آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
دوست من بیشتر توضیح دهید که در اثر چی اینجوری شده و ولتاژ رو در کدوم نقاط داری.........
ابتدا طبق فرمایش استاد خلیلی عمل کنید مدار را از لحاظ قلع مردگی و رطوبت بررسی کنید در مرحله بعد برای محدود کردن عیب از ورودی شروع کنید و ولتاژ گیری کنید در خروجی رگولاتور 7808 ولتاژ 8 ولت را چک کنید اگر درست بود ولتاژ در پایه 12 از آی سی AN (با شماره َAN شروع میشود) را چک کنید در مرحله بعد همین ولتاز روی پایه های 75 و 93 آی سی DSP یا سی پی یو باید باشد.

این مراحل را فعلا انجام دهید و نتیجه را اعلام کنید............

یا علــــــــــــــی

آخرین ویرایش:

mster0072000

کاربر vip
vip
کاربر
سلام به کمک عزیزان senao 358 من هم درست شد (base با گوشی ست شد)
ابتدا کلید 1 رو روی گوشی نگه داشتم و روشنش کردم کلمه CODE روری ال سی دیش اومد پشتش زیر باطری یک کد شش رقمی بود وارد کردم و CALL رو از روی بیس زدم بعد همه رو خاموش کردم دوباره روشن کردم و درست شد.

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام
من یه تلفن پاناسونیک بی سیم مدل KX-TV1227 JXB دارم خود به خود بی سیم از کار افتاده ... ال سی دی همه چیزو نشون میده .فقط وقتی دکمه تماس رو میزنی که شماره گیری کنی .هیچ اتقاقی نمی افته .وقتی به گوشی زنگ میزنی گوشی مادر زنگ می خوره ولی بی سیم نه زنگ میخوره نه شماره می اندازه.دکمه CODE هم نداشت که بخاستم بزنم.مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟:busted_red::busted_red::busted_red:

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام

دوست عزیز از ست خارج شده اگر ضربه خورده سخت افزاریه در غیر اینصورت باید طبق دفترچه راهنما ست کنید ببینید در صورت وجود قسمت menu گوشی برید تو register و کلید intercom بیس را چند ثانیه داشته باشید و اوکی .........
در هر صورت سعی کنید طبق دفترچه راهنما ست کنید اگر نشد سخت افزاریه......

یا علــــــــــــی

آخرین ویرایش:

f_b_p

VIP PLUS
کاربر
2008-12-03
331
562
قم
دوستان سلام
لطفاً كد ريست و ست كردن گوشي سينوسي 33 را برام بگيد ممنون ميشم .

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
دوستان سلام
لطفاً كد ريست و ست كردن گوشي سينوسي 33 را برام بگيد ممنون ميشم.​

1-ریست کردن پین کد:p>P>83>3111>5956>P کد دستگاه 0000 میشود.(از چپ به راست)

2-ست کردن بیسیم با پایه :دکمه پیج روی پایه را به مدت 30 ثانیه نگه دارید تا صدای سوت شنیده شود پس از آن دکمه وصل کردن روی بیسیم را زده به ترتیب زیر عمل کنید:(از راست به چپ وارد شود)
3>1>1>1>5>9>5>6>P
:wink:​

wiki

کاربر
2008-11-07
4
5
با سلام
لطفا بگيد وقتي برق نداريم چطوري ميشه از تلفن بيسيم استفاده كرد ؟مداري واسه اينجور مواقع هست كه بشه ساخت ودر هنگام بي برقي هم بتونيم از تلفن بيسيم استفاده كنيم؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
با سلام
لطفا بگيد وقتي برق نداريم چطوري ميشه از تلفن بيسيم استفاده كرد ؟مداري واسه اينجور مواقع هست كه بشه ساخت ودر هنگام بي برقي هم بتونيم از تلفن بيسيم استفاده كنيم؟
عزیزم میتوانید از اینورتر هایی که مبدل 12 به 220 است استفاده یا با توجه به ولتاژ دستگاه بیس تلفن ، باطری قابل شارژ در قسمت تغذیه استفاده کنید

mehranj

کاربر
2010-08-08
1
1
با سلام وخسته نباشید من یک تلفن سینوس 53بیسیم دارم چند ماهی از آن استفاده نکردم بعد که مجدد استفاده نمودم وقتی کسی

زنگ میزند تلفن اصلی زنگ میخورد ولی گوشی بی سیم آن زنگ نمی خورد و حتی وقتی کلید وصل را میزنم تلفن وصل نمیشود و فقط

گوشی اصلی زنگ میخورد .لطفا مرا راهنمایی کنید تا بفهمم ایراد از کجاست .ضمنا شارژ و خط تلفن تا گوشی اصلی هیچ ایرادی ندارد

فقط به گوشی بی سیم وصل نمیشود . با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili
بالا