سلام دوستان
یک تلفن بی سیم دوگوشی شارپ زاپنی دارم که 5 سال است که کارمی کند ولی چندروز پیش دستی ان ازکارافتاد وچراغ قرمز ان که قبلا پیجر ان بودروشن ماند ودیگر هیچ کارنکرد فقط مادر به طورکامل کارمی کند پیجر ازروی مادر هم کارنمی کند وحتی هردوی ان (دستی ومادر) راخالی ازولتاز کردم یعنی ازاداپتور وباطری جداکردم برای مدت چند روز وبازهم چراغ قرمز که درعکس پایین مشخص است روشن مانده ودستی کارنمی کند لطفا دوستان راهنمایی کنید
با سلام شما یکبار گوشی همراه را باز کرده وصفحه کلید را سرویس کنید شاید دکمه ای اتصال شده باشد اگر با ازاد کردن کی پد مشکل شما حل نشد با اهم چک و ولتاژ گیری مدار را بررسی کنید ال ای دی وزنر والمان های مربوطه در این مسیر را بررسی ونتیجه را اعلام کنید
با عرض سلام من یک تلفن پاناسونیک مدل kx-tg3611bx دارم مشکلش اینه که موقع دریافت تماس زنگ نمی خوره ولی تستش کردم بلندگوش سالمه یعنی روی آیفون می افته و مشکل مکالمه هم نداره لطفا منو راهنمایی کنید
با سلام خدمت همکار گرامی شما ابتدا صفحه شماره گیر را با اسپری وپنبه تمیز کنید وبعد صفحه کی پد را یکی یکی روی یک کاعذ بکشید تا خوب تمیز شود واینبار امتحان کنید مشکل شما حل میشود واگر گرافیک شماره گیر شما کاملا خورده شده وب اهم متر هیچ اهمی را نشان نمی دهد میتوانید بر حسب نوع ومدل تلفن تان از تلق زیر کی پد استفاده کنید ویا با زرورق سیگار ان را به کی پد بچسپانید موفق باشید
سلام دوستان
یک تلفن بی سیم دوگوشی شارپ زاپنی دارم که 5 سال است که کارمی کند ولی چندروز پیش دستی ان ازکارافتاد وچراغ قرمز ان که قبلا پیجر ان بودروشن ماند ودیگر هیچ کارنکرد فقط مادر به طورکامل کارمی کند پیجر ازروی مادر هم کارنمی کند وحتی هردوی ان (دستی ومادر) راخالی ازولتاز کردم یعنی ازاداپتور وباطری جداکردم برای مدت چند روز وبازهم چراغ قرمز که درعکس پایین مشخص است روشن مانده ودستی کارنمی کند لطفا دوستان راهنمایی کنیدمشاهده فایلپیوست 54770
با سلام
در ادامه گفته دوستان عزیزم باید بگم که اسم اصلی آن شیت پد هستش(sheet pad) و اینجوریه که مثلا برای مدل 1222 بگیرید به 1232 و 1227 و....جواب میده.
برای استفاده از اونم باید قسمتی که رسانا هستش (طرفی که خط نداره) به طرف شماره گیر برد باشه.
اگه تو تهران ساکنین همونجور که جناب خلیلی گفت تو پاساژ ابوالفضل طبقه بالا میتونین بخرین.