hamid.r.jozi
کاربر
- 2013-06-13
- 8
- 8
البته دیودها زنر هستن ولی چه دیود زنری، معلوم نیست.
دوست عزیز ایراد عدم ارتباط از کریستال میتونه باشه اما اگه برد بیسیم یا آی اف ها ضربه خورده باشند عیب یابی خیلی مشکلتر میشه.با سلام
تلفن بیسیم ما پاناسونیک مدل KX-TG2635JX هست.دیروز از 5 طبقه افتاد.همه چیز اوکیه فقط ارتباطش با بیس برقرار نمیشه.باز کردم و به دقت بردشو نگاه کردم هیچ شکستگی نداشت.با توجه به اینکه کریستال به ضربه حساسه به نظرتون محتملترین دلیلش همین کریستاله و با تعویضش مشکل حل میشه؟پیشاپیش ممنون از جوابتون
دوست عزیز ابتدا با یک آداپتور نو امتحان کن اگه جواب نگرفتی داخل دستگاه بیس آی سی رگولاتور ورودی و همینطور دیود زنر ورودی رو عوض کن تا مشکل برطرف بشه.سلام دوست عزیز
ممنون که جواب دادی
اما باتری رو عوض کردم مشکل از اون نیست
در واقع خود base خاموش میشه نه گوشی
گوشی مشکلی نداره
زمانی که صدای زنگ base روی بلند باشه موقع زنگ خوردن base خاموش میشه کلا
بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه
اما اگر صدای زنگ روی کم باشه مشکلی نداره
فکر می کنم مربوط میشه به یکی از قطعاتی که توی مدار base توان بالا مصرف می کنه
تنها قطعه ای که بهش می خوره پاور باشه یه ترانزیستوره که کنار ورودی برق مدار قرار گرفته
به نظر شما میتونه اشکال از اون باشه یا دنبال قطعه دیگه ای بگردم؟
دوست عزیز همیشه عدم ارتباط بیسیم مربوط به کریستال نیست ممکنه آی اف ها از تنظیم خارج شده باشند .اشکال تلفن های بیسیم چینی که ارتباط بین مادر و سیار برقرار نمیشه چیه؟ کریستالهاش رو هم عوض کردم ولی کار نمیکنه. من اسیلوسکوپ دارم ولی نمیدونم باید چطور باش عیب یابی کنم اگر ممکنه راهنمایی کنید.
دوست عزیز بیشتر توضیح بدید در اثر ضربه این مشکل پیش اومده یا دلیل دیگری بوده؟سلام تلفن بیسیم پانوسونیکkx-tg2361 من از ست خارج شده چی کار کنم؟
مشاهده فایلپیوست 70312
تصویر برد پاناسونیک 1222
دو تا قطعه شیشه ایی بالا نوعی VDR هستن که وقتی خط تلفن به برق متصل شد میسوزنسلام دوست عزیز
تو تصویری که ارسال کردین،بالا سمت چپ، دو قطعه هستن که فکر میکنم دیود شاتکی باشن. توی نقشه به اسم sa101 , sa102نامگذاری شدن. آیا درست گفتم و دیود شاتکی هستن؟ دوم اینکه این دو قطعه تو دستگاه من معیوبن و پایه هاشون قطعه. میتونم بپرسم چه کاری انجام میدن؟ و ضمنا اگه بخوام تهیه کنم چه نوعی رو باید تهیه کنم؟ ممنون میشم پاسخ بدین
یاعلی...