آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
ایا از سلامت باتری مطمعن هستید ؟ کانکتور های شارژ را بررسی وسرویس کنید ایا گوشی با یک ولتاژ معادل باتری درست کار میکند؟ ایسی رگولاتور ومسیر ولتاز گوشی تا پایه شارژ باتری بررسی ونتیجه کارتان اعلام شود موفق باشید

kokoia

کاربر vip
کاربر
2010-01-19
22
46
سلام
باطری ها نو هستند.ولتاژ بیس در حالت عادی و وقتی که گوشی روی آن قرار دارد را با مدلkx-tg9331 مقایسه کردم در حالت عادی 9.5 ولت و در زیر شارژ 4.5 ولت میباشد.اما در گوشی خراب (kx-tg3721) ولتاژ زیر شارژ 6.5 ولت میباشد.با منبع تغذیه ولتاژ 6.5 و یا 4.5 را به گوشی وصل کردم آمپر 0.21 بود بعد از حدود یک دقیقه آمپر بین0.05 و 0.21 در نوسان است ولی صفحه نمایش خاموش نشد.احتمال میدهم گوشی زمین خورده باشد.گوشی با ولتاژ 2.4 از سر باطری ها روشن می شود و مشکلی از لحاظ تماس ندارد تنها مشکل عدم شارژ بعد از یک دقیقه است حتی موقع قطع و وصل شدن صفحه نمایش ولتاژ شارژ باطریها فیکس است حدود 2.6 ولت.امیدوارم توضیحاتم گویایی مشکل باشد .باتشکر فراوان

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
داخل گوشی المان های شارژ زنر ومقاومت مسیر تا باتری بررسی شود ومدار هم از نظر قطعی وشکستگی بررسی ونتیجه اعلام شود موفق باشید

mehdi farhoodi

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-13
230
235
41
خلخال
با عرض سلام و خسته نباشید .
بده یک عدد گوش پاناسونیک مدل :kx-tg3531bx دارم.
که متی است با مشکل عجیبی با این گوشی بر خورد کردم.
مشکل این است که در زمان مکالمه ناگهان صدای بنده برای نفر مقابل قطع میشه ولی صدای نفر مقابل میاد.در این هنگام اگر دکمه خاموش را بزنم و دوباره روشن کنم پیغام زیر نمایش داده می شود:
no link to base move closer to bose ,try again
اگر دوباره کلید روشن را بزنم صدای بوق میاد
در ضمن زمان قطع شدن صدا در هر مکالمه فرق میکنه
لطفا راهنمایی نمایید.

سلام : بنده هم دقیا این مشکل را با تلفن پاناسونیک مدل tg 2360jx دارم لطفا در این خصوص بنده را راهنمایی فرمایید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
با عرض سلام
یه گوشی فوجی تل مدل kx-3288d2c1dدارم گوشی بی سیم با دستگاه مادر ارتباط برقرار نمیکنه . خواستم بدونم کدی باید وارد بشه یا مشکل سخت افزاریه . با تشکر

سلام
بیشتر بیسیم های چینی یه دکمه CODE روی بیسیم و دستگاه بیس داره
برای ست کردن ;کلید CODE روی دستگاه بیس را نگه داشته و در حالیکه کلید را نگه داشته اید کلید CODE روی بیسیم را فشار داده تا صدای بوق کوچکی شنیده شود در اینصورت بیسیم با بیس ست میشود
در غیر اینصورت ایراد از کریستال یا آیف ها میباشد.
باتشکر

saman98

کاربر
2012-01-01
11
60
باید بیسیم ومادر کد یک وکد دو را اعلام وبا تایید کد2 تلفن کد میگیرد

• Like

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
سلام : بنده هم دقیا این مشکل را با تلفن پاناسونیک مدل tg 2360jx دارم لطفا در این خصوص بنده را راهنمایی فرمایید
همزمان با قطع روی بیس از طریق ایفون چک کنید ببینید صدا از میکروفون میرود . اگر روی پایه مشکلی ندارید مسیر میکروفون مدار را به لحاظ لحیم سردی وقعطی چک کنید اگر مشکلی نداشت ای سی حافظه را یکبار برنامه بزنید

ali367

کاربر
2013-12-19
2
4
اول ترانس برق بیس را از برق جدا کن بعد کلید H1را گرفته وترانس را به برق وصل کن بعداز شنیدن دو دو گوشی راروی بیس بگذار .ست میشود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saman98

ghanavati3

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-05-15
1,110
7,203
خوزستان.رامهرمز
باسلام ودرود.تلفن پاناسونیک مدل KX_TG9341BXبازدن آداپتور وتمامی چراغهای ال ای دی شروع به چشمک زدن میکنه ممنون میشم راهنمایی کنین.موفق وپیروز باشید. 2014-01-15-092.jpg

• Like
باسلام خدمت دوستان.
من یه تلفنن رو میزری چینی دارم که به برق خورده بود . پس از تست وتعویض قطعات خراب ترانزیستور دیود زنر وریستور الان روشن میشه همه کار انجام میده ولی هنگامی که زنگ میخورن زنگ اولی بلنده و بعد صدای زنگ بسار ضعیف میشه هر چی تست کردم به جایی نرسیدم.یه ic utc 9106 هم داره که برا قسمت صدا زنگش بایذ باشه اما گمون نکن اون خراب باشه لطفا راهنمایی کنید دیگه نمیدونم چیکاااااااااااااااااااااااااار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
بالا