آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

bird

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-09
48
78
سلام
یه تلفن بیسیم پاناسونیک kx-tc1743b دارم، زمانیکه یونیت را روی بیس می ذارم علامت شارژ هر 3-4 ثانیه ظاهر می شه و محو می شه ( البته به صورت تکراری ) یونیت را روی یک دستگاه دیگه ( نه دقیقا مثل همین دستگاه اما بی سیم پاناسونیک) امتحان کردم مشکلی نبود و علامت باطری و نوشته های روی یونیت ظاهر شد. کنتاکت های روی بیس هم با اسپری تمیز کردم نشد.
ممنون می شم دوستان راهنمایی بفرمایند . اگر نیازی هم به عکس هست بفرمایید تا آپلود کنم.

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
دوست عزیز ابتدا آداپتور رو تست کن مخصوصن خازن داخلش رو بعد از اون داخل دستگاه مادر رو باز کن و مسیر شارژ و قطعات اون رو چک کن.

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
سلام وقت بخیر
یدونه گوشی تک دارم با برند پاناسونیک که واسه مدل KX-TG2361JX هستش(البته اضافه است)، حالا میخوام این گوشی رو یه یونت دیگه ای با یرند پاناسونیک مدل KX-TG9120BX ست کنم. آیا امکان داره که این کار رو انجام داد؟
=============
روشی که در دفترچه ی مدل 2361 بود رو بروی بونیت مورد نظر انجام دادم ولی نشد که بشرح زیر است:
ابتدا کلید LOCATOR/INTERCOM رو بروی یونیت 9120 رو بمدت 3 ثانیه نگه داشتم و یونیت شروع کرد به بیپ زدن و بعد در گوشی 2361 ، کلید FLASH/CALLWAIT رو نگه داشتم و یروی صفحه نماشی گوشی این عبارت رو هک کرد : Handset Registered ولی بعد از گذشت چند ثانیه هیج اتفاقی نیوفتاد و گوشی با یونیت مورد نظر ست نشد.
===============
ممنون میشم راهنمای کنید و در صورتی که گوشی فوق بهیچ وجه با یونیت مورد نظر ست نمیشه رو ممون میشم مدل گوشی که با یونیت(Kx-TG9120BX) امکان ست شدن رو دارد،ذکر کنید.
دوست عزیز احتمال زیاد فرکانسهای دو مدل گوشی با هم همخوانی ندارند برای همین ست نمیشود . باید روی مدل خودش ست کنی در غیر اینصورت راهی نداره.

2012-02-22
1
3
سلام دوستان من یه گوشی پاناسونیک مدل KX - TG3532BX دارم الان چند وقته دیگه زنگ نمیخوره بوق داره ها ولی وقتی تماس میگیری زنگ نمیخوره قطع هم نمیکنه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام منظورتان از قطع هم نمیکنه چیه ایا دائم خط رو اشغال میکنه ؟ شما بیزر زنگ و المان های مدار سوئچ را تست ونتیجه را اعلام کنید موفق باشید
سلام دوستان من یه گوشی پاناسونیک مدل KX - TG3532BX دارم الان چند وقته دیگه زنگ نمیخوره بوق داره ها ولی وقتی تماس میگیری زنگ نمیخوره قطع هم نمیکنه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم

iman666_6

کاربر vip
کاربر
2007-07-20
1
1
سلام یه گوشی senao258 دارم اکثر مواقع که زنگ میخوره وقتی دکمه call میزنم base را پیدا نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali

novinco

کاربر
2009-02-21
151
243
باسلام من یک 258 پلاس دارم که ضربه خورده و ست نیست هر کاری کردم ست نشد برد h1 یعنی برد بزرگه رو چک کردم با گوشی دیگه سالمه ولی برد h2 برد کوچکه خرابه ایا راهی داره این برد کوچکه رو تهمیر کرد؟ممنون

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541

بله عمدتا با ضربه خوردن کریستال مشکل پیدا میکند با تعویض کریستال مشکلتان حل میشوداگر نشد مدار را از لحاظ قطعی ولحیم سردی هم چک کنید

novinco

کاربر
2009-02-21
151
243

بله عمدتا با ضربه خوردن کریستال مشکل پیدا میکند با تعویض کریستال مشکلتان حل میشوداگر نشد مدار را از لحاظ قطعی ولحیم سردی هم چک کنید
با سلام میشه بفرمائید کدوم کریستالها دوچار مشکل میشه؟ضمنا میشه بفرمائید قطعی تو چه قسمتهایی ممکن باعث بروز این مشکل بشه؟ممنون

آخرین ویرایش:
بالا