف و یکسره هست و در حین شماره گیری هم صدای بوق می آید و با قطع کردن میکروسوئیچ ، آیفون فعال میشود
البته در این گوشی ترانزیستورهای a92 و a42 پیدا نکردم لطفاً راهنمائی فرمائید

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
باسلام
من یک یار دیگه تلفن رو چک کردم و خوشبختانه بوق دار شد ولی حالا شماره نمیگیره. 5401 و 8050 و 8550 و a92 هم سالمن . الان ایراد از کجا میتونه باشه؟ البته زنگ میخوره و میشه از آیفون صحبت کرد ولی صدا ضعیفه.
با تشکر

حالت شماره گیری را روی پالس قرار بده اگر شماره گیری کرد یکی از ترانزیستورها نیمه سوخته هست اما اگر اصلا شماره نگرفت باید
ترانزیستورهای مسیر ورودی را کاملا بیرون مدار تست کنید که اگر A94,A42 سالم بودند ترانزیستور8550 و 8050 را بررسی کنید

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
سلام دوستان محترم
یک دستگاه تلفن آزبست مدل CID.F5300 از آن مدلی که دارای ال سی دی رنگی می باشد به برق خورده ، vdr ها شورت بودند که از مدار خارج شدند ، در مسیر ورودی لاین جرقه زدگی و قطعی پرینت مدار بود که شستشو داده و سیم کشی کردم ، تمام دیودهای پل و سایر دیودها و دیود زنر ها و اکثر ترانزیستورها تست شدند که سالم بودند و فقط دو عدد مقاومت 4.7 و 10 اهمی در کنار میکروسوئیچ قطع کننده خط بودند که قطع بودند و آنها را عوض کردم ، در این حالت بوق با صدای تقریباً ضعیف و یکسره هست و در حین شماره گیری هم صدای بوق می آید و با قطع کردن میکروسوئیچ ، آیفون فعال میشود
البته در این گوشی ترانزیستورهای a92 و a42 پیدا نکردم لطفاً راهنمائی فرمائید

در بعضی مدلها به جای این ترانزیستورها از 2N5401 و 8050 و8550 استفاده شده است . در کل مسیر ورودی برق را که دنبال کنید به این ترانزیستورها خواهید رسید
که معمولا یکی دو ترانزیستور اول مسیر اسیب میبینند . همچنین دیودها و به خصوص زینرهای شیشه ای را هم بیرون مدار بررسی کنید که نشتی نداشته باشند

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
.

سلام
اگر از سالم بودن ترانزیستور ها و بقیه قطعات مطمئن هستید . و ایراد اگر از آیسی باشد متاسفانه راهی برای تعمیر ندارد

دوست عزیزشما ابتدا با یک اداپتور یا باتری از طریق منبع تغذیه تلفن صفحه نمایشگر را تست کنید ودر صورت روشن نشدن وعدم شماره گیری کریستال ساعت بغل ای سی قیری را تعویض کنید واگر با دادن ولت صفحه نمایشگر روشن نشد بعد از تست زنر دیگر روی این دستگاه کار نکن اما برای رفع تداخل شماره گیری ال ای دی روی صفحه کلید را تست و تعویض کنید چون بعد از برق خوردگی ال ای دی زیر نمایشگر وصفحه کلید زیاد خراب میشود موفق باشید

AAZ

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-12-18
256
1,717
با سلام تلفن پاناسونیک رومیزی بیسیم دار مدل TG 1999D21D گوشی بیسیمش هنگام شماره گیری بوق ازادش قطع نمیشود و طبعا نمیشود شماره گیری کرد
ضمنا 50 در صد احتمال دارد که این ایراد بر اثر صاعقه باشد چون از صاحبش که
می پرسم طبق معمول میگوید بنده ان لحظه خانه نبودم ضمنا بجز ایراد مذکور هیچ
ایراد دیگری ندارد با تشکر منتظر پاسخ میمانم

زکات العلم نشره

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
با سلام تلفن پاناسونیک رومیزی بیسیم دار مدل TG 1999D21D گوشی بیسیمش هنگام شماره گیری بوق ازادش قطع نمیشود و طبعا نمیشود شماره گیری کرد
ضمنا 50 در صد احتمال دارد که این ایراد بر اثر صاعقه باشد چون از صاحبش که
می پرسم طبق معمول میگوید بنده ان لحظه خانه نبودم ضمنا بجز ایراد مذکور هیچ
ایراد دیگری ندارد با تشکر منتظر پاسخ میمانم

زکات العلم نشره

سلام
این ایراد معمولا با تنظیم آی اف ها و ست کردن فرکانس گوشی با گوشی اصلی برطرف میشود . منتظر راهنمایی بقیه دوستان نیز باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,542
شما ابتدا اگر یک نمونه مشابه این بیسیم دارید را روی بیس تست کنید تا مطمعن شوید ایراد از گوشی بیسیم است انوقت در خدمتتان هستم چون بعد از صاعقه ابتدا گوشی مادر اسیب پذیر تر است در صورت خرابی پایه میکروسیچ والمانهای مربوط به مدار سویچ را تست کنید

بالا