آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام شما ابتدا باتری تلفن را بررسی وتست کنید کانکتور های شارژ را هم سرویس کنید اگر مشکل حل نشد گوشی را ریست ودوباره ست کنید

ali mosavi

کاربر vip
کاربر
2006-11-13
19
16
سلام دوستان
یک تلفن بی سیم دوگوشی شارپ زاپنی دارم که 5 سال است که کارمی کند ولی چندروز پیش دستی ان ازکارافتاد وچراغ قرمز ان که قبلا پیجر ان بودروشن ماند ودیگر هیچ کارنکرد فقط مادر به طورکامل کارمی کند پیجر ازروی مادر هم کارنمی کند وحتی هردوی ان (دستی ومادر) راخالی ازولتاز کردم یعنی ازاداپتور وباطری جداکردم برای مدت چند روز وبازهم چراغ قرمز که درعکس پایین مشخص است روشن مانده ودستی کارنمی کند لطفا دوستان راهنمایی کنید DSC00179.jpg

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام شما یکبار گوشی همراه را باز کرده وصفحه کلید را سرویس کنید شاید دکمه ای اتصال شده باشد اگر با ازاد کردن کی پد مشکل شما حل نشد با اهم چک و ولتاژ گیری مدار را بررسی کنید ال ای دی وزنر والمان های مربوطه در این مسیر را بررسی ونتیجه را اعلام کنید

arash moradi

کاربر
2012-08-17
1
3
با سلام.دکمه های گوشی ما سفت شده و عمل نمیکنه.بازش کردم و با اسپری خشک تمیز کردم اما بازم درست نشد.میخواستم کمکم کنید.ممنون.

kayvan1358

کاربر
2012-08-17
1
4
با عرض سلام من یک تلفن پاناسونیک مدل kx-tg3611bx دارم مشکلش اینه که موقع دریافت تماس زنگ نمی خوره ولی تستش کردم بلندگوش سالمه یعنی روی آیفون می افته و مشکل مکالمه هم نداره لطفا منو راهنمایی کنید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام خدمت همکار گرامی شما ابتدا صفحه شماره گیر را با اسپری وپنبه تمیز کنید وبعد صفحه کی پد را یکی یکی روی یک کاعذ بکشید تا خوب تمیز شود واینبار امتحان کنید مشکل شما حل میشود واگر گرافیک شماره گیر شما کاملا خورده شده وب اهم متر هیچ اهمی را نشان نمی دهد میتوانید بر حسب نوع ومدل تلفن تان از تلق زیر کی پد استفاده کنید ویا با زرورق سیگار ان را به کی پد بچسپانید موفق باشید
با سلام.دکمه های گوشی ما سفت شده و عمل نمیکنه.بازش کردم و با اسپری خشک تمیز کردم اما بازم درست نشد.میخواستم کمکم کنید.ممنون.

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
سلام دوستان
یک تلفن بی سیم دوگوشی شارپ زاپنی دارم که 5 سال است که کارمی کند ولی چندروز پیش دستی ان ازکارافتاد وچراغ قرمز ان که قبلا پیجر ان بودروشن ماند ودیگر هیچ کارنکرد فقط مادر به طورکامل کارمی کند پیجر ازروی مادر هم کارنمی کند وحتی هردوی ان (دستی ومادر) راخالی ازولتاز کردم یعنی ازاداپتور وباطری جداکردم برای مدت چند روز وبازهم چراغ قرمز که درعکس پایین مشخص است روشن مانده ودستی کارنمی کند لطفا دوستان راهنمایی کنیدمشاهده فایل‌پیوست 54770

سلام دوست عزیز ممکنه آمپر باتری پایین اومده باشه یه مدل پایونیر داشتم با تعویض باتری مشکلش رفع شد.

mm_nno

کاربر
2012-08-04
12
34
با سلام
در ادامه گفته دوستان عزیزم باید بگم که اسم اصلی آن شیت پد هستش(sheet pad) و اینجوریه که مثلا برای مدل 1222 بگیرید به 1232 و 1227 و....جواب میده.
برای استفاده از اونم باید قسمتی که رسانا هستش (طرفی که خط نداره) به طرف شماره گیر برد باشه.
اگه تو تهران ساکنین همونجور که جناب خلیلی گفت تو پاساژ ابوالفضل طبقه بالا میتونین بخرین.

یا علـــــــــــی

سلام
ببخشید این شیت پد ها چجوریه،اتصالی نمیکنه تلفن،نحوه کارش چجوریه؟

بالا