آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

ساخر

کاربر vip
کاربر
2012-05-18
181
698
ایران
باسلام یک تلفن بیسیم senao 328 دارم که به محض روشن کردن تا حدود 10 ثانیه اول بصورت صحیح کار می کند و بعد از این زمان و رفتن به استن بای هیچ کدام از دکمه هاش کار نمی کند. و حتی دکمه power هم غیر فعال می شود و برای خاموش کردن باید باطری را خارج نمایم .اشکال از چه قسمتی می تواند باشد. با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

رامین0098

کاربر
2012-08-27
141
548
خراسان جنوبی
سلام همگی خسته نباشید
دوستان من کد ست کردن Twist 307 و میخواستم فقط از حالت ست خارج شده مشکل سخت افزاری نداره.....ممنون میشم کمک کنید
یاعلی

KING...DVBs

کاربر
2009-08-08
4
5
درود بر دوستان

تلفن من مدل KX-TG9341T هست

امروز اینطور شده که تلفن رو به اداپتور که میزنم همه چراغ ها شروع میکنن به چشمک زدن
اول 3 تا چشمک اول به مدت 1 ثانیه هست بعد از اون تند تند چشمک میزنه
میخواستم ببینم مشکل از چیه
اگه میشه دوستان راهنمایی کنن

ممنون

آخرین ویرایش:

kiachip

کاربر
2010-07-19
31
90
دوستان من یه فکس پاناسونیک 2452 دارم که گوشیش کلا از بین رفته در اثر ضربه ای که به بردش وارد شده...میخواستم بدونم ایا گوشیش بصورت تک وجود داره برای خرید و اگه هست از کجا باید تهیه کرد؟واگه نیست،جایگزین یا مشابهی براش هست که بشه با فکس ست کرد؟

ممنونم.

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,121
سلام
گوشی پاناسونیک مدل KX-TC1232JXB
پیغام ....... NO LINK TO BASE PLACE ON CRADLI
ایا این مدل گوشی پاناسونیک دکمه ست دارد؟؟؟؟

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
نه دوست من
برای مرحله اول کنتاکتهای شارژ رو به دقت تمیز و سرویس کنید
مشکل شما سخت افزاریه ابتدا عیب را محدود کنید ببینید از بیس هست یا گوشی که با مدل مشابه هم میتونین تست کنین حالا که متوجه شدین عیب از کدوم بخشه برای مرحله دوم مدار مربوطه را بدقت شست و شو و هیتر بگیرید این رو هم اضافه کنم بیشتر گوشی مورد پیدا میکند تا بیس..................

یا علــــــــــــی

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام شما میتوانید در تهران خیابان لاله زار پاساژ110 وابوالفضل گوشی مورد نظر را پیدا کنید موفق باشید
دوستان من یه فکس پاناسونیک 2452 دارم که گوشیش کلا از بین رفته در اثر ضربه ای که به بردش وارد شده...میخواستم بدونم ایا گوشیش بصورت تک وجود داره برای خرید و اگه هست از کجا باید تهیه کرد؟واگه نیست،جایگزین یا مشابهی براش هست که بشه با فکس ست کرد؟

ممنونم.

MasouDShiraz

کاربر
2012-05-08
1
1
سلام وقت بخیر
یدونه گوشی تک دارم با برند پاناسونیک که واسه مدل KX-TG2361JX هستش(البته اضافه است)، حالا میخوام این گوشی رو یه یونت دیگه ای با یرند پاناسونیک مدل KX-TG9120BX ست کنم. آیا امکان داره که این کار رو انجام داد؟
=============
روشی که در دفترچه ی مدل 2361 بود رو بروی بونیت مورد نظر انجام دادم ولی نشد که بشرح زیر است:
ابتدا کلید LOCATOR/INTERCOM رو بروی یونیت 9120 رو بمدت 3 ثانیه نگه داشتم و یونیت شروع کرد به بیپ زدن و بعد در گوشی 2361 ، کلید FLASH/CALLWAIT رو نگه داشتم و یروی صفحه نماشی گوشی این عبارت رو هک کرد : Handset Registered ولی بعد از گذشت چند ثانیه هیج اتفاقی نیوفتاد و گوشی با یونیت مورد نظر ست نشد.
===============
ممنون میشم راهنمای کنید و در صورتی که گوشی فوق بهیچ وجه با یونیت مورد نظر ست نمیشه رو ممون میشم مدل گوشی که با یونیت(Kx-TG9120BX) امکان ست شدن رو دارد،ذکر کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali
بالا