آی پی امداد
abtahi

مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های دور برد در اين تاپيک مطرح کنيد

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
سلام
سنائو مدلهای مختلفی دارد برای ثبت یک گوشی جدید در 358 میتونیم در دستی ابتدا با زدن 2 بار دکمه مموری بعد عدد 5 بعد 01 الی اخر

اینم گفتم شاید به درد دوستان بخوره.

یا علـــــــی

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
سلام
من یک گوشیsinus511cدارم که هر چه قدر شارز میکنم بعد از سه چهار بار صحبت کوتاه خاموش میشود باطری ها را هم عوض کردم و در ضمن کد رست این مدل را هم میخواستم تشکر فراوان
با عرض سلام
عزیزم احتمالا ترانزیستور سر راه مثبت باطری خراب شده باشد و یا باطری ها کامل شارژ نمیشود ، ترانزیستور شارژ را یکسره کنید و این عیب با ریست شدن برطرف نمیشود

ehsanf2b

کاربر
2012-02-07
4
5
با سلام خدمت دوستان گل؛
من از داااار دنیا یه تلفن بیسیم Panasonic مدل KX-TC1703BXB دارم که سالم بود ولی بعد از 4 5 روز که رو شارژ نبوده دیگه شارژ نمیشه حتی نزدیک 14 15 ساعت گذاشتمش رو شارژ بازم هیچ اتفاقی نیفتاد، یه فردین پیدا میشه منو راهنمایی کنه؟

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
دوست عزیز باطری شما در اصطلاح خوابیده و با شک دادن(اعمال ولتاژی بالاتر از ولتاژ باطری در حد چند ولت) و بعد گذاشتن زیر شارژ درست میشود.
دست علـــــــــــی یارت

ehsanf2b

کاربر
2012-02-07
4
5
با سلام دوست عزیز باطری شما در اصطلاح خوابیده و با شک دادن(اعمال ولتاژی بالاتر از ولتاژ باطری در حد چند ولت) و بعد گذاشتن زیر شارژ درست میشود. دست علـــــــــــی یارت
داداش دمت گرم خیلی لطف کردی جواب دادی، این اعمال ولتاژ و چجوری انجام بدم؟ ببخشید اگه خیلی مبتدیم!!

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
با سلام
اينجوري کارت سخت ميشه
دوست عزيز از طريق منبع تغذيه ميتوني ولتاژ و اعمال کني ..........
ولي مجبورم يک راهي در حد امکانات شما بگم که اصولي نيست شما با رعايت پلاريته مثبت و منفي همون آداپتوري که به تلفن وصله (معمولا پاناسونیک ها آداپتورشون منفی وسط است)براي چند ثانيه به باطري اعمال کنيد(سيم منفي باطري سياه و سيم مثبت باطري قرمز است)

دست علـــــــــــــــــي يارت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ehsanf2b

ehsanf2b

کاربر
2012-02-07
4
5
دوست مهربون من اگه بهت بگم همین کارم که گفتی بلد نیستم میخندی بهم ولی استعدادم خوبه، یه توضیح کوچیک دیگه اگه بدی واقعا ممنون میشم. من آداپتورو چجوری به باطری وصل کنم. واقعا شرمندم.

بالا