آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

miladdh

کاربر
2011-09-05
1
3
با سلام
گوشی پاناسونیک tga236jxs وقتی گوشی رو میزاری تو دستگاه شارژ بشه بعد از چند لحظه خود به خود چراغ شارژ کردن خاموش میشه در حالی که هنوز یه خط هم شارژ نداره. باتری هم نو روش انداختم چند هفته ای بیشتر نیست
لطفا کمک کنید

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
سلام خدمت شما
دوست عزیزم شما عیب را محدود کنید اول ببینید ایراد از گوشی یا مادر است به این صورت که ولتاژهای دو سر کنتاکتهای شارژ رو اندازه گیری کنید ببینید خروجی میدهد یا نه (ولتاژی بالاتر از ولتاز باطری گوشی است)..........
ترفند دیگه اینه که دو کنتاکت شارژ مادر رو با پنس یا ... اتصال بده ببینید چراغ شارژ روشن میشود یا خیر و برای مدتی داشته باشید........
اگر روشن شد ایراد ممکنه در گوشی باشه ........
برای اطمینان هم ابتدا کنتاکتها رو خوب سرویس کن و در صورت ایراد در گوشی مدار گوشی رو از همه لحاظ چک کن.
اولین قدم شست وشو و سرویس است............

علــــــــــی یارت

E.KH

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-14
62
203
باسلام دوستان من گوشي پاتاسونيك 2360دارم كه دگمه هاي off-menu-,ودگمه سمت راست زير صفحه كار نميكند وكي برد نونيز انداختم مشكل حل نشد ضمنا مدارات تاورودي اي سي سالم است مشكل چيست ؟

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,121
74,150
48
ایران
سلام
احتمال داره این کیبرد هم بصورت ماتریسی بسته شده باشه باقطعی یک سیم یا مقامت های اس ام دی این اتفاق رخ بده و ضمنا پایه های آی سی رو هم شارژ لحیم کن.
موفق باشی

mohsen.nbz

کاربر
2012-04-06
2
5
سلام به همه دوستان وقت همه بخیر
من یک تلفن سینوس 53 آ.ب منشی دار دارم. گوشی این تلفن نه شارژ نگه میداره نه شارژ میکنه وقتی گوشی روی دستگاه باشه چراغ سبز دستگاه شروع به چشمک زدن میکنه که در حال شارژ است اما شارژ نمیکنه
باتزی نو هم بدارم بعد چند دقیقه خالی میشه

کسی میتونه کمکم کنه ؟

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
سلام به همه دوستان وقت همه بخیر
من یک تلفن سینوس 53 آ.ب منشی دار دارم. گوشی این تلفن نه شارژ نگه میداره نه شارژ میکنه وقتی گوشی روی دستگاه باشه چراغ سبز دستگاه شروع به چشمک زدن میکنه که در حال شارژ است اما شارژ نمیکنه
باتزی نو هم بدارم بعد چند دقیقه خالی میشه

کسی میتونه کمکم کنه ؟
با عرض سلام
ترانزیستور مثبت که امیتر آن به مثبت شارژر وصل شده را به کلکتور اتصال دهید و ببینید که باطری ها شارژ میشود
در صورتیکه عیب بر طرف نشد اعلام کنید تا مراحل تست را برایتان بیان کنم

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام شما ولتاژ را از اداپتور تاكانكتور شارژ باتري بررسي كنيد وببينيد ايا سر باتري در حالت شارژ چند ولت داريد مدار را خوب شستشو و المانهاي مسير شارژ را به لحاظ قطعي ولحيم سردي بررسي ونتيجه را اعلام كنيد

dramirsaeed

کاربر
2009-06-27
3
7
بیس پاناسونیک kx-tc1222jxb از کار افتاده ولتاژ آداپتور درست است داخل دستگاه نیز این ولتاژ هست
لطفا راهنمایی فرمایید

بالا