آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
دوست عزیز متاسفانه نقشه این مدل KX-T3261BR رو نداشتم که از روی نقشه بگم
ولی در مورد سوال اول شما باید بگم که در ورودی رگولاتور باید 12 ولت و در خروجی ان 8 ولت باشد که این ولتاژ معمولا در بیسیمهای پاناسونیک توسط سلف از برق ورودی گرفته میشه سلف و چک کنید و در پشت برد هم خازنهای اس ام دی مربوطه به این آی سی رگولاتور رو هم چک کن
در مورد خش خش کردن هم باید بگم که شما قبل از این کار حساس (دستکاری آی اف بدون تجهیزات) ابتدا عیب را محدود کنید (از مادر یا گوشی)
جای مادر رو هم برای آزمایش عوض میکردید ..........
بعد مدار را سرویس و هیت نرم میگرفتید و مشکلش را در صورت وجود از قلع مردگی و ....رفع میکردید بعد قسمت انتن را چک میکردید
و در اخر هم این عیب میتواند از خرابی آی اف یا از تنظیم نبودن آی اف باشد.

یا علـــــــــی

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
ممنون ازجوابتون-- منظور محدود کردن عیب به مادر یا گوشی چیه؟وجای مادر برای ازمایش عوض می کردید؟اصلا بوق نداره .اینکه بوق ازاد نداره برا چیه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام شما ابتدا از سلامت باتری مطمئن شوید گاهی امپر ضعیف باتری باعث ایجاد صدای خش خش میشود ودر مرحله بعدی انتن والمانهای مسیر انتن را چک کنید شما مدار را از نظر لحیم سردی بررسی کنید ایف را حتی المقدور نچرخانید از نظر قطع نبودن پایه وسیم پیچ ایف بررسی شود
سلام من یه گوشی بیسیم پاناسونیک مدلKX-T3261BR دارم از نوع قدیمی هست.بیسیم بوق نداره فقط خش خش میکنه .فقط وقتی بهش تماس میگیری موقع زنگ خوردن صدای خش خش قطع میشه ویه زنگ خفیفی میزنه .چندتا از این IR-F iهست چرخوندمشون ولی اتفاقی نیافتاد.ممنون میشم اگر دوستان میتونن نقشه ای یا راهنمایی کنند .متشکرم

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
شما ابتدا فرمایشات استاد رو انجام دهید
در مورد سوال شما باید بگم که مثلا در بیسیم های مدل 1222 یا ..... برای محدود کردن عیب میتونیم گوشی رو با یک مادر دیگه و مادر و با یک گوشی دیگه تست کنید تا بفهمیم ایراد از کدومشون هست..........
در مورد عوض کردن جا هم بعضی از محیطها شرایط ایجاد امواج الکترو مغناطیس و نویز دارند(بعضی از دستگاه ها) که از این جهت گفتم که در کارکرد بیسیم اختلال ایجاد میکنه..............
یا علــــــــــــی

adamebikarr2

کاربر
2012-03-08
1
1
سلام دوستان!
ما يه تلفن بي سيم پاناسونيك داريم كه مدلش يادم نيست! اين گوشي همه چيز حله به جز صداي گوشي بي سيمش كه خيلي ضعيفه. بازشم كردم بلندگوش از اين بلند گوهاي توي اسبابا بازي ها هستش كه روش پلاستيكيه. از اونا بود
اينو ميشه كاريش كرد. يعني ميشه يه بلندگوي قوي تر روش گذاشت؟ يا بلندگوي خوبي مارك پاناسونيك؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yeknaz3

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
دوست عزیز اگر منظورتون اسپیکر است امکان داره تغییر اهم داده باشه که باید با نمونه فابریک عوض کنید ولی قبل از تعویض تنظیمات ولوم صدا را چک کنید که روی بالاترین مقدار باشد........

یا علــــــــــــی

reyha

کاربر
2010-05-26
75
131
سلام به همه دوستان و تغمیر کاران عزیز. آقا من یه گوشی پاناسونیک مد kX-TGA600M دارم خیلیم گوشی خوبیه فقط نمیدونم چرا صفحه نمایشش از کار افتاده البته LED روشن میشه ولی نشانگر شمارهها نشون داده نمیشن ضمنا اینم بگم گوشیو باز کردم و قسمت برد و نمایشگر رو باز کردم هیچ ایرادی نداشت نمیدونم مشکلس چیه لطفا راهنماییم کنید .

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
سلام به همه دوستان و تغمیر کاران عزیز. آقا من یه گوشی پاناسونیک مد kX-TGA600M دارم خیلیم گوشی خوبیه فقط نمیدونم چرا صفحه نمایشش از کار افتاده البته LED روشن میشه ولی نشانگر شمارهها نشون داده نمیشن ضمنا اینم بگم گوشیو باز کردم و قسمت برد و نمایشگر رو باز کردم هیچ ایرادی نداشت نمیدونم مشکلس چیه لطفا راهنماییم کنید .
سلام خدمت شما
دوست عزیز ابتدا به دقت مدار رو سرویس کنید و اتصالات مربوطه را چک کنید از لحاظ کثیفی یا .... در صورت وجود این ایراد یا از خود ال سی دی هست یا فلتش .

یا علــــــــــی

reyha

کاربر
2010-05-26
75
131
ممنونم از راهنماییتون من تلفن رو کاملا تمیزش کردم و سیم فلتشم چک کردم ظاهرا هیچ مشکلی ندارن . حال سوالم اینه که اگه بخوام lcd گوشی و تعویض کنم از کجا باید تهیش کنم . با سپاس فراوان .

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام خدمت دوست عزیز
اگر در تهران هستید کار راحتتر است>>>>>لاله زار پاساژ ابالفضل یا ...
اگر در شهرستان هستید میتونین از مغازه های تعمیراتی تلفن پرس و جو کنید شاید برد اوراقی شما را داشته باشند که ال سی دیش سالم باشه (مخصوصا نمایندگی های پاناسونیک)
یا علــــــــــی

بالا