آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
بله با پروگرامر تی ان ام میشه البته باید فایل سالم داشته باشی وبرای اطمینان یک بکاپ از فایل قبلی بگیری که اگر مشکل فلش نبود دوباره جایگزین کنی موفق باشی
ممنون جناب آقای خلیلی ،شما پروگرامرشو دارید؟ چطوری باید فلشش کنم ممنون میشم توضیح بدید

قورتان

کاربر
2010-10-15
2
4
سلام من یه تلفن delcam دارم کاملا شبیه سناو358 هست فقط جای عبارت سناو زده دلکام داداش گلم سوال داشتم انتن هوایی این تلفنها را کجا دارند؟ اگه میشه یه ادرس در تهرا برام بزرارید قیمت این نوع انتن چقدر هست؟ ایا میشه گوشی اضافی کرد اگه میشه قیمت گوشی تک این مدل قیمتش چقدر هست دمت گرم یا علی

jabarsink200

کاربر
2010-07-01
22
36
با عرض سلام و خسته نباشید .
بده یک عدد گوش پاناسونیک مدل :kx-tg3531bx دارم.
که متی است با مشکل عجیبی با این گوشی بر خورد کردم.
مشکل این است که در زمان مکالمه ناگهان صدای بنده برای نفر مقابل قطع میشه ولی صدای نفر مقابل میاد.در این هنگام اگر دکمه خاموش را بزنم و دوباره روشن کنم پیغام زیر نمایش داده می شود:
no link to base move closer to bose ,try again
اگر دوباره کلید روشن را بزنم صدای بوق میاد
در ضمن زمان قطع شدن صدا در هر مکالمه فرق میکنه
لطفا راهنمایی نمایید.

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
شما بررسی کنید در زمان قطع صدا ایا با ایفون گوشی مادر هم این مشکل را دارید اگر ندارید میکروفن والمانهای مربوطه را در بیسیم بررسی کنیددر غیر این صورت با پروگرام کرد مشکل حل میشود موفق باشید

mojtabashaye

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-04-25
627
823
اصفهان
با عرض سلام
یه گوشی فوجی تل مدل kx-3288d2c1dدارم گوشی بی سیم با دستگاه مادر ارتباط برقرار نمیکنه . خواستم بدونم کدی باید وارد بشه یا مشکل سخت افزاریه . با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saman98

idealsystem

کاربر
2010-09-20
6
3
دوستان سلام وقتتون بخیر یه تاپیک واسه مشکلم زدم اما جواب که هیچ تمام دفعات مراجعه و نمایش از خودم بوده و کسی اصلا نگاه هم نکرده چه برسه به جواب لذا اینجا اگر جای عنوانش کردنش نیست باید ببخشید چون کلافم کرده و هیچ ابزار تستی ندارم جز یک گوشی کریستالی که باهاش یکم تن های مختلف در ناحیه ماژول RF و پایه کریستال در دستگاه پایه یا بیس رو چک کردم و تعدادی تن مختلف و حتی یه حالت فشه مثل صدای تلویزیون برفکی با اتصال سیم گوشی کریستالی به بدنه کریستال بیس و یکی از پایه های ماژول RF موجود بود،اما چیزی سر در نیاوردم اما مشکل تاپیک من:
رجیستر نشدن سینوس700 تلکام آلمانی
این دستگاهt com sinus 700 بظاهر آلمانی اما ساخت چین یک سال کار میکرده از باطری ها هم مطمن هستم انرژایزر انداختم 3 تا نیم قلمی دونهای 15000 ! اخیرا روی یک خطPCM وصل شده بود که بعد از چند ماه با زنگ خوردن گوشی هنگ کرده یا خاموش میشده و اخیرا ریست شده و ست نمیشه با پایه، از ابتدا مصرف باطریش خیلی زیاد بود یعنی شما یکم تو منوهاش بچرخی واسه ست کردن و تنظیمات باطری رو کامل میخوره!بعد از ریست شدن اخیر با دادن کد زیر بیس که به کد پارک معرفی میشه در منوال المانی و حتی با دکمه روی بیس دیگه همدیگر رو پیدا نمیکنند تو منوها سراغ ریست فکتوری که میرم قبلا چند تا گزینه داشت الان فقط ریست دفترچه تلفن رو داره!شک من به اینه که گزینههای دیگش مربوط به بیس بوده و اونجاذخیره میشده و واسه زمانی بوده که ارتباط داشتند قبلا؟آخه یادمه که یکسری از تنظیمات روی بیس رو بعد از ست شدن و بعد از دادن پین کد انجام میداد،ضمنا وقتی سراغ منوتعویض پین کد میرم میگه موجود نیست!!!؟؟؟هندست رو باز کردم که ببینم چه خبره ،پشیمون شدم مثل برد موبایل بود!!!
ممنون میشم علاوه بر راهنمایی در رفع مشکل مذکور بفرمایید که تنظیمات امنیتی پین کد و غیره رو پایه ست میشه یا روی گوشی چون ظاهرا هر دو ایپرام دارند موندم الان که ریست شده گوشی آیا پین کد رو قبل از زدن کد پارک یا همن کد زیر بیس درست میزنم؟؟؟

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام لطفا یک عکس از تلفن وبرد ان در سایت قرار دهیدتا دوستان بتوانند دقیق تر راهنمای شما باشند.اما مشکل خالی کردن زود هنگام باتری یا به کیفیت باتری ودر مرحله بعد به کشیدن جریان بیش از حد مجازمربوط میشود که ابتدا المان های مربوط به سوکت شارژزنر وخازن صافی ورگولاتور را بررسی کنید.یکبار بدقت پایه وبیس را ریست وست کنید واگر دستگاه کد نمیگیرد با ازمایشاتی که در سایت هم موجود است ابتدا عیب را تفکیک کنید که از بیس است یا پایه .ضمنا گاهی این مورد تلفن به پست همکاران نخورده ویا تجربه ای ندارند چون یک فروم تخصصی است وبذل عنایت همه دوستان موجب ارتقا وسر افرازی ماست موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541

دکمه ی کد روی گوشی و کد روی مادر را همزمان چند ثانیه فشرده تا دستگاه یک بار کد 1 و کد 2 را تایید کند با تاییدش دستگاه کد میگیرد

[/QUOTE]

jones

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
2009-02-11
407
1,046
با سلام تلفن بیسیم مدل swisscom tritel 110 شارژ باطری خالی کرده بود وقتی ان را روی پایه گذاشتم شروع به زدن بوق بوق کوتاه زد وپس از چند لحظه قطع شد حا لا باطری شارژ شده است اما ارتبا ط با مادر قطع شده وروی علامت باطری در گوشی علامت به شکل تیک - دیده می شودوبازدن دکمه های روی گوشی صدای بوق بلندی شنیده میشود لطفا راهنمایی فرمایید

kokoia

کاربر vip
کاربر
2010-01-19
22
46
تلفن پاناسونیک kx-tg3721 وقتی که گوشی را برای شارژ روی بیس قرار میدهیم بعد از حدود 1دقیقه صفحه گوشی کامل میرود و دوباره روشن میشود و باعث شارژ نشدن گوشی می شود.باطری/اداپتور و همچنین ولتاژ خروجی بیس و دوسر باتری درهنگام قطع و وصل شدن ثابت است.مشکل از کجاست باتشکر فراوان

بالا