آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

sync

کاربر vip
vip
کاربر
2007-12-02
177
518
بانه
با سلام
یک دستگاه گوشی پاناسونیک مدل TG-400DCID هست که تازهست و گوشی بیسم صدای بوق آزاد نداره کسی متونه راهنمای کنه؟
دستگاه سالمه-
با تشکر

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
دوست مهربون من اگه بهت بگم همین کارم که گفتی بلد نیستم میخندی بهم ولی استعدادم خوبه، یه توضیح کوچیک دیگه اگه بدی واقعا ممنون میشم. من آداپتورو چجوری به باطری وصل کنم. واقعا شرمندم.
با سلام
دوست عزیز ما به کسی نمیخندیم...............
با این شرایط امکان داره شما به خودتون ضرر بزنین و کار و بدتر کنید(اتصال در خروجی آداپتور یا اشتباه در تشخیص پلاریته)
توصیه من به شما اینه که گوشی رو به یه فرد متخصص نشون بدین یا اینکه باطری شو برای اطمینان عوض کنید چون قیمت چندانی نداره.
یا علــــــــــی

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
یک دستگاه گوشی پاناسونیک مدل TG-400DCID هست که تازهست و گوشی بیسم صدای بوق آزاد نداره کسی متونه راهنمای کنه؟
دستگاه سالمه-
با تشکر
با سلام
دوست عزيز بيشتر توضيح دهيد
آيا گوشي با بيس ست هست؟
در صورت وجود تنظيمات را بررسي کنيد
اين ايراد ميتواند از اسپيکر گوشي هم باشد

يا علـــــــــــي

sync

کاربر vip
vip
کاربر
2007-12-02
177
518
بانه
با سلام
دوست عزيز بيشتر توضيح دهيد
آيا گوشي با بيس ست هست؟
در صورت وجود تنظيمات را بررسي کنيد
اين ايراد ميتواند از اسپيکر گوشي هم باشد

يا علـــــــــــي
با سلام
دوست گرامی منظور از ست بودن با بیس چیه؟
فقط میدونم گوشی بیسم بوق آزاد نداره تو دفترچشم متوجه نشدم چطور ست کنم (یعنی انجام دادم دکمه کد هر دو را همزمان گرفتم )ولی نشد.
باتشکر

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
دوست عزیز منظور ارتباط داشتن گوشی با پایه است.
ابتدا این مورد را چک کنید.
اگر بر روی هر دو بخش دکمه کد وجود دارد ابتدا دکمه کد در پایه رو فشار بده بعد دکمه کد در گوشی رو بزن بعد از بوق تایید گوشی ست میشود.
اگر مورد بالا جواب نداد طبق دفترچه عمل کنید.......

علـــــــــی یارت

ehsanf2b

کاربر
2012-02-07
4
5
ممنونم از لطفتون، من بردم نشون دادم و توضیحات شما باعث شد که با 1000 تومن قضیه حل شه. من با اطمینان کامل گفتم این هیچیش نیست فقط باطری خالی کرده یه شوک بدی درست میشه. طرفم فکر کرد من خیلی حرفه اییم گفت نا آقا شوک میدم ولی فایده داره ایراد از جای دیگسن. خلاصه با دو سه بار اعمال ولتاژ ردیف شد. دست گل شما درد نکنه.

sync

کاربر vip
vip
کاربر
2007-12-02
177
518
بانه
با سلام
دوست عزیز منظور ارتباط داشتن گوشی با پایه است.
ابتدا این مورد را چک کنید.
اگر بر روی هر دو بخش دکمه کد وجود دارد ابتدا دکمه کد در پایه رو فشار بده بعد دکمه کد در گوشی رو بزن بعد از بوق تایید گوشی ست میشود.
اگر مورد بالا جواب نداد طبق دفترچه عمل کنید.......

علـــــــــی یارت

با سلام
دوست گرامی انجام دادم نشد ست نشد با دکمه رو گوشی و دفترچه. با تعویض IF مشکل حل شد یکی از تعمیرکارها بهم گفت فقط نمی دونم چرا؟
اگه کسی مطلبی یا آموزشی داره ممنون میشم بگه
.

با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yeknaz3

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام من یه گوشی پانسونیک بی سیم مدل KX-T3261BR دارم بطور اتفاقی از کار افتاده.تغذیه مدار تلفن مادرتوسط ترانس12ولت تامین میشه .بازش کردم یه رگولاتور 7808 داره ولتاژرو پایه های ای سی نمیاد یه خازن 470میکروفاراد هم داره عوض کردم رگولاتورم عوض کردم ولی اتفاقی نیافتاد.تو قسمت اولیه تغذیه دوتا خازن عدسی 1KV داره با یه خازن 250ولت 474K اینا رو عوض نکردو قبل ازاینکه رگولاتور و خازن 470میکرو رو عوض کنم وقتی ولتاژ بهش میدادم برا یه لحظه یه LEDداشت روشن وخاموش می شد .ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام من یه گوشی بیسیم پاناسونیک مدلKX-T3261BR دارم از نوع قدیمی هست.بیسیم بوق نداره فقط خش خش میکنه .فقط وقتی بهش تماس میگیری موقع زنگ خوردن صدای خش خش قطع میشه ویه زنگ خفیفی میزنه .چندتا از این IR-F iهست چرخوندمشون ولی اتفاقی نیافتاد.ممنون میشم اگر دوستان میتونن نقشه ای یا راهنمایی کنند .متشکرم

بالا