آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

shn

کاربر
2009-12-30
20
45
سلام
من هم یک عدد سنوا 258 پلاس دارم بعد از ریست کردن گوشی با گذاشتن روی بیس و نگهداشتن شاسی h1 نیز گوشی با بیس ست نمی شود و خود گوشی هم زمانی که در دست میگیرید هیچکدام از کلبدها کار نمی کند فقط با نگهداشتن دکمه on/offبهمراه memoبعد از ریست شدن در صورت نگهداشتن دکمه گوشی روشن می شود ولی باز ست نمیشود لطفا راهنمایی کنید ممنون

fard2sat

کاربر
2011-02-23
3
3
با سلام
تلفن بیسیم ما پاناسونیک مدل KX-TG2635JX هست.دیروز از 5 طبقه افتاد.همه چیز اوکیه فقط ارتباطش با بیس برقرار نمیشه.باز کردم و به دقت بردشو نگاه کردم هیچ شکستگی نداشت.با توجه به اینکه کریستال به ضربه حساسه به نظرتون محتملترین دلیلش همین کریستاله و با تعویضش مشکل حل میشه؟پیشاپیش ممنون از جوابتون

alirezadd

کاربر
2012-02-13
3
5
سلام دوستان
یک تلفن پاناسونیک kx-1743 دارم این تلفن رو اون اوایل که خریدم اومدم base رو با باتری روشنش کنم مثبت و منفی رو اشتباه زدم مرخص شد
بعد بردمش تعمرگاه درستش کرد اما از اون زمان یه مقدار بردش کم شد
حالا بعد از سالها تازگی یه مشکل پیدا کرده
اونم اینکه وقتی زنگ میخوره خاموش میشه
یه مقدار بررسی کردم متوجه شدم برق ورودی ضعیفه
صدای بلندگوی روی دستگاه رو خیلی کم کردم درست شد
حالا یک ماهی از این داستان می گذره که چند روزیه دیگه انقدر تغذیه اش ضعیف شده که با همون صدای کم هم نمیتونه زنگ بخوره و خاموش میشه
احتمال میدم به همون خرابی اولیه اش ربط داشته باشه
احتمالا قطعه ای که روش تعویض شده چندان مناسب نبوده و بعد از فرسوده شدن این بلا سر اومده
تقریبا مطمئنم که ایراد از آداپتور نیست
نظر شما چیه؟

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,121
سلام دوستان
یک تلفن پاناسونیک kx-1743 دارم این تلفن رو اون اوایل که خریدم اومدم base رو با باتری روشنش کنم مثبت و منفی رو اشتباه زدم مرخص شد
بعد بردمش تعمرگاه درستش کرد اما از اون زمان یه مقدار بردش کم شد
حالا بعد از سالها تازگی یه مشکل پیدا کرده
اونم اینکه وقتی زنگ میخوره خاموش میشه
یه مقدار بررسی کردم متوجه شدم برق ورودی ضعیفه
صدای بلندگوی روی دستگاه رو خیلی کم کردم درست شد
حالا یک ماهی از این داستان می گذره که چند روزیه دیگه انقدر تغذیه اش ضعیف شده که با همون صدای کم هم نمیتونه زنگ بخوره و خاموش میشه
احتمال میدم به همون خرابی اولیه اش ربط داشته باشه
احتمالا قطعه ای که روش تعویض شده چندان مناسب نبوده و بعد از فرسوده شدن این بلا سر اومده
تقریبا مطمئنم که ایراد از آداپتور نیست
نظر شما چیه؟

به نام خدا
دوست عزیز به نظر من باتری تلفن شما معیوب شده است و امپر کافی برای تغذیه مدار نمیتواند تهیه کند

alirezadd

کاربر
2012-02-13
3
5
سلام دوست عزیز
ممنون که جواب دادی
اما باتری رو عوض کردم مشکل از اون نیست
در واقع خود base خاموش میشه نه گوشی
گوشی مشکلی نداره
زمانی که صدای زنگ base روی بلند باشه موقع زنگ خوردن base خاموش میشه کلا
بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه
اما اگر صدای زنگ روی کم باشه مشکلی نداره
فکر می کنم مربوط میشه به یکی از قطعاتی که توی مدار base توان بالا مصرف می کنه
تنها قطعه ای که بهش می خوره پاور باشه یه ترانزیستوره که کنار ورودی برق مدار قرار گرفته
به نظر شما میتونه اشکال از اون باشه یا دنبال قطعه دیگه ای بگردم؟

shayan0541

کاربر
2013-03-03
1
1
اشکال تلفن های بیسیم چینی که ارتباط بین مادر و سیار برقرار نمیشه چیه؟ کریستالهاش رو هم عوض کردم ولی کار نمیکنه. من اسیلوسکوپ دارم ولی نمیدونم باید چطور باش عیب یابی کنم اگر ممکنه راهنمایی کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali

ساسان ست

کاربر
2009-07-13
1
0
با سلام خدمت همه اساتید محترم من تمام این تاپیک رو از اول تا آخر دیدم اما هیچ مطلبی در مورد تلفنهای بیسیمی نوکیا ندیدم از شما خواهش میکنم روش ست کردن گوشی به مادر و توضیحاتی در مورد کارایی چند دکمه جلو دستگاه مادر رو بفرمایید و در روی دستی وقتی دکمه منو 4 رو میزنم صدای خش خش میده و کلمه مونیتور رو صفحه نشون داده میشه کسی میدونه برای چی هست
سوال دومم اینکه یک دستگاه سناو268d دارم که برد خوبی هم داره اما هر کاری کردم کالارآیدیش کار نمیکنه حتی کنورتور هم براش خریدم جواب نداد دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه یک دنیا ممنونش میشم هر کدوم از سولات حقیر رو جواب بده
باکمال تشکر

آخرین ویرایش:

hamid.r.jozi

کاربر
2013-06-13
8
8
سلام دوستان
یه تلفن پاناسونیک مدل kx-tc1222jxb به دستم رسیده که به علت سهل انگاری و وصل کردن آداپتوری غیر از آداپتور فابریک گوشی سوخته. بعد از باز کردن متوجه شدم دیودهای d201 و d210 کاملا سوخته و از بین رفته به طوری که اصلا نمیشه اونها رو خوند! کسی اطلاع داره چه دیودهایی استفاده شده؟ نقشه مدار رو هم از تاپیک های دیگه گرفتم ولی نوع دیود توی اونجا هم مشخص نشده
اگر کسی میدونه لطفا اطلاع بده
ممنونم

بالا