آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
سلام

یه تلفن پاناسونیک مدل kx-tc2000bxb
بیسیمی که صفحه نمایش نداره و سادست به دستم رسیده
که بردش کمه حتما باید پیش دستگاه مادرش باشه تا صاف باشه
ازش دور که میشی کف کف میکنه من فکر میکنم خود گوشی ضربه خورده باشه
تمام برد رو با ذره بین قوی نگاه کردم و لحیمکاری مجدد کردم
به نظر شما قطعه ای چیزی نمیخواد عوض بشه؟؟؟ مثلا کریستال

سوال دیگه اینکه از کجا بفهمم که اشکال از گوشیه یا دستگاه مادر
در ضمن از سالمی باتری مطمئنم و تست شده
دوست عزیز ایراد خش خش گوشی یا از کریستال هست یا از ترانزیستور خروجی آنتن دستگاه مادر و گوشی البته این مدل از بیسیم داخل آنتنش یه سلف و سیم پیچ مسی هست اگه خارجش کنی و تست کنی تا قطعی نداشته باشه ضرر نداره ممکنه ایراد از اون باشه
PANASONIC BXB200.jpg

علی پاشایی

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-06-25
741
2,139
49
دوست عزیز ایراد خش خش گوشی یا از کریستال هست یا از ترانزیستور خروجی آنتن دستگاه مادر و گوشی البته این مدل از بیسیم داخل آنتنش یه سلف و سیم پیچ مسی هست اگه خارجش کنی و تست کنی تا قطعی نداشته باشه ضرر نداره ممکنه ایراد از اون باشه

ممنون از شما

پس من اول برم کریستال رو عوض کنم
البته اگه گیر بیارم ترانزیستورهای خروجی مدار آنتن هم smd
هستش ببینم چی میتونم جاش بزنم یا احیانن خودشونو پیدا کنم عوض کنم
سلف توی آنتن هم تست کردم همون اول کار موردی نداشت

علی پاشایی

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-06-25
741
2,139
49
باید با یک گوشی دیگر ست کنید تا عیب تفکیک شود اما عمدتا بی سیم بدلیل ضربه بیشتر دچار مشکل میشود موفق باشید

آقای خلیلی من هم شک به بی سیم دارم که ضربه شدید خورده باشه

a_azizi91

کاربر
2012-07-31
5
4
با سلام
من یه دستگاه پاناسونیک مدل kx-tg3031 دارم که مدتیه وقتی گوشی رو روی آیفون میذارم گوشی ریست میشه،به نظر شما مشکل از کجاست؟(باطری دستگاه هم فول شارژه)!

azi3083

کاربر
2013-07-26
1
2
با سلام علت عدم نمایش محتویات منو ال سی دی در گوشی های پاناسونیک KX-TGA351BXچه می باشد من باطری هم عوض کردم اول تا 7-8 ساعت درست بود دوباره صفحه رفت

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام من یه دستگاه پاناسونیک مدل kx-tg3031 دارم که مدتیه وقتی گوشی رو روی آیفون میذارم گوشی ریست میشه،به نظر شما مشکل از کجاست؟(باطری دستگاه هم فول شارژه)!
با سلام منظورتان از ريست شدن اينه كه تمام اطلاعات ان پاك ميشه و يا خاموش ودو باره روشن ميشه در صورت امكان دقيق تر توضيح دهيد.اگر كي پد مشكل نداشته باشد به لحاظ نرم افزاري گوشي بايد دوباره پروگرام شود موفق باشيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام علت عدم نمایش محتویات منو ال سی دی در گوشی های پاناسونیک KX-TGA351BXچه می باشد من باطری هم عوض کردم اول تا 7-8 ساعت درست بود دوباره صفحه رفت
در صورت سلامت باتري كابل فلت وخود ال سي دي تست شود موفق باشيد

sun48

کاربر
2013-05-11
2
5
سلام دوستان عزیز یه گوشی بی سیم پاناسونیک مدل KX-TCD735AX دارم که گوشی بی سیم با مادر ست نمیشه و همه BASE هاش پاک شده وقتی وارد setting در بخش select base میزم میزنه no stored memory لطفاً راهنماییم کنید چطور باید درستش کنم ....ممنون

بالا